bugün
A
aconitium5 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
A
aconitium5 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
A
aconitium5 yıl önce
xiaomi mi band 5
2 gündür kullandığım meret. Bi önceki modele göre ekran hafif büyümüş. Mükemmel düzeyde iyi cihaz. Farklı temalar yükleyebiliyorsunuz . Ben Fallout serilerinden tanıdığımız pip boy gibi yaptım. (img:#2065754)
A
aconitium5 yıl önce
sözlük erkekleri
iyi de sen geneleştirmisin lütfen genelemeden konuş yoksa güzel şeyler olmaz.
A
aconitium5 yıl önce
`avatar roku`'dan önceki avatar. Kendisi bir kadındır, toprak ulusundan çıkmıştır. `suki`'nin de dahil olduğu kyoshi savaşçılarının ismi kendisinden gelmektedir. Ayrıca `dai li` isimli elit toprak bükücü birliğinin kurucusudur. (bkz:Avatar: the l… devamını gör
A
aconitium5 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
A
aconitium5 yıl önce
ismet inönü nün efsane sözü
(img:#2056660)
A
aconitium5 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
A
aconitium5 yıl önce
sözlük yazarlarının sabah halleri
Güzide yazarlarımızın sabah halleridir. işe gidenler için çoktan hazırlanıp evden cikilmistir. Benim gibi hem işsiz hem uykusuzlar içinse yataktan kalkıp, kanepede pineklemeye devam edilmesidir.
A
aconitium5 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
A
aconitium5 yıl önce
yazarların spotify listeleri foto olsaydı
sözlük yazarlarının spotify albümlerini br foto olsaydı hangi foto olurdu başlıyorum efendim. (img:#2053671)
A
aconitium5 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
aconitium5 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
A
aconitium5 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
A
aconitium5 yıl önce
90lara ait bir şey bırak
(img:#1759481)
A
aconitium5 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
aconitium9 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
A
aconitium9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
aconitium9 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
© copyright 2005 - 2026