bugün
A
angee5 yıl önce
yalnızlığı sevmek hastalık mıdır
Yalnizligima iyi gelecek beni mutlu edecek biri olsa zaten bu halde olmam. Ne düşüncem önemli ne de duygularım değerli bunları görünce yalnız olarak hayatıma devam etmem benim yararıma oluyor.
A
angee6 yıl önce
orha veli kanık ın ölüm hikayesi
ramazan ayında çektiği kafasıyla bir belediye çukuruna düşüp 3 gün kadar orada kalmış ve sonunda bulunmuştur. istanbul'a ambulansla götürülürken iç organları çürüyerek ölmüştür. kendisi belediyenin öldürdüğü şair ya da çukura düşüp ölen şair olarak … devamını gör
A
angee6 yıl önce
orha veli kanık ın ölüm hikayesi
ramazan ayında çektiği kafasıyla bir belediye çukuruna düşüp 3 gün kadar orada kalmış ve sonunda bulunmuştur. istanbul'a ambulansla götürülürken iç organları çürüyerek ölmüştür. kendisi belediyenin öldürdüğü şair ya da çukura düşüp ölen şair olarak … devamını gör
A
angee6 yıl önce
amerika nın iran a girmesi
amerika nın cesaret edip de yapamayacağı durumdur. (bkz:sıkar o biraz) (bkz:amerika nın her ülkeyi ırak sanması)
A
angee6 yıl önce
evlenme
bir iken iki olmak iki iken bir.
A
angee7 yıl önce
insancıklar
(bkz:bednyye lyudi)
A
angee7 yıl önce
yaren leylek
Yaren Leylek dostunu yine buldu:) Binlerce kilometre uzaklıklardan göç edip sadece Adem Yılmaz’ın kayığına konan ve onun elinden balıkla beslenip, onunla birlikte göle açılan Yaren Leylek bu yıl da geleneği bozmadı. Bundan yaklaşık 7 yıl önce Ulua… devamını gör
A
angee7 yıl önce
maske
cilt bakimi yaparken yuze surulen sey. peeling etkili soyma maskeleri oldugu gibi, cildi besleyen meyve ozlu veya otlu motlu maskeler de vardir.
A
angee7 yıl önce
2019 ekonomik krizi
2018 yılındayız kriz var ama yok deniyo siz inanıyomusunuz 2019da olucaklara krizdeyiz diyiceklerine.
A
angee7 yıl önce
2019 ekonomik krizi
2018 yılındayız kriz var ama yok deniyo siz inanıyomusunuz 2019da olucaklara krizdeyiz diyiceklerine.
A
angee7 yıl önce
2019 ekonomik krizi
A
angee7 yıl önce
2019 ekonomik krizi
A
angee7 yıl önce
beyaz geceler
dostoyevski nin ilk eserlerinden biridir ( 26 yaşındayken yazmıştır ). kısadır , hemen okunur. ama sonu kitabın kadın karakterinin ~nastenka~ yaptığı şuursuzlukla dumura uğratır insanı. ---spoiler--- dört gecelik bir aşkın öyküsü.. beyaz geceler… devamını gör
A
angee7 yıl önce
a ferin
`hasan sas` in soguk alginligi nedeniyle kullandigi,daha sonra icinde enerji verici madde oldugu test sonucu anlasilip doping cezasi almasina neden olan ilac.
A
angee7 yıl önce
dostoyevski
(bkz:fyodor mihailovic dostoyevski)
A
angee7 yıl önce
kitap okumak
tabi her faydalı şey gibi sıkıcıdır ama zevklıdır insan bunalır ama anlamaz ve anlatılmıycak kadar iyi bişeydir ama ben okumam
A
angee7 yıl önce
kar
işyerinin kazancı olarak da tanımlayabiliriz.
A
angee7 yıl önce
belki
olabilir. ayrıca kibarca hayır demenin binbir yolundan bi tanesi.
A
angee7 yıl önce
yer altından notlar
dostoyevski nin ufak notlarından oluşmuş, denemeler içeren, ikinci yarısında ise bir hikayesini anlattığı harika kitap. http://galeri12.uludagsozluk.com/539/yer-altindan-notlar_656198_m.jpg
A
angee7 yıl önce
mutsuzluk
mut'un olmama hali . mut'unu kaybetmiş kişinin içinde bulunduğu durum . mutluluğa giderken açılması gereken kapının biraz huysuz biraz da bilge kişisi . mutsuzluk durumunun genel ifadesi. aha burda da kıssadan hisse ; [link]http://www.epica-… devamını gör
A
angee7 yıl önce
karamazov kardeşler
(bkz:karamazov kardeşler pide ve kebap salonu )
A
angee7 yıl önce
kadınların piç erkek tercihi
(img:#1188492)
A
angee7 yıl önce
anne duası
dokuz ay karnında taşıdığı yavrusunu ilk kucağına aldığında elbetteki dua etmeyi unutmazlar. hayat pınarı olan anne, rabbinin emanetine evladım diyerek, bağrına basar. yana yana dua eder. biz evlatlar da hayatımız kadar gerekli olan bu dualara her d… devamını gör
A
angee7 yıl önce
uzun ilişkiler neden biter
Ben de bilmiyorum aziZem, 5 ayı geçen ilişkim olmadı.
© copyright 2005 - 2026