A
alone together3 ay önce
sevgilisi ağlıyor diye 300 km yapan adam
basıma gerecekten gelen adam. hayatımda bi kere. esim aradı. aglıyorum o sırada. cok tatsız seyler oldu cok kotuyum dedim. ben hep neseliyimdir. hep. sıkıntımı da asla esime yansıtmam. kendi basıma cozerim. esim cok sasırdı. ve uzuldu. bi saat so… devamını gör
A
alone together4 ay önce
bilmiyorum seninle ile mutfakta
A
alone together4 ay önce
sevgiliyi göğsüne yatırıp saçlarını okşamak
dünyanın en huzurlu eylemidir herhalde. dışarıda kıyamet kopsa, dolar 100 lira olsa, moralin bozuk olsa bile o an hepsine "siktir et" dedirtir adama. o şampuan kokusu burnuna çalınırken elin gayri ihtiyari ipek gibi saçların arasında kayıp gider,… devamını gör
A
alone together4 ay önce
kuruluş orhan da ki tarihi hatalar
Kuruluş Osman da da benzer hatalar olmuştur. Örnek vereyim: Dizide Orhan Gazi'nin Elçim Hatun diye bir eşi olduğunu gösterirler. Ama Gerçekte Orhan Gazi'nin 4 Eşi var: Nilüfer. Asporça. Theodora. Eftandise.
A
alone together4 ay önce
kuruluş orhan da ki tarihi hatalar
Kuruluş Osman da da benzer hatalar olmuştur. Örnek vereyim: Dizide Orhan Gazi'nin Elçim Hatun diye bir eşi olduğunu gösterirler. Ama Gerçekte Orhan Gazi'nin 4 Eşi var: Nilüfer. Asporça. Theodora. Eftandise.
A
alone together4 ay önce
aslan burcu bir insanla arkadaş olmak
güzel başlık. aslan burcu bir insanla arkadaş olmak demek, eğlenmek, gülmek, güvenmek, samimi olmak demektir. şimdi kapa çeneni ve işine bak!
A
alone together4 ay önce
sözlüğe bakarken lanet olsn deyip ymek siparş etmk
zall bize üç beş harflik daha hak ver allahsız! konuşma bozukluğum var gibi oldu başlık. neyse, sol frame'in gıdalarla dolup, özendirmesi kaynaklı mesele. hele o bik bik online olunca kesin çıkış yapmak lazım. olmayacak zamanda revani vs. insanın ca… devamını gör
A
alone together4 ay önce
1 60 boyuyla 1 90 lık erkek arayan kız
genelde aramaz ama bulur. özel yetenekli insanlardır bu kızlar.
A
alone together5 ay önce
ben zaten 50 liralık benzin alıyorum
`22 mayıs 2014 benzin ve motorin zammı`na gülüp geçen komik adam söylemidir. param varsa binerin arabaya motora, param yoksa binmem der. `benzin zammına olsun 20 liralık alıyorum diyen it` ile `olsun ben hep 20 tl lik benzin alıyorum diyen mal`la uz… devamını gör
A
alone together5 ay önce
çinin tayvanı işgali
Hazır usa Ortadoğu bataklığına dalmışken Çin bunu Araya sıkıştırıverecek gibi geliyor bana.
A
alone together5 ay önce
hababam sınıfı denince akla gelenler
yaramazlıklar.
A
alone together5 ay önce
tc bize bakmiyir
Türkler: Galiba bize de bakmiyir.
A
alone together5 ay önce
sahurda yulaf yiyen erkek
Ay içinde regli olup oruca ara da verir.
© copyright 2005 - 2026