bugün
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız6
- flört10
- yahudilerin hepsi iyi insan değil7
- kızılay avm8
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- ağır müslüm gürses sözleri7
- kiraz cicegi kolonyasi30
- allah her şeyi kuşatmıştır4
- kıymalı üzümlü börek4
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı20
- ben troll üm7
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı15
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- kendini çok önemli sanan yazar14
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ruhi çenet13
- ucuz apart otel kokusu2
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- kitap okumak3
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması2
- ağırlık kaldıramayan erkek7
- brooks nader3
- börekitas2
- üst geçit4
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- en son ne yediniz9
- tarhana kurutmak3
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- ahmet kaya3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- közmatik3
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- kaşif kozinoğlu olayıda kapandı2
- türk kızı6
- birini sevmek2
- e r'e k t o r6
- yalanlarla yaşıyorum3
- fikir paylaşma günü6
entry'ler (14)
evdeki misafir,lütfen gitsin diyorum,zira bekar evinde bekarlık sultanlıktır diye alemlere akıp akıp körkütük eve gelen,sonra da eski sevgili diye beyin düzen bir misafir hiç çekilmiyor arkadaş!
son yirmi gündür içinde bulunduğum yorucu eylem,güneş,kalabalık,eğlence için sürekli koşuşturmaca derken darmadağın durumdayım,home sweet home!
Twitter üzerinden beni takip etmeye başlamış ,sabah sabah bir tuhaf oldum: http://twitter.com/Mihrace_Y
Bilinçaltının kendini hatırlatmak için kurduğu bir tuzak, dinlemek ve doğru değerlendirmek gerek.
varlığını ebeveynlerimde gördüğüm ve bildiğim için, inandığım, geleceğine güvendiğim ve sonsuza kadar sürebileceğine emin olduğum şey.
Genelde ayrılık sonrası, ortamlara akan erkek mottosu, kimse : ya sökülmek istenen çivi büyükse diye düşünmüyor.
bu tür insanlar, kafaya dank etme zamanı gelip çattığında, diğerlerine göre daha fazla dibe vururlar, tecrübeyle sabittir.
Tanıdığım bütün kızların, olduklarından daha güzel göründükleri bir yer, enteresan bir güzelleştirici etkisi var (!)
Dr house' un katil olmasıyla başlayacak ve büyük ihtimalle akıl hastanesinde sonlanacak bir macera olurdu.
Bir şekilde etkilendiğim, sevdiğim, hayran olduğum, saygı duyduğum bütün insanların bu burca mensup olduklarını ğrendiğimde, sanırım astrolojiye bir parça daha inanamaya başladım.
Mümkünse hep kızıl olsun saçları, bu haliyle güzelken, diğer halleriyle tuhaf bir şekilde itici ve sıradan oluyor.
The do adlı grubun müthiş şarkısı. Evet bazen hepimiz omuzarımızda bir yük hissediyoruz, dinleyin belki o yuku biraz hafifletebilir.
Kontrolsüz ve hızlı bir şekilde doku büyümesi anlamına gelir, kitle oluşumu ile sonuçlanır. Zararsız bir tümr oluşumuna neden olabileceği gibi, tehlikeli hastalıkların alameti de olabilir.
Pigment fazlalığı durumu. Kromatin materyali çekirdek zarında yoğunlaştığında meydana gelir.