bugün
A
apsideyzi12 yıl önce
1 80 boyunda ince belli esmer türk kadını
her yüz türk danınından -kezbanları saymıyorum- bir tanesidir. bulması o kadar zordur ki, sevgili olmayı saymıyorum bile...
A
apsideyzi12 yıl önce
ergun plak
seksenler dizisinin fenomen olmaya aday ''fırlama'' karakteri.
A
apsideyzi12 yıl önce
kısa saçın yakıştığı kadınlar
uzun saçın kadınlara daha çok yakışmasına rağmen kısa saçın da yakıştığı kadınlardır. (bkz:saynur tezel)
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
igne ile derinin altına cizilen seylere verilen ad vücud sanatı olarak da adlandırılır
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
igne ile derinin altına cizilen seylere verilen ad vücud sanatı olarak da adlandırılır
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi12 yıl önce
dövme
A
apsideyzi14 yıl önce
annenin misafire yaptığı tüm eklerleri yemek
koca götlü misafirlere iyilik yapmaktır. birkaç kalori eksik almış olurlar. fayda faydadır.
A
apsideyzi14 yıl önce
sarı cadillac
posterine bakıp nerdeyse her gün iç geçirdiğim hep benim olsun istediğim olağanüstü şey .
A
apsideyzi14 yıl önce
marliyn monroe nun elbisesi
`design museum` tarafından `dünyayı değiştiren 50 elbise` (fifty dresses that changed the world) yer alan tasarım. `yaz bekarı` filminde giydiği unutulmaz beyaz elbisenin tasarımcısı ` william travilla`'dır.
© copyright 2005 - 2026