bugün
- arkadan yanaşıp selektör yapan it9
- online yazarlar neden yazmıyor8
- sözlük yazarlarının çayları9
- arabayı yavaş süren tipler5
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar3
- parmak patates vs elma dilim patates10
- velvet56
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- psikopat erkek seven kızlar7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay4
- güvenilir yazar5
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- ilgi isteyen kız3
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- acil doktorunun anıları2
- anksiyete2
- öbür sözlük4
- soğan salatası7
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
- 35 yaş altı yazarlar2
- sözlüğü gerenler3
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- uludağ itiraf6
- yaşlandıkça güzelleşmek3
- johannes kepler2
- çin3
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- meczup olmanın kötü sanılması2
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- yeni parti37
- anın görüntüsü10
- misafirliğe gitmemek2
- bir kadını mutsuz etmek2
- odanın içine baykuş girmesi9
- giden gider2
- sözlük yazarlarının hayattaki en büyük şansları2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- pelin karahan3
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sözlük kezoları7
entry'ler (20)
her zaman her yerde sevgi kazansın.
ak parti'li chp'li mhp'li diye sınıflamak kutuplaştırmaktan iyidir.
ülkem için sayılır mı bilmem ama can veren şehitlerimiz için dua ettim. her birinin mekanları cennet olsun ışıklar içinde uyusunlar.
bazı videolarında ''taraf'' gözettiğini düşündüğüm oluşum.
kahvenin tadının anımsattığı sevgi sözcüklerini düşünmekteyim.
doğru seçim yapmıştır.
dünyanın en güzeli, ay yıldızlı al bayrağımız. kırmızısında vatan için gözlerini kırpmadan akıttıkları kanları, beyazında kalplerinin temizliği var şehitlerimizin.
başta mustafa kemal atatürk olmak üzere, cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm atalarımızın ruhu şad, mekanları cennet olsun.
başta mustafa kemal atatürk olmak üzere, cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm atalarımızın ruhu şad, mekanları cennet olsun.
bence hepimiz filozof sayılırız.
(bkz: fransız sineması)
(bkz: paris)
(bkz: romantizm)
(bkz: özgürlük heykeli)
(bkz: ihtilal)
(bkz: voltaire)
(bkz: victor hugo)
(bkz: Jean-Paul Sartre)
(bkz: Amin Maalouf)
(bkz: Jean Cocteau)
(bkz: paris)
(bkz: romantizm)
(bkz: özgürlük heykeli)
(bkz: ihtilal)
(bkz: voltaire)
(bkz: victor hugo)
(bkz: Jean-Paul Sartre)
(bkz: Amin Maalouf)
(bkz: Jean Cocteau)
kediciğim evden kaçtıktan sonra yeni birini almaya cesaret edemedim, o süreçte sokaktakilere öyle bir alıştım ki, hepsinin adı var ve hepsinin karakteri de başka başka, onlara iyi davranın.
bırakınız kitabı kitaplarımı alıp geliyorum.
fransızlar kadar, cezayir, tunus, fas kökenli melez bir topluluktan oluşan kalabalık nufus da gözardı edilemez.
dünyanı en güzel şehri değildir ancak en güzel şehirlerinden birisidir.
louvre muzesi o kadar buyuk ki gezmekle bitmiyor. eiffel'e cikmayin, yok ben merak ediyorum mutlaka çıkacağım diyorsanız, önceden rezervasyon yaptırmalısınız.
tamam içimizdeki romatizmi anlıyorum ama paris istanbul şehrinden daha güzeldir.
dünyanı en güzel şehri değildir ancak en güzel şehirlerinden birisidir.
louvre muzesi o kadar buyuk ki gezmekle bitmiyor. eiffel'e cikmayin, yok ben merak ediyorum mutlaka çıkacağım diyorsanız, önceden rezervasyon yaptırmalısınız.
tamam içimizdeki romatizmi anlıyorum ama paris istanbul şehrinden daha güzeldir.
gülümsemeyle karşılanır zira bitmek zorundadır. don kişot'un yel değirmenlerine karşı savaşması gibi. eninde sonunda fırtına kazanır.
sahne sanatı.
yaşar, güler, ağlar, sever, sizi çağırır, dokunmanıza izin verir. ve sanki "alkış"lar ile şahlanır çoğu zaman.
oyuncuların gözlerinin içine bakıp gülümseme şansınız vardır.
yaşar, güler, ağlar, sever, sizi çağırır, dokunmanıza izin verir. ve sanki "alkış"lar ile şahlanır çoğu zaman.
oyuncuların gözlerinin içine bakıp gülümseme şansınız vardır.
kişinin kişisel gelişimini elde eden mühim etkenlerden biridir. insanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir; sözcük dağarcığını arttırır, insana informasyon ve birikim kazandırır.
şifadir. sıkılan ruhlara şifa.
şifadir. sıkılan ruhlara şifa.
"bir ötekilik duygusu ele geçirmişti onu… artık sabahları tahta kaldırımda onunla koşu yapan genç kadınlar dışında hiçbir şey, resim yapmak da, ailesi de, komşuları da, merakını uyandırıp ihtiyaçlarına cevap veremiyordu. tanrım, diye düşündü, eskiden neymişim! beni çevreleyen hayat nasılmış! sahip olduğum güç! hiçbir yerde bir ötekilik hissetmemek! bir zamanlar tam bir insandım."
sokaktaki adam -- philip roth
sokaktaki adam -- philip roth
güven, gurur, irade, inanç, sadakat, düstur, namus, şeref, haysiyet, onur, edep, ahlak.
dünya'ya imzalar atıp, güzel izler bırakabilmek, gönül mirasını, nice çiçek eşliğinde, sevgiyi bırakabilmek.
bir de şu var;
huzur.
bir de şu var;
huzur.
hoş, yaşanılası ülke. yel değirmenleri, lalesi ve bireysel hak ve özgürlükleriyle ünlü kuzey avrupa ülkesi. bazen çok eğlenceli.
istihdam cenneti ülke. kimse işsiz kalmayacak mottoları varmış gibi. süpermarkette bir kişi aldıklarınızı makineye okuturken diğeri paketliyor. daha pasaport kontrolü için sıraya gireceğiniz zaman, bir kişi sizi sıraya düzgün girmeniz için yönlendiriyor.
sokakları tertemiz, insanları çoğu zaman güler yüzlü. yalnııız konut fiyatları çok pahalı.
sokakları tertemiz, insanları çoğu zaman güler yüzlü. yalnııız konut fiyatları çok pahalı.