bugün
A
alphonse lavallee9 yıl önce
2 aylık labrador yavrusuna bakamamak
Yavru köpek bakımı zor ve zahmetlidir. Bebekten bir farkı yoktur. Bu yavruyu acil sahiplendırmem lazım.annesinden ayırmış almışlar yavruyu sonra da bakamamış bırakmışlar parka... (img:#1412907) İstanbul şişlideyim. Benim evımde zaten köpek ve iran … devamını gör
A
eksilersiniz eyvallah da ölmezsem sıkıntı büyük
sözlükte kendini bilmezlere bir uyarı sözüdür. herkes ayağını denk almalı. evet.
A
yatalak kemalist dedeye zorla a haber izletmek
Yapmaktan büyük haz aldığım eylem.
A
türk erkeklerinden midemizin bulanması
türk kadınları olarak imzalamayı düşündüğümüz bildirgenin başlığını oluşturan cümledir. evet sizin eciş bücüş uzuvlarınızdan, kürdan kollarınızdan, şopar gibi duruşunuzdan, sıfıra yakın entelektüel birikiminizden, tipinizden midemiz bulanıyor. şimd… devamını gör
A
sinema ve konserler ahlaksızlaştırır
doğru söylüyor. neden mi? çünkü eğlenip sarhoş olunca, kadınları ellerinden kaçıracaklarını düşünüyorlar.
A
ülkücüler
devletin paramiliter gücüdür ; toplumsal muhalefetin yükseldiği zamanlarda -konjöktüre uygun olarak ötekileştirilen- : öğrencilere, işçilere, alevilere, solculara, bilim insanlarına, eşcinsellere beyaz çorap, satır, boğma teli kombinasyonuyla, akı… devamını gör
A
hayvan olmak isteseydiniz ne seçerdiniz
A
12 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir mi
bilinen sapıklarımıza göre evde bile kalmıştır.
A
çorap kokusu
kaynağının ne olduğunu bilemediğim ve de bulamadığım, iğrenç koku. kendi çorap kokusunun insana kötü gelmeyebileceği konusunda bir çok teamuller söz konusudur.
A
sözlük yazarlarının kendi çektiği fotoğraflar
A
anın betimlemesi
Balkondayim, eski odamin balkonunda. dun bana gonderilen bir sarki eslik ediyor degersiz kimsesizligime, ozlem yeni yeni kendini belli ediyor. Uzun zamandir bu balkona gelmemisim koltugun yastiklari garip geliyor gozume. Hava guzel, karsi bloktaki i… devamını gör
A
13 yaşındayım halen altımı ıslatıyorum
sevgili abilerim ablalarim 13 yasindayim ama hala altımı islatiyorum. gece su bile icmiyorum. kirpi eti karga eti yedim. psikologa gittim. ama ruyamda hep tuvalete gitmisim cis yapiyorum. sabah bi kalkiyorum yataga isemisler. ailem misafirlige gittik… devamını gör
A
başkanlık gelecek dertler bitecek
başkanlık gelince malum kişi kendini sınırlayan mührü kıracak ve etrafa nur saçmaya başlayacaktır. bu nura tutulan kağıtlar amerika darphanesine basılan dolara dönüşecek, nur atmosferden ülke geneline yansıyınca bomba yüklü arabalar lokma tatlısı dağ… devamını gör
A
başkanlığın türkiyeye katacakları
kararlar daha hızlı alınıp ve uygulanacak şimdilerde olduğu gibi bir kanun yıllarca mecliste sürünmeyecek hdp olmayacak (eksileyenler olabilir tabi gerçekler acıdır çocuklar).
A
gaylarin spor dallarında yeteneksiz olmalari
(bkz: tyson gay)
A
monarşi
devletin her konudaki hükümlerini tek kişinin (kral, padişah, vb) verdiği yönetim anlayışı.
A
imam hatip vs oxford
açık ara imam hatip alır led li ekmek dolapları var.
A
sözlük yazarlarının kış fotoğrafları
Sözlük yazarlarının yaz günleri geldiğinde sıcaktan sıkılıp bunaldiklari zamanlarda açıp bakarak hey gidi ne güzel kış olmuştu be diyerek iç geçirip serinleyecekleri fotolardır. Bende birşey yok ama sizlerden çok daha iyilerini bekliyorum. (img:#12… devamını gör
A
340 euro maaş almak
An itibariyle asgari ücrete denk gelen maaş. Ya o değilde bakın tam 100 gün önce daha fazla maaş alıyormuşuz `387 euro maaş almak` Bu 47 euro nereye kayboldu hemde 100 lira zam almışken.
A
başkanlık gelince kemalistler nereye kaçacak
merak konusudur. kamboçya uygun. evet.
A
dolar 4 tl oldu geziciler mutlu musunuz
(img:#1304570)
A
acilen bir kahramana ihtiyacımız var
benim hala ümidim var bu güzel ülkede milyonlarca kahraman olduğuna hala inancım var, var çünkü görüyorum bunu fakat bunu herkesin karşısına çıkarak adeta 'sokarım böyle düzene' diyerek ülkeye boyut değiştirecek bir öndere ihtiyacı var biliyorum bu k… devamını gör
A
mhp ye oy verdiğim için pişmanım
Devlet Bahçeli'nin tutumunu gördükçe deliren milyonlarca MHP linin buluştuğu ortak paydadır. Ulan biz Tayyip erdoğanı desteklesek gidip akp ye oy verirdik. Devlet bey hepimiz devletin bekasını isteriz lakin Senin yaptığın şakşakçılık, bastonculuk kus… devamını gör
A
başkanlık sistemi nedir
© copyright 2005 - 2026