bugün
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- en son aldığınız iltifat6
- dekolteye bakar mısınız15
- yunanistan24
- aylık 416 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- domdomusa'nın çaylağının açılması gerekliliği3
- rammstein'ı ram markası sanmak3
- fırın poşetinde tavuk patates4
- sevilen kızın sessiz ama ölümcül ossurması2
- cennet3
- irmik helvası vs un helvası18
- malidzano2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- gocu11
- ismail kartal3
- priapizm4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- cem küçük7
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sol frame'in esrar çekmiş gibi olması2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- hayvan gibi acı salça yemek3
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- japonya23
- 31 çekerken dinlenecek şarkılar3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin19
- bana onu sormayin7
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması8
- midilli adası3
- o şarkıyı açma anısı var3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası42
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır6
- katates ve mermi'nin sözlükten kovulması6
- yapay zeka sohbet botları ve flört2
- bik bikle yemek yapmak10
- fenerbahçe6
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- aşka düşmek2
- cehennem3
- ketçap aromalı ruffles10
- adanalı ateist10
- domdomusa2
- gürsel tekin'in görevden alındığı iddiası2
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- güzel kızların çaylaklığını merici çeksin7
entry'ler (114)
mobil'den girilen entry'leri göstermeye bile başlamış, ben görmeyeli serpilmiş sözlüğüm.
maklube yenilip ilmihal tartışılan zirvelerimiz de mi varmış lan?
cıks hiç haber vermiyorsunuz.
cıks hiç haber vermiyorsunuz.
internete kaliteli bir versiyonunun düşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.
http://www.imdb.com/title/tt1217209/
http://www.imdb.com/title/tt1217209/
sesinde bir genç kız neşesi, şarkılarında ve notalarında her daim bir sevecenlik ve mutluluk verici bir şeyler var. last.fm hesabımın ücretsiz deneme sürecindeyken denk geldi bir şarkısı, çok sevdim. facebook'ta an itibariyle 5.604 hayranı var. canlı performansı video kayıtlarından izlediğim dinlediğim kadarıyla şahane. torrentten diskografisini de buldum indiriyorum, bayram neşem bu oldu.
https://www.facebook.com/mirahmusic
https://www.facebook.com/mirahmusic
eva cassidy yorumu daha önce dinlenmişse orijinalinin (bkz: sting) çok yetersiz kalacağı enfes şarkı.
cesur yeni dünya - aldous huxley
ersin karabulutun kurgulamada da, çizimde olduğu kadar başarılı olduğunu kanıtladığı çizgi öykü. bir süre önce sandık içini çizmeye ara vereceğini yazdığında üzülmüştüm ama sevgili günlük de şu an hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip.
the last kiss, i'll cherish until we meet again.
çocuk kıza yaklaştı.
kız hüngür hüngür ağlıyordu. ayrılıklarının üzerinden kısa bir zaman geçmişti ve çocuk kızın kendisi yüzünden ağlıyor olabileceğini düşündü. bu sırada kız salya sümük ağlamaya devam ediyordu.. "iyi misin?" diye sordu. kız gözlerini zorla açarak "çok kötüyüm ya.." dedi.kızın söylediklerini, daha çok tahminleri yardımıyla idrak ettikten sonra çocuk büyük bir ciddiyetle "neyin var?" diye sordu. kız yakınlardaki birilerini işaret ederek, "salyangozları ezip üzerlerine limon sıkıyorlar.." dedi.. sözlerinin buradan sonrası anlaşılmıyordu. dumura uğramış olan çocuk gülmemek için kendini zor tutuyor ve bu sebepten dolayı ağrımaya başlayan karın kaslarını kafaya takmamaya çalışıyordu.. "sen çok duyarlı bir kızsın" dedikten sonra, biraz ileride gülmekten renk değiştirmiş olan salyangoz katillerine döndü. "yapmayın lütfen" dedi. ardından duyguları karmakarışık olmakla birlikte, rahatça gülebileceği bir yer bulabilmek için oradan uzaklaştı. **
kız hüngür hüngür ağlıyordu. ayrılıklarının üzerinden kısa bir zaman geçmişti ve çocuk kızın kendisi yüzünden ağlıyor olabileceğini düşündü. bu sırada kız salya sümük ağlamaya devam ediyordu.. "iyi misin?" diye sordu. kız gözlerini zorla açarak "çok kötüyüm ya.." dedi.kızın söylediklerini, daha çok tahminleri yardımıyla idrak ettikten sonra çocuk büyük bir ciddiyetle "neyin var?" diye sordu. kız yakınlardaki birilerini işaret ederek, "salyangozları ezip üzerlerine limon sıkıyorlar.." dedi.. sözlerinin buradan sonrası anlaşılmıyordu. dumura uğramış olan çocuk gülmemek için kendini zor tutuyor ve bu sebepten dolayı ağrımaya başlayan karın kaslarını kafaya takmamaya çalışıyordu.. "sen çok duyarlı bir kızsın" dedikten sonra, biraz ileride gülmekten renk değiştirmiş olan salyangoz katillerine döndü. "yapmayın lütfen" dedi. ardından duyguları karmakarışık olmakla birlikte, rahatça gülebileceği bir yer bulabilmek için oradan uzaklaştı. **
iticilik sınırlarını aşan, hatta püskürten nihan doğan yargısı.
sözleri google translatorı feci derecede ansıtmakla beraber dinlemeye doyulmaz bir şarkı.
kimi canlılarda kendi kendini dölleyebilme durumu.
mobil öğrencide 150 kontör yüklenmediğinde indirim vermeyen alçak operatör. o zaman neden tarifenin adı mobil ogrenci?
second - vitaminio istanbul.