bugün
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- gammaz çetesi3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- nickten isim tahmini yapmak72
- g'i l d'e d l'i l y26
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- anok yai2
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza2
- hikayeyi devam ettir30
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- makine mühendisliği4
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hayattan zevk alamamak15
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- gocunun nerede olması12
- hazret ktc4
- metalcilerin ihtiyar olması2
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- habire12 adamdır37
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- uyumayın konuşalım5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- bir ay çaylak olmak5
- yazarlara gelen son mesaj2
- yeni parti50
- yeşilçam filmi izlemek6
- habire1259
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- biber dolması olsa da yesek5
- yazarların öldükten sonraki planları4
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- diamond bosphorus23
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
entry'ler (114)
mobil'den girilen entry'leri göstermeye bile başlamış, ben görmeyeli serpilmiş sözlüğüm.
maklube yenilip ilmihal tartışılan zirvelerimiz de mi varmış lan?
cıks hiç haber vermiyorsunuz.
cıks hiç haber vermiyorsunuz.
internete kaliteli bir versiyonunun düşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.
http://www.imdb.com/title/tt1217209/
http://www.imdb.com/title/tt1217209/
sesinde bir genç kız neşesi, şarkılarında ve notalarında her daim bir sevecenlik ve mutluluk verici bir şeyler var. last.fm hesabımın ücretsiz deneme sürecindeyken denk geldi bir şarkısı, çok sevdim. facebook'ta an itibariyle 5.604 hayranı var. canlı performansı video kayıtlarından izlediğim dinlediğim kadarıyla şahane. torrentten diskografisini de buldum indiriyorum, bayram neşem bu oldu.
https://www.facebook.com/mirahmusic
https://www.facebook.com/mirahmusic
eva cassidy yorumu daha önce dinlenmişse orijinalinin (bkz: sting) çok yetersiz kalacağı enfes şarkı.
cesur yeni dünya - aldous huxley
ersin karabulutun kurgulamada da, çizimde olduğu kadar başarılı olduğunu kanıtladığı çizgi öykü. bir süre önce sandık içini çizmeye ara vereceğini yazdığında üzülmüştüm ama sevgili günlük de şu an hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip.
the last kiss, i'll cherish until we meet again.
çocuk kıza yaklaştı.
kız hüngür hüngür ağlıyordu. ayrılıklarının üzerinden kısa bir zaman geçmişti ve çocuk kızın kendisi yüzünden ağlıyor olabileceğini düşündü. bu sırada kız salya sümük ağlamaya devam ediyordu.. "iyi misin?" diye sordu. kız gözlerini zorla açarak "çok kötüyüm ya.." dedi.kızın söylediklerini, daha çok tahminleri yardımıyla idrak ettikten sonra çocuk büyük bir ciddiyetle "neyin var?" diye sordu. kız yakınlardaki birilerini işaret ederek, "salyangozları ezip üzerlerine limon sıkıyorlar.." dedi.. sözlerinin buradan sonrası anlaşılmıyordu. dumura uğramış olan çocuk gülmemek için kendini zor tutuyor ve bu sebepten dolayı ağrımaya başlayan karın kaslarını kafaya takmamaya çalışıyordu.. "sen çok duyarlı bir kızsın" dedikten sonra, biraz ileride gülmekten renk değiştirmiş olan salyangoz katillerine döndü. "yapmayın lütfen" dedi. ardından duyguları karmakarışık olmakla birlikte, rahatça gülebileceği bir yer bulabilmek için oradan uzaklaştı. **
kız hüngür hüngür ağlıyordu. ayrılıklarının üzerinden kısa bir zaman geçmişti ve çocuk kızın kendisi yüzünden ağlıyor olabileceğini düşündü. bu sırada kız salya sümük ağlamaya devam ediyordu.. "iyi misin?" diye sordu. kız gözlerini zorla açarak "çok kötüyüm ya.." dedi.kızın söylediklerini, daha çok tahminleri yardımıyla idrak ettikten sonra çocuk büyük bir ciddiyetle "neyin var?" diye sordu. kız yakınlardaki birilerini işaret ederek, "salyangozları ezip üzerlerine limon sıkıyorlar.." dedi.. sözlerinin buradan sonrası anlaşılmıyordu. dumura uğramış olan çocuk gülmemek için kendini zor tutuyor ve bu sebepten dolayı ağrımaya başlayan karın kaslarını kafaya takmamaya çalışıyordu.. "sen çok duyarlı bir kızsın" dedikten sonra, biraz ileride gülmekten renk değiştirmiş olan salyangoz katillerine döndü. "yapmayın lütfen" dedi. ardından duyguları karmakarışık olmakla birlikte, rahatça gülebileceği bir yer bulabilmek için oradan uzaklaştı. **
iticilik sınırlarını aşan, hatta püskürten nihan doğan yargısı.
sözleri google translatorı feci derecede ansıtmakla beraber dinlemeye doyulmaz bir şarkı.
kimi canlılarda kendi kendini dölleyebilme durumu.
mobil öğrencide 150 kontör yüklenmediğinde indirim vermeyen alçak operatör. o zaman neden tarifenin adı mobil ogrenci?
second - vitaminio istanbul.