bugün
A
aristocrazia12 yıl önce
esra erolla izdivaçtaki tuğba
At gibi esmer güzeli hatundur. Maço erkeklerden hoşlanıyormuş. Ben bunu sabah akşam döverim. Yakın zamanda talip olucam bu karıya inşaallah olur bu iş. desteğinizi bekliyorum sözlük.
A
aristocrazia12 yıl önce
yılmaz morgül
ağlaya ağlaya mutfağındaki mermeri bile eriten şeyimsi..
A
aristocrazia12 yıl önce
sınıf başkanlığı yapmış yazarlar
sınıf başkanlığı yapmış yapmış yazarlar listesidir. 3. sınıfta yapmış olduğum psikopat işi görevdir.
A
aristocrazia12 yıl önce
mayolu fotoğraflarını facebookta paylaşan erkek
göz zevkinin içine eden erkektir. üzeri çıplak zayıf, kara kuru yurdum erkeğinin kendine fazla güvenen tavırları ile haline bakmadan insanları iğrendiren fotoğrafları sosyal medyaya bir bir üşenmeden yüklemesi... yahu zaten ya jinekomastilisiniz y… devamını gör
A
aristocrazia12 yıl önce
mayolu fotoğraflarını facebookta paylaşan erkek
göz zevkinin içine eden erkektir. üzeri çıplak zayıf, kara kuru yurdum erkeğinin kendine fazla güvenen tavırları ile haline bakmadan insanları iğrendiren fotoğrafları sosyal medyaya bir bir üşenmeden yüklemesi... yahu zaten ya jinekomastilisiniz y… devamını gör
A
aristocrazia12 yıl önce
psikopat kezban
(img:#477048)
A
aristocrazia13 yıl önce
başbakanın güya namaz kıldılar sözü
başbakan namazlardan sorumlu devlet bakanlığı kurabilir bu sözünden sonra. nasılsa kim gerçekten kılıyor kim kılmıyor o biliyor.
A
aristocrazia13 yıl önce
başbakanın güya namaz kıldılar sözü
başbakan namazlardan sorumlu devlet bakanlığı kurabilir bu sözünden sonra. nasılsa kim gerçekten kılıyor kim kılmıyor o biliyor.
A
aristocrazia13 yıl önce
mutlubaykus
8. nesil kızar, pardon 8. nesil yazar. Feryat ederek gelmiş (#13711112) Hoşgelmiş.
A
aristocrazia13 yıl önce
mutlubaykus
8. nesil kızar, pardon 8. nesil yazar. Feryat ederek gelmiş (#13711112) Hoşgelmiş.
A
aristocrazia13 yıl önce
ygs 2013
yükseköğretime geçiş sınavı'nın 2013 yılında yapılmasıdır. ~ukde~
A
aristocrazia13 yıl önce
emirin yolu
emirin yolu yol değil.~swh~~ulan ne yavanlık ama~
A
aristocrazia13 yıl önce
porfiriya hastalarının vampir sanılması
sivri dişleri, çekilen diş etleri, erimiş burun ve yüz gibi kötü görüntüleri ve sarımsak kokusuyla semptomlarının ağırlaşması, gün ışığına çıktıklarında ciltlerinin reaksiyon vermesi vampir sanılmalarına neden olmuştur.
A
aristocrazia14 yıl önce
yazıyor bebek vücudunda allah ın ayetleri yazıyor
(bkz: vücudunda arapça yazılar çıkan bebek)
© copyright 2005 - 2026