bugün
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor8
- mesajlara hızlı cevap vermek2
- üniversitede kızlara para yedirmek4
- işerken hapşırmak2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- velvet'in elleri nimettir3
- aslan gibi adam3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor4
- ona bir şey söyle8
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- yaz yemekleri5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- sudekiray3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- stres yönetimi6
- berrak tüzünataç3
- borsa4
- spiderman mi döver batman mi5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- adını yoldaki taşlara yazdım4
entry'ler (20)
herkesin kendi düşüncesi bir şey diyemem belki ama böyle düşünen adamla da muhabbeti keserim. çevremde bana kimse '' x kişisi alevi ve/veya kürt o sebeple oy vermem '' diyemez. muhabbetin sonunda birbirimize zarar verme ihtimalimiz çok yüksektir.
herkeste bir aday olsam mı acaba düşüncesi var bu aralar. bizim mahallenin ileri gelen abileri de 3-5 kahve gezsek imzayı toplayabilir miyiz diye düşünmeye başladı bizim burada da. cumhurbaşkanlığı seçiminde bu kadar çok adaya gerek yok! hele bu seçimde hiç yok! bu işin sonu böyle giderse saçlarını sağa doğru yatıranları temsilen bir adayında ortaya çıkmasına gidecek diye korkuyorum.
kürtler türkiye'de yaşayan etnik kökenlerin gerçekten en dindar olanıdır. aksini iddia eden hiçbir şey bilmiyordur. kürt değilim.
en güçlü muhalif adayı kötüleyip sonra birde '' ne olacaksa olsun Akp gitsin '' yazması.
ben arabası olmayan bir erkek olarak çokta saçma bulmuyorum. arayış bu yönde olabilir ama süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum. ehliyet, ruhsat sormadan etkilenirsen ve adam arabasız çıkarsa ne olacak?
Geçmişe bakarsak evet, bende yapılanları yanlış buluyorum. Fakat günümüzde Chp'nin iktidar olup aynı veya benzeri şeyleri yapması mümkün değil. ikincisi bu iddialar bana artık samimi gelmiyor, sadece Chp'nin bu konuda olan eski kötü şöhreti kullanılıyormuş gibi birileri tarafından. Ben kendime göre muhafazakar biriyim, Chp bana öcü gibi gelmiyor açıkçası. Yönetim şu an muhafazakar ve gerçekten yaptıkları ile samimi olduklarını gösteriyorlar, ama halka bakalım aynı şey söz konusu mu? Dinden uzaklaşma tarih boyunca görülmemiş derecede fazla. Oy verirken siyasi partileri din üzerinden değerlendirmek bana doğru gelmiyor.
asıl önemli olan orada eczane açabilecek sermayeye sahip olmak, Allah kaza bela vermesin hayırlı işler.
mary hanım bu duruma ne diyecek?
Cübbeli hocamız, ihsan şenocak ve mustafa özşimşekler hocaları özellikle çok severim. Allah hayırlarını kabul eylesin herkesin.
binlerce kızın hayalini süslediğini kim söylüyor?
bursalıyım, başka şehirden gelip yerleşip memnun olanını görmedim.
Ne bekliyordun parfüm mü çıkacaktı?
Genelde korku filmi izlendikten hemen sonra aktif olurlar. Yıllarca akıllara gelmeyen cin, dabbe izledikten hemen sonra musallat olacak gibi hissedilir.
sucuğu daha çok çiğ yemeyi severim, döner ise Bursa' da yaşadığımdan olsa gerek çocukken çok yediğim için artık baydı galiba. köfte ekmeği tercih ederim, ekmeğin içinde dolu dolu köfte tadı ağzıma gelir diye düşünüyorum.
kızın sevgilisi olduğu bilinciyle hareket etmesi halinde eli boş zaten eli boş dönecektir.
çip bana artı bir değer katacaksa ilk önce bana takılsın ben gönüllüyüm. herhangi bir özelliğim gelişecekse beynimin okunması beni çok etkilemez. internet arama geçmişim, sosyal medya paylaşımlarım sayesinde az çok bir fikre zaten sahipler. mesela çip sayesinde sanal bir dünyaya bağlanıp matrix gibi gerçekçi deneyimler yaşayacaksam çip bana yarar sağlamış olmaz mı?
vatan partisine vatan partililer oy veriyor mu da ak partililer oy verecek?
bir erkek olarak nacizane fikrim büyük göğüs eşittir güzel kadın demek değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=aot7pZAIiZw
Jean-Michel Bernard - Thème générique fin "Golden the Pony Boy" ft Kimiko Ono (The Science of Sleep)
Jean-Michel Bernard - Thème générique fin "Golden the Pony Boy" ft Kimiko Ono (The Science of Sleep)
Asla maaşlı çalışarak zengin olunamayacağı, hatta herhangi bir malvarlığına dahi kolay kolay sahip olunamayacağını öğretti bana. Yıllardır yemeden içmeden çalışır biriktiririm yarım ev bile alamıyorum.