bugün

entry'ler (12)

evi arabayı satıp marsa taşınmak

Aklıma mars one projesi geldi. Bi ara ne reklamını yapmışlardı millet ismini filan yazdırıyordu gidebilmek için. Sonra şirket battı. Milletin parasına çökerek mi battı yoksa tertemiz mi battı artık orasını bilemeyeceğim.

uludağ sözlükte hoş karşılanmayan şeyler

Belli ki fikir belirtmek çünkü hiçbir sebep yokken çaylak olmuşum. Geriye tek sebep olarak fikir belirtmiş olmam kalıyor

brandon flynn

Başlığı açılmamış Amerikalı oyuncumuz. En bilinen rolü 13 Reasons Why adlı Netflix dizisindeki Justin Foley rolüdür. Sempatik ve yakışıklı bir oyuncudur. Ve şahsi görüşüm James Franco'nun gençliğini andırdığı yönündedir.
Kendisi gaydir ve bu bilgiyle zamanında ben de dahil pek çok genç kız hayranını bir miktar üzmüştür. Ve 2024 yılında Kanadalı yazar ve yönetmen Jordan Tannahill ile alışılmışın dışında bir düğün merasimiyle evlenerek dünya evine girmiştir.

jim parsons

Arada YouTubeda BBT özellikle Sheldon Cooperın olduğu kesitler karşıma çıkıyor ve denk gelince açıp bakıyorum. the big bang theory adlı dizide 6. sezondayken dayanamayıp özgeçmişine bakmamla ve bakar bakmaz eşinin adını görmemle gay olduğu gerçeği ile göz göze gelmiştim. tatlı bulduğum ve crushım olmaya aday oyuncuların gay çıkmasından feci halde bıktım ve bir sen eksiktin jim parsons dedirtmişti bana.. kalan bölümlere bu gerçek ile devam etmek zorunda olmak baya zorlayıcıydı doğrusu.
bir diğer gay çıkarak beni üzen oyuncular ve ünlüler için:
(bkz: neil patrick harris)
(bkz: brandon flynn)
(bkz: ricky martin)

üniversite anıları

Maalesef pandemi büyük bir kısmını kaplıyor :')
Bunun haricinde özel olmayan bir anı paylaşayım. Hayatı boyunca ders ekmekten nefret eden bir öğrenci olarak dönüm noktam vardı. Bir dersim vardı ve sabahın köründe sırf 1 ders diye çoğu kişi gitmezken ben o derse gidiyordum. Sınavına da iyi çalışmıştım ama vizeden 20 ya da 30 gibi bir not alınca Vizeden sonra tepki olarak o derse hiç gitmedim (bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok)
Bunun sonucunda finalden 80 almıştım. Gitmeyince yüksek not aldığımı görmek benim için dönüm noktası olmuş ve başka derslerimi ekmeme zemin hazırlamıştı.

uludağ sözlük

Birkaç gün önce başka bir hesapla yıllar sonra tekrar döndüğümü heyecanla paylaşmıştım ancak yaklaşık 10 yıl önce bıraktığım gibi bulamamanın hüznünü yaşıyorum.. Eskiden gündeme dair aklıselim başlıklar olurdu ve fikirler paylaşılırdı. Şu an çok alakasız başlıklar görüyorum. Yazılanların çoğu da haliyle boş.
Sözlüğe bir ayar çekilmesi lazım görünüyor. Make Uludağ Great Again

ermeni soykırımının türkiye de tartışılamaması

Biz neymişiz ya. israilin 2 yılda bombayla füzeyle yapamadığı katliamı biz bundan 100 yıl önce köyde erkek, elimizde silah, altımızda ayakkabı yokken 1.5 milyon Ermeniye yapmışız. Vay be. E biz salağız o zaman, zamanında hiçbir şeyimiz yokken bile 1.5 milyon Ermeniyi katletmişsek bugün burada boşa duruyoruz şimdiye tüm dünyayı fethetmemiz lazımdı. Hatta şimdi bu Amerikanın israilin filan zangır zangır titremesi gerekirdi o zaman bunu yapan şimdiki imkanıyla bize neler yapar diye.

iz bırakan kitap cümleleri

ne çok uyuduğunu ve buna rağmen ne çok uyumak istediğini fark etti. halbuki eskiden uykudan nefret ederdi. o zamanlar uyku hayatının kıymetli anılarını çalıyordu. yirmi dört saatte dört saat uyku, dört saatlik hayatının elinden alınması demekti. nasıl da çok görürdü uykuyu! oysa çok gördüğü şey hayattı artık. hayat güzel değildi; tatsızdı, acıydı. en vahimi de buydu. "yaşamayı arzu etmeyen bir hayat, sona erme yoluna girmiş demektir."
-martin eden

bence tükenmişliğin, hayattan beklentinin kalmamasının ve depresyonun en gerçekçi tariflerinden biri bu cümleler. ve jack london çok hissederek yazmış bu cümleleri diye düşünüyorum...

ece taşer

Son videosunda siyahi bir sokak satıcısı beni zorbaladı diye video paylaşmış. Videoda ise satıcıyı zorbalayan kendisi. Resmen para kazanmaya çalışan bir emekçi ile dalga geçiyor. Gerçekten rezil bir insan ya. Üstüne bu konuda yorum yapanları da engellemiş. Yorumu size bırakıyorum
ilgili video: https://youtube.com/short...ebdIE?si=D_fyb1_3tG_5I4Nr

türkiye'nin eurovizyon'a katılmaması

eurovision artık bana modern familydeki şu sahneyi anımsatıyor:
https://youtu.be/1RB1Gh7H3NQ?si=EqdM_aK34kIZPOx_
yani eurovisionu kazanmak için doğru sıralama:
siyonist olmak>>>> kadın kıyafeti giyen ve sakal bırakan gay olmak>>>> kadınsı giyinen gay olmak >>>> efemine davranan gay olmak>>>>> dümdüz gay olmak >>>>> kadınsı giyinmese de oje süren/ takıp takıştıran hetero erkek olmak
Türkiyenin bu anlamda Eurovisionda hiç şansı yok. Ruslanaların Hadiselerin devri eskidendi.
O yüzden israil bu sene büyük oynayıp piyasaya gay bir siyonist sürebilir.
gerçi oyları manipüle ettiği için büyük oynamaya gerek yok. bunlar allah bilir hindistana para gönderip ordakilere oy kullandırmıştır. her şeyi beklerim bunlardan.

sözlük yazarlarının eski saçları

Helallik almam gereken saçlardır. Ne çektirdim size :') Her gün düzleştirirdim. Ama cidden her gün. Bakkala giderken bile. Hakkınızı helal edin ve eski halinize dönün, söz bir daha her gün düzleştirmeyeceğim.

uludağ sözlük

An itibariyle yıllar yıllar sonra, yine yeni yeniden burada iki dost bir aradayız. Aslında birçok entry girmiş olduğum ve zamanında aktif kullandığım çok eski bir hesabım var idi lakin şifresini unutmam ve sıfırlama mailinin hesabıma gönderilmemesi üzerine bu işte vardır bir hayır diye sıfırdan başlamaya karar verdim. (Bu işteki hayır: on yıl önce girmiş olduğum bol :xd içeren ergen ergen etrylerimin yeni hesapta mevcut olmaması)
© copyright 2005 - 2026