bugün

entry'ler (31)

basileus vasiliyas

hafta sonu kafasını dinleyebileceği bi işi olsun,9-5 çalışsın isteyen yazardır.

paranın satın alamayacağı şeyler

fc barcelona. gelsin bi arap şıhı alsın hadi. sadece messi 2 tane turkcell super lig eder.

not: yanlış hesap olmasın fazlada edebilir.

10 nisan 2010 real madrid barcelona maçı

viva barça ! yıllardır futbol izlerim,oynarım,yorumlarım. bu denli mukemmel bi takım hiç gormedim,dahada gorurmuyuz bilemem. messi'ye de değinirsek fena olmaz.bence yıllardır kıyaslanan maradona-pele ikilisine 3. olarak gelmiştir kendisi.hoşgeldin messi kardaş diyoruz ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

bravo çocuğa.

sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar

aşk (elif şafak) sırada da açlık oyunları var bakalım.Ama işin gerçeği olasılıksız'dan sonra o ayarda bi kitap bulamadım.açlık oyunlarından umitliyim.

bira

ilk kadın içkisidir.

borsa

60.000 endeksi bulması beklenmekte.Son bir ayda yatırımcıya iyi para kazandırdı.Ama risk almayı sevenlere forex piyasalarıda onerebilirim,zira orda piyasa yeni yeni kendini bulmakta.

ajdar anık

makina mühendisi bir ultra hiperstardır.

yurdum insanının iğrenç hareketleri

toplu taşıma araçlarında yapılmasının yanlış olduğunu bilmesine rağmen,inmeden en geç 15 saniye içinde gazını çıkartması ve inip arkasına donerek oradaki insanların tepkisini buyuk bir keyifle izlemesi.

disko kralı

konuklara komik değil saçma sorular sorulmaya başlanan program. hatta once ukalalığı yeren,ardından konuğa yaranmak için ukalalığı öven okan bayülgenin programı.
Son 3 haftadır keyif veremeyen,eğlendiremeyen programda diyebiliriz.

burcu tekel bayii

bursada şehrin batı yakasının gece 1 den sonra toplandığı alkol maabedi.

1a tekel bayii

ıspartanın medarı iftarı,farklı ismiyle dikkat çeken,yolumun ustu olduğu için çok birasını aldığım,içeride surekli disco muziği çalan ve ibiza plajlarında hissettiren tekel bayii..

bursa da mutsuz olmak

bursayı çok sevmek,bi parçan gibi gormek,bursa kokmak;bi yandanda dünyayı gezmek istemek fakat geri donememekten korkmaktır..

gürcan papatya

süleyman demirel universitesinin bıraktığı oğrencileriyle meşhur,çok bilgili,ingilizceyi çözemediği için hala prof olamayan ünlü öğretim görevlisi.

the hunger games

film hakları dahi, daha serinin 3. kitabı çıkmadan satılmış 3 seri kitabın 2.dir.2011 de ilk filmin çekilmesinede başlanılması kesinleşmiş.

improbable

bana kitap okumayı sevdiren,bidaha onun tadında kitap bulamadığım romandır. açlık oyunlarından bahsediyorlar bu kitap tadında diye,bilmiyorum okumakta fayda var sanırım.

bacım sen git beyin gelsin

kadına olan hıncını kocasından çıkartmak için soylenen cumledir,alt anlamda tehdit ifade eder.soylenmek istenen asıl şey "bak bacım senin ağzını burnunu dağıtamıyorum,kocana sole o gelsin onun ağzını burnunu dağıtayaım"dır.

yunanistan

türk azınlığı hala bolunme tehlikesi olarak goren ve musluman azınlık diye geçiştiren,muslumanlaşmıs yunanlılar olarak gostermeye çalısan ülke.

2010 sdü bahar şenlikleri

her sene daha da kotuleşen şenliktir. geçen yıl yeni alan guzeldi, ama yonetim eğlenceye para ayırmıyor malesef.

gerçek kesit

yayına başladığı ilk yıllarda kısıtlı imkanlarla çekilen,bursa devlet tiyatrosu oyuncularının yer aldığı,ve devamında birçok programa vesile olan dizi.

yalçın çakır

insanları eğlendirmek amaçlı,dramatik enstantenelerle suslu program.okanda çıkmaya basladığından beri takip etmeye basladım gerçekten çok komik,ciddi bişey yok.amaç sadece eğlence,insanlara vay be dedirtmek sanırım.basarıyıda taktir etmek gerekir.yalçın abi işinin hakkını verenlerden.
© copyright 2005 - 2026