bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- sarapci koala73
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- salih mirzabeyoğlu5
- rafael leao31
- ben geldim naneler8
- sözlük yazarlarının nahları9
- radyo mavi2
- menzil cemaati ne üretiyor7
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- para harcamayı sever misiniz6
- tai lung36
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- günün sözü24
- bir şey soracağım5
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- fenerbahçe23
- hayatı dar eden aile4
- melih gökçek6
- futbol9
- birader bay beyler3
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- velvet23
- galatasaray8
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- ahlakçılık3
- s'i l v'e r m'i s t4
- gece gece incir yemek3
- türkiye18
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- victor osimhen3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- uyumayın konuşalım3
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- kapadokya27
- deccal7
- mauro icardi5
- osuruk kokusu3
entry'ler (38)
insanı ayakta tutan şey umut ve inançtır, hiçbir boka inancı kalmayan bir nesil yetişirken normal insanların mutsuz olması.
bok ve sidik kokan istanbulun eski ilçelerinden. sabahları erken saatte kokunun keskinliği daha çok artıyor.
23 yaşımda annem kollarımın arasında can çekişip öldü. bunu atlattım ama son yaşadığım olayda gururum onurum yaşama amacım elimden alındı. inanmaya olan inancımı insanlara güvenimi (üstelik ilk defa) kaybettim. herşeyiyle en doğru olduğunu düşündüğüm babamı bile sorgular oldum kafamda. 28 yaşındayım. kendimi ilk defa bu kadar ayakları üzerinde duramayacak güçte hissediyorum. herşeyden küçük bir çocuk gibi ürker oldum. cesaretli gözükara hırçın bi kadınken, ürkek korkak içine kapanık biri oldum. düştüğüm çukurdan çıkmam için 5 seneye ihtiyacım var. hayatımın 5 senesi boşa geçicek ve ben 5 senede 25 sene yaş alıcam. bir sırrım var sadece 1 kişi biliyor. onunda öyle kafasını şişirdim ki artık konuşmaya utanıyorum. çok yalnızım. sevdiklerim çevremde her zaman yanımdalar ama onlara haykıramıyorum. elimden tutun diyemiyorum. birisi çıkıp böyle bir durum olacak sende böyle davranmaya mahkum olacaksın dese intihar ederdim. ama 2,5 aylık oğlum var. onun için ayakta durmaya çalışıyorum. keşke annem sağlıklı ve hayatta olsaydı.
can çekmiyorsa sıkıntı var. 10 aydır içmiyorum ama hala canım çekiyor. içilen ortamda bulunup içmiyorum rahatım ama alışkanlığa göre hala canım çekiyor. öğlen kahvesi yanında mesela.
pilot olmak hayali de bu sevdaya dahil bence. çünkü uçakla aya uçabileceğimi sanarak pilot olmak isterdim. swh
aşk değildir o aşk olsa duramazsın! kadın erkeğini paylaşmaz, paylaşamaz. bir kadın akşam başka bir kadının koynuna giren adama nasıl aynı şiddette duygu besleyebilir ki?
bunun uygulamaları falan var ama gerçeğinin yerini asla tutmuyor, odamın penceresinin hemen altında yatağıma serilip hava serinken yorganı çekip camı pencereyi açıp uyumak gibi olmuyor asla.
sol yanımda eşim sağ yanımda da anne yanı yatakta oğlum uyuyor. ben babanın horultusu ve oğulun uğultusu arasında uykusu gelmiş ancak direnen bir halde geçmişi düşünüp gelecek için çıkar bir yol arama peşindeyim.
ihtiyacınız olduğunda değerini ancak anlayabilirsiniz.
annelikle değil bir eve hakim olan kişi olmakla alakalı bu durum. etrafı kim topluorsa o bilir.
köpek boku avuçlamak. annem titizlik hastasıydı ellerimi kesecek diye çok korkmuştum.
kocamı sözlükten buldum.
ev sahibi denen kitleye para konuşur, durum müsaitse ateşleyin 100 200 fazladan dili götüne kaçar.
2 aylık evladım.
yt da takipçi ce izlenme kayıplarını takip ettiğim abonelikten çıktığım kanal.
perakende satış yapan bir mağazada satıl danışmanı iken aynı müşteriye en fazla ürünü satma yarışmasını kazandım. (tek faturada maksimum ürün satışı yaptım) ardından terfi için bir sene bekleme kuralı varken iki kere senemi doldurmadan terfi aldım.
havale işlemine bile 2 tl kesti bugün sebebini anlayamadım.
aksam yatıp sabaha kadar hiç uyanmayacağım ilk gece. o gecenin sabahında kendimi sokaklara atıp koşabilir gelene geçene hayatın yaşamaya ne kadar da değer bir yer olduğunu anlatabilirim.
içme suyu ve tuvalet kullanımı.
baharlık tosttur domatesin üzerine karabiber falan serpilirse çok lezzetli olur.