A
arcangel14 yıl önce
iri göğüslü kızlardan hoşlanmayan erkek
ağzının tadını bilmeyen bünye olmasının yanısıra, kuvvetle muhtemel gay'dır.
A
arcangel14 yıl önce
sözlük yazarlarının duvar kağıtları
A
arcangel14 yıl önce
darth vader
[bkz]yildiz savaslari[/bkz] serisinin kötü adamı..ölmeden önceki son anında tekrardan iyi yolu bulur..
A
arcangel14 yıl önce
kürtaj cinayet ise masturbasyon soykırımdır
Kürtaj ın cinayet olduğuna inanılan bir durumda, yapılan her masturbasyon ile salgılanan spermlere katliam yapılmaktadır. Bu konuda facebook gibi sosyal medyada kampanya başlatılmıştır.
A
arcangel14 yıl önce
wallpaper
bildiğin (bkz:duvarkağıdı). (bkz:arkaplan)
A
arcangel14 yıl önce
adidas ın yeni amblemi
`Adidas`, yeni bir amblem ile bu yıl boy göstermeye başladı. Yuvarlak ve 3 çizgiyi benimseyen yeni amblemi, benim açıkçası içime sinmedi. Çiçek ve klasik olan ambleminden sonra, `Pepsi`' nin yaptığı amblem değişikliği gibi gereksiz geldi. http://gal… devamını gör
A
arcangel14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
A
arcangel14 yıl önce
ramazana özel oruç bozmayan döner
Şu afişi yapan adam kadar yaratıcı olamamıştır. (img:#168479).
A
arcangel14 yıl önce
ipad ile taş arasındaki benzerlikler
Gördüğümde çok güldüğüm durum aşağıdaki gibidir. --`spoiler`-- Geniş ekran ikisinde de yok. Hafıza kartı ikisinde de yok. USB girişi ikisinde de yok. Kamera ikisinde de yok. Dokunmatik ekran Ipad de var. Taşta yok. E-ink ikisinde de yok. --`s… devamını gör
A
arcangel14 yıl önce
işaret parmağını sus diyerek dudaklara götürmek
ben yapınca parmağım dudaktan ayrılıp diğer 4'ü ile buluşarak karşı tarafın suratında patlamaya doğru yönelir genelde.
A
arcangel14 yıl önce
yasemin kokan kadın
bayıldığım kadındır. o baş döndürücü kokusuyla aklınızı başınızdan alır.
A
arcangel14 yıl önce
göğüslere yerleşen larva
"ne yani çoğalıyorlar mı" diye sormaya kalmadan resimleri gördüm. ~ümitli bir nötrlüğüm vardı lan~
© copyright 2005 - 2026