entry'ler (9)

u2 nun başbakana ipod hediye etmesi

çakı hedaye etse daha makbule geçerdi kanımca.

ibrahim canbolat

fakültenin kayda değer adamlarından biridir dersleri biraz bayar ama gerçekten anlattığı zaman çok şey öğrenebileceğimiz bir insandır. sınavda derste anlattıklarını sorar en fazla kitaptan bahsettiği ufak tefek yerlerden çıkabilir efsanelere inanmayın efsanelere uyup geçen kişilerde hocanın elinin bol olmasından dolayı geçmiştir

in god we trust

amerikaya uyan bir söz müdür tartışılır?
salında in god we trust değilde, our god is money olsaydı daha makul olurdu belki

dudağını büzüp fotoğraf çektiren ergeni tokatlamak

tipikus ergenus topus davranıslarındandır, ayrıca apaçi tarzı erkeklerin de vazgeçilmez dalgasıdır.

en iyi 10 üniversite bölümü

uluslararası ilişkiler(gerçi hiçbir konu hakkında tam bilgisi olmayan bölüm öğrencileri ama olsun genede dikkate alınması gerek bir bölümdür kendileri.)

12 eylül 2010 da yapılacak referandum

HAYIR'dır inşallah 25 madde millete veriyor gibi görünecek hazır değiştirmişken bizi de kurtaralım diyecek hukuku siyasallaştıracak ee buna evet dememizi bekleyecek HAYIRdır inşallah

quaresma nın fenerlilere göre yıldız olmaması

quaresma size gelmez olum, o adam yıldız barcada, interde oynamış size mi gelecek.
1 ay sonra;
bu adama siz yıldız mı diyorsunuz? kaç senedir top oynamıyor ki önemli olan isim değil formu.
yoyo yu, alexi yıldız sanan ezikbahçe taraftarının tutum grafiği.

ricardo quaresma yı yıldız futbolcu sananlar

mesele quaresma yı yıldız saymak değil, mesele alex'i guizayı yıldız sanmak

kebap yemek barbarlıktır

kebap yapmak bir sanat olarak görülürken kebap yemek nasıl barbarlık olur bea
beni adanalı kebapçılara emanet edin..
© copyright 2005 - 2026