bugün
- fener balı5
- sözlüğün en sevilen yazarı34
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- meloş çay koyar mısın4
- fenerbahçe vs galatasaray26
- özür dilemeyi bilmek6
- akın gürlek alparslan kuytul açıklaması4
- sürekli silik atıp utanmadan dönen yazarlar5
- koala görünce eksiyi basmak6
- arkadaşlar öğlen ne yesem3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması5
- seri eksicilerin uyuması4
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar4
- saatte 100 km hızla gidip 100 km yol alamamak5
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri11
- normal mario3
- ioçk4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- nickini görünce eksiyi yapıştırdığınız üyeler2
- fatih tekke5
- trafikte sinirlenip bağırmak4
- yolcu ettiğin kişinin ardından küçük su dökmek3
- fatma nur ve hifa ikra'nın ölümü2
- sözlüğün en güzel 100 kadını3
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- ateistlerin yaşama amacı24
- zorunlu eğitim12
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- teröriste sövmek artık yasak23
- dindarların çoğunun fakir olması9
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- adressiz sorgular2
- gocu4
- isviçre alplerinde leğenle kaymak3
- apo idam edilmeli12
- kelle paça4
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- sözlüğün kepengini kaldırırken düşünülen3
- erdoğan'a makarna için oy verildiğini sanan tip4
- yeter ulan artık19
- mucize beklemek2
- dambılları el bombası gibi sağa sola atmak2
- toplu taşımada tanımadığın birinin omzuna uyumak2
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- 2027 sözlük kuralları5
- sarapci koala54
- velvet17
- sözlüğe küsmek15
- birinin omzuna dokunup kadeh tokuşturmak2
entry'ler (31)
hafta sonu kafasını dinleyebileceği bi işi olsun,9-5 çalışsın isteyen yazardır.
fc barcelona. gelsin bi arap şıhı alsın hadi. sadece messi 2 tane turkcell super lig eder.
not: yanlış hesap olmasın fazlada edebilir.
not: yanlış hesap olmasın fazlada edebilir.
viva barça ! yıllardır futbol izlerim,oynarım,yorumlarım. bu denli mukemmel bi takım hiç gormedim,dahada gorurmuyuz bilemem. messi'ye de değinirsek fena olmaz.bence yıllardır kıyaslanan maradona-pele ikilisine 3. olarak gelmiştir kendisi.hoşgeldin messi kardaş diyoruz ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
bravo çocuğa.
bravo çocuğa.
aşk (elif şafak) sırada da açlık oyunları var bakalım.Ama işin gerçeği olasılıksız'dan sonra o ayarda bi kitap bulamadım.açlık oyunlarından umitliyim.
ilk kadın içkisidir.
60.000 endeksi bulması beklenmekte.Son bir ayda yatırımcıya iyi para kazandırdı.Ama risk almayı sevenlere forex piyasalarıda onerebilirim,zira orda piyasa yeni yeni kendini bulmakta.
makina mühendisi bir ultra hiperstardır.
toplu taşıma araçlarında yapılmasının yanlış olduğunu bilmesine rağmen,inmeden en geç 15 saniye içinde gazını çıkartması ve inip arkasına donerek oradaki insanların tepkisini buyuk bir keyifle izlemesi.
konuklara komik değil saçma sorular sorulmaya başlanan program. hatta once ukalalığı yeren,ardından konuğa yaranmak için ukalalığı öven okan bayülgenin programı.
Son 3 haftadır keyif veremeyen,eğlendiremeyen programda diyebiliriz.
Son 3 haftadır keyif veremeyen,eğlendiremeyen programda diyebiliriz.
bursada şehrin batı yakasının gece 1 den sonra toplandığı alkol maabedi.
ıspartanın medarı iftarı,farklı ismiyle dikkat çeken,yolumun ustu olduğu için çok birasını aldığım,içeride surekli disco muziği çalan ve ibiza plajlarında hissettiren tekel bayii..
bursayı çok sevmek,bi parçan gibi gormek,bursa kokmak;bi yandanda dünyayı gezmek istemek fakat geri donememekten korkmaktır..
süleyman demirel universitesinin bıraktığı oğrencileriyle meşhur,çok bilgili,ingilizceyi çözemediği için hala prof olamayan ünlü öğretim görevlisi.
film hakları dahi, daha serinin 3. kitabı çıkmadan satılmış 3 seri kitabın 2.dir.2011 de ilk filmin çekilmesinede başlanılması kesinleşmiş.
bana kitap okumayı sevdiren,bidaha onun tadında kitap bulamadığım romandır. açlık oyunlarından bahsediyorlar bu kitap tadında diye,bilmiyorum okumakta fayda var sanırım.
kadına olan hıncını kocasından çıkartmak için soylenen cumledir,alt anlamda tehdit ifade eder.soylenmek istenen asıl şey "bak bacım senin ağzını burnunu dağıtamıyorum,kocana sole o gelsin onun ağzını burnunu dağıtayaım"dır.
türk azınlığı hala bolunme tehlikesi olarak goren ve musluman azınlık diye geçiştiren,muslumanlaşmıs yunanlılar olarak gostermeye çalısan ülke.
her sene daha da kotuleşen şenliktir. geçen yıl yeni alan guzeldi, ama yonetim eğlenceye para ayırmıyor malesef.
yayına başladığı ilk yıllarda kısıtlı imkanlarla çekilen,bursa devlet tiyatrosu oyuncularının yer aldığı,ve devamında birçok programa vesile olan dizi.
insanları eğlendirmek amaçlı,dramatik enstantenelerle suslu program.okanda çıkmaya basladığından beri takip etmeye basladım gerçekten çok komik,ciddi bişey yok.amaç sadece eğlence,insanlara vay be dedirtmek sanırım.basarıyıda taktir etmek gerekir.yalçın abi işinin hakkını verenlerden.