bugün

entry'ler (1)

uzaktan sevmek

Uzaktan sevmek; herkesin kontrol altında tutabileceği bir ilişki değildir. Eğer ki iki çift birbirlerini gerçek severlerse, mesafe denen şey sadece ayrıntı olarak kalacaktır. Çevremde çok gördüm 10 ay uzaktan sevip 11. ayda çok mutlu bir şekilde kavuştuklarını. Saygıdeğer okuyucular, gerçek seven bir yüreğiniz, gerçek seven bir sevgiliniz varsa mesafeler önemini yitirir. Bunun en canlı ve en önemli örneğini kendimden biliyorum. Aylarca kavuşamadım, başımdan korkunç ve ayrılma derecesine gelebilecek olaylar bile geçmişti. Fakat seven yürekler asla ayrılmazdı, bunu çok iyi biliyordum. Bazılarına uzaktan sevmek iğrenç gelir. Çünkü onlar sevdiklerine dokunmak, öpmek isterler. Biz istemiyor muyuz? Bizler de istiyoruz ve sabrediyoruz. Biliyoruz ki eninde sonunda o dokunma, o sarılma ve o dokunuşlar gerçek olacak. Allah, olmayacak şeyi kalpten geçirmez. Uzaktan sevenlerde hep bir kavuşma ümidi ve sarılma hissi vardır. Aynı şehirde olanlarda ise, hep bir ayrılma telaşı ve bitme korkusu vardır. Bilmem anlatabildim mi? (14.05.17)
-ahmeteraybahar