bugün
- true'nun iyice zıvanadan çıkması4
- pandela gelmiş6
- burdur5
- konstantinopolis in işgali3
- türkiye nin en büyük ihraç ürünü3
- ay bayılazaam5
- dinsize inanır mısın14
- türklerin ileri olduğu konular3
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- ilk buluşmada benim babam da ak partili diyen kız4
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar6
- islam4
- türkiye'nin karadeniz de liderlik teklifi2
- truesuzluk3
- atatürk türkçülüğü vs atsız türkçülüğü3
- kuralsız sokaklar3
- alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak7
- true isimli yazar2
- türklerin 10 dolara çalışan kölelere dönmesi2
- true ile sevişmek2
- true'nun yine online olması2
- araçtan düşen arkadaşının arkasından atlayan kadın2
- birinci inönü muharebesi2
- şekeri bırakınca çayın tadını alacaksın yalanı10
- umrumdışı2
- true nickli yazar8
- nihavent bey birader beydir3
- türk esnafının en büyük sorunu3
- birbirine zıt adaşlar2
- haluk levent25
- üzücü bir aşk filmi izlemek5
- devletten başkasına güvenilmez11
- seri gizli artı oy veren melek4
- makyaj günü3
- barış yarkadaş ile melih gökçek'in ortak tweeti2
- biraderilyo de biraderitatis2
- gördüğüne sabah birader akşam gay demek3
- bruce wayne mi zengin tony stark mı3
- bozuk paraların kullanılmaz hale gelmesi3
- kemalist silkeleme uzmanı3
- kuran da neden namaz yok4
- elmas bey birader bay biraderdir3
- mario lemina2
- az önce sözlükten silinen çıplak yazar fotoğrafı3
- oğlak burcu kadını18
- haluk levent olayından çıkarılacak ders8
- joker haksızdır3
- 18 temmuz 2026 taytlı valinin görevden alınması5
entry'ler (86)
transferi su tweet ile yardirmistir
bkz: https://twitter.com/hzrcan/status/631552560239915009
bkz: https://twitter.com/hzrcan/status/631552560239915009
tam bir gorev adami.
ibrahim Hacıosmanoğlu: "FB maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım'ı aradım ve maçı hakkaniyetli yönetmesi konusunda görüşümü kendisine ilettim.
Bir kulüp başkanı maçın hakemini maçtan önce nasıl arıyor? Telefonunu nereden buluyor? Hakem neden telefonu açıyor. Bir sürü soru.
bu nerde gorulmus arkadas
Bir kulüp başkanı maçın hakemini maçtan önce nasıl arıyor? Telefonunu nereden buluyor? Hakem neden telefonu açıyor. Bir sürü soru.
bu nerde gorulmus arkadas
instagram adamdir.
tam bir yeralti sehrine donmektedir, son 3 senede rekor sayida cinayetler yasandi.
yakinda baya bir ses getirecek olan rapci.
camin arkasina gecmek istiyorsan hemen acalim.
mactan once hakemi baski altina almayi hedeflemis bir aciklama, fenerbahce eger ilk golu atarsa fazla surmez takimi sahadan cekmesi bu cakma alpacinonun.
neden gecen hafta bu beyanati vermedi veya haftayada illa fenerbahce maci? yenilmeyi goze almis zaten cakma alpacino.
(bkz: korkuyorsaniz oynamayalim)
neden gecen hafta bu beyanati vermedi veya haftayada illa fenerbahce maci? yenilmeyi goze almis zaten cakma alpacino.
(bkz: korkuyorsaniz oynamayalim)
adamdir.
1 numarada (bkz: felipe melo).
iciyorsa derdi vardir, bu taraftar kac senedir kadikoyde galibiyet goremiyordur mesela.
sonra efendime soyleyim bu taraftar ezeli rakibinden tarihi bir fark yemistir; hazmedemiyordur mesela.
sonra efendime soyleyim bu taraftar ezeli rakibinden tarihi bir fark yemistir; hazmedemiyordur mesela.
Stevic, Umit kacti Umit sag caprazda Umit Umitin vurusu kaleye gidiyor hakeme bakiyorum verdi golu 6 oldu
mutluluk Fenerbahcede olmaktir.
aynen dedigin gibi bir donem.
Ersun Yanal, hoca yapmadan once o kadar beklettik kendisini ve yine bizi tercih etti. Twitterinda "mutluluk Fenerbahcede olmaktir" tweeti hala durmaktadir; cakma alpacinolar bunu halla kabullenemiyor.
Oscar Cardozo, evet Aykut Kocaman cok istedi lakin iki tercihi vardi; Emenike veya Cardozo. Tercihini Emenikeden yana kullandi. Hazir Aykut Kocaman demisken; 96 geldi aklima *
Gelelim Erkan Zengine, Erkan bizde top oynamak istedi ve ucaga atlayarak hemen Istanbula geldi ve kendisini Fenerbahceye teklif etti. Fenerbahce ise 500 bin veririm baskada vermem diyerek Erkanin bonservis bedelini belirledi. Erkan Fenerbahcede oynamazsam hic biryerde oynamam diyerek Fenerbahceye ne kadar cok gelmek istedigini belirtti. Cakma Alpacinolar gidip enayi gibi 2,5 milyon avroyu yatirip Erkani ikna etmek icin ta Isvece gitti Erkan Fenerbahcenin ayagina kadar gelmisken.
Son olarak bu isimlerin tek bir ortak yonu var; Hepsi Fenerbahceyi istedi, Fenerbahceye ise sadece evet veya hayir demek kaldi.
Nasil demledi Aykut Kocaman diyerekten son veriyorum.
Ersun Yanal, hoca yapmadan once o kadar beklettik kendisini ve yine bizi tercih etti. Twitterinda "mutluluk Fenerbahcede olmaktir" tweeti hala durmaktadir; cakma alpacinolar bunu halla kabullenemiyor.
Oscar Cardozo, evet Aykut Kocaman cok istedi lakin iki tercihi vardi; Emenike veya Cardozo. Tercihini Emenikeden yana kullandi. Hazir Aykut Kocaman demisken; 96 geldi aklima *
Gelelim Erkan Zengine, Erkan bizde top oynamak istedi ve ucaga atlayarak hemen Istanbula geldi ve kendisini Fenerbahceye teklif etti. Fenerbahce ise 500 bin veririm baskada vermem diyerek Erkanin bonservis bedelini belirledi. Erkan Fenerbahcede oynamazsam hic biryerde oynamam diyerek Fenerbahceye ne kadar cok gelmek istedigini belirtti. Cakma Alpacinolar gidip enayi gibi 2,5 milyon avroyu yatirip Erkani ikna etmek icin ta Isvece gitti Erkan Fenerbahcenin ayagina kadar gelmisken.
Son olarak bu isimlerin tek bir ortak yonu var; Hepsi Fenerbahceyi istedi, Fenerbahceye ise sadece evet veya hayir demek kaldi.
Nasil demledi Aykut Kocaman diyerekten son veriyorum.
beyler lafi neresinden anliyorsunuz; adam burda onu su nedenle soyluyor;
"sirf beni sucluyorlar; kulubu hic katmiyorlar. demek ki ben sikeyi kendim icin yapmissim. zaten sirf aziz yildirimi suclamalari herseyi kanitlamiyormu?"
cunku hedef fenerbahcenin sike yapip yapmamasini ortaya dokmek degil; aziz yildirimi iceri atmakti.
"sirf beni sucluyorlar; kulubu hic katmiyorlar. demek ki ben sikeyi kendim icin yapmissim. zaten sirf aziz yildirimi suclamalari herseyi kanitlamiyormu?"
cunku hedef fenerbahcenin sike yapip yapmamasini ortaya dokmek degil; aziz yildirimi iceri atmakti.
Johan Cruijff'in yegeni Estelle Cruijfftan ayrildiktan sonra simdilerde Amber Rose ile cikiyormus.
Fenerbahceli taraftarlar Alexe jubile kampanyasi baslatmis, olurda hedef 1 milyonu gecerse ne olur diye dusunmuyor degilim :D
gsli ve bjkli taraftarlarda imzaliyormus.
http://www.alexejubile.com
gsli ve bjkli taraftarlarda imzaliyormus.
http://www.alexejubile.com
O tarihten bu yana neler yasandiysa; interaktif timeline halinde asagidaki sitede bugun paylasildi
http://www.3temmuz2011.com/
http://www.3temmuz2011.com/
1.5 sene hapis cezasi aldi. Amsterdam Arendada her yil verilen sensation white partisinde Hollandali is adamini nerdeyse olduruyordu doverek. Is adami Ruud Gullitin eski esi Estelle Cruyfa (Johan Cruyfunda yegeni olur) kufur ettikten sonra badboy Badr is adamina saldirdi.