bugün
A
anitta15 yıl önce
çarşaflılarla aynı havayı solumaktan utanmak
(bkz:faşist ne tür bir hayvandır)
A
anitta15 yıl önce
webcam ile çekilen profil fotoğrafları
genelde karşıdaki ekrana 45 derecelik bir açıyla bakılıp çekilen,ve çoğu kişinin facebook ve msn avatarlarını süsleyen fotoğraflardır.bir o kadar da kötüdürler. http://img535.imageshack.us/i/n5742791321683534825629.jpg/ (img:#110397)
A
anitta15 yıl önce
dünyanın en sevimli hayvanı
pandalar. nesli az kalmıştır ve çok sevimli varlıklardır. üstelik dondurması bile üretilmiştir o kadar sevimli ve tatlı. ~bu gün bir panda alayım:))~
A
anitta15 yıl önce
rodrigo barbosa tabata
brezilya' nın santos takımında forma giyen, 1980 doğumlu, sağ kanat, sol kanat ve forvette görev yapabilen futbolcu.
A
anitta15 yıl önce
beşiktaş taraftarı vs fenerbahçe taraftarı
birbiriyle hiç ilgisi olmaya ve bence hiç bir benzerliği de bulunmayan taraftar grupları.
A
anitta15 yıl önce
11 aralık 2010 galatasaray gençlerbirliği maçı
ali sami yen stadında oynanacak 16.hafta karşılaşmasıdır.
A
anitta15 yıl önce
ji hyun jun
`my sassy girl` filmiyle tanıyıp sevdiğimiz `daisy` ile bir kez daha aşık olduğumuz imdb ye göre 1981 doğumlu koreli aktrist.
A
anitta15 yıl önce
dünyanın en sıcak gülüşü
meg ryan gülüşüdür. ben bu hatunun, yaradanın neslime gülmenin güzelliğini anlatmak için yarattığı bir varlık olduğuna cidden inanmak üzereyim. konuya aşırı subjektif yaklaştığımın farkındayım ama çocuktum çarpıldım, gençtim aşk a doğru kaymaya baş… devamını gör
A
anitta15 yıl önce
sözlük yazarlarının evlenmek istediği ünlüler
(bkz:milla jovovich)
A
anitta15 yıl önce
paranormal activity
Bir genç çiftin evinde yaşadıkları paranormal~paranormal~ olayları konu alan korku filmi. Çok korkunç diyorlar~diyenlerin yalancısıyım~. http://paranormalactivity-movie.com/
A
anitta15 yıl önce
19 eylül 2010 fenerbahçe beşiktaş maçı
2010-2011 sezonunun ilk derbisidir. 5.hafta mücadelesidir.
A
anitta15 yıl önce
lena petermann
bayer münih'te forma giyen,aynı zamanda U-17 alman milli takımında da oynayan,güzelliği ile dikkat çeken bayan~çok güzel allahıma~ futbolcu. (img:#49768)
A
anitta15 yıl önce
ricardo quaresma yı yıldız futbolcu sananlar
elbetteki beşiktaşlılardır. yazık, gerçekten çok yazık. yıldız futbolcuya hasret bjk taraftarının göklere çıkardıgı futbolcu. acaba şu taraftarlar ortega'yı, carlos'u, anelka'yı, alex'i görseler ne yaparlardı insan düşünmeden edemiyorum. … devamını gör
A
anitta15 yıl önce
2010 dünya basketbol şampiyonası açılış konseri
efendim basında yer alan haberlere göre MFÖ, sezen aksu ve müslüm gürses (evet yanlış okumadınız) ile gerçekleştirilecek organizasyondur. konuya ilişkin Gençlik spor genel müdürü Yunus akgül'ün açıklaması aynen şöyle --`spoiler`-- Dünyanın en bü… devamını gör
© copyright 2005 - 2026