bugün
A
abot12 yıl önce
erkek adam renkli takım tutmaz diyen bjk li
erkek adam takım tutmaz renklisi menklisi yok.
A
abot12 yıl önce
14 haziran 2013 istanbul yağmuru
A
abot12 yıl önce
14 haziran 2013 istanbul yağmuru
A
abot13 yıl önce
yeni nesil otomobillerin ruhsuz olması
yeni nesil otomobillerin yani özellikle 2000 li yıllardan sonra üretilen birçok otomobilin kullanım özellikleri ve tasarım açısından (hepsi değil tabi arada gerçekten güzel tasarlanmış araçlar var) eski otomobillerin verdiği sürüş keyfini yaşatamamas… devamını gör
A
abot13 yıl önce
3 mart 2013 beşiktaş fenerbahçe maçı
ilk yarı beraberlik bozulmaz. ikinci yarı ne olacağı belli olmaz ama fenerbahçe alır gibi. yorumlarını yaptığım maç.
A
abot13 yıl önce
beşiktaş ın tt arena ya taşınması
baştan recep tayyip erdoğan stadyumu için geçen mevzunun ikinci aşaması. şimdi de yine aynı ismin geçtiği bir stad söz konusu.. (bkz: ben böyle olayın)
A
abot14 yıl önce
boyum 1 75 kilom 52 gerisini siz düşünün
fiziksel özelliklerinden bahsederek hava atan kadın cümlesi. başkalarını ezme derdinde bir kadın olarak yorumluyorum bu kişiyi. ama bu rakamlara sahipsen hakikaten.. ben gerisini düşünemiyorum.
A
abot14 yıl önce
işitme kaybı
ses seviyeleri desibel (db) olarak ölçülür. eğer uzun süre yüksek sese maruz kalırsanız bu işitme için tehlikelidir. 80 db, işitme için tehlikeli seviye olarak kabul edilir. eklediğim görseldeki ses tablosu hangi frekans ve şiddetli seslerin zararlı … devamını gör
A
abot14 yıl önce
motor silk medyatava com futbol ligi
eylül 2011'de başlayacak olan ligdir. --`spoiler`-- merhaba beyler, erkekleri ilgilendiren bir konu olmasından ötürü, böyle bir başlangıç yapmanın daha uygun olacağını düşündüm. eylül 2011'de başlayacak olan medyatava futbol ligi'ne, yüksek ihti… devamını gör
A
abot14 yıl önce
eylül 2011'de başlayacak olan ligdir. --`spoiler`-- merhaba beyler, erkekleri ilgilendiren bir konu olmasından ötürü, böyle bir başlangıç yapmanın daha uygun olacağını düşündüm. eylül 2011'de başlayacak olan medyatava futbol ligi'ne, yüksek ihti… devamını gör
A
abot14 yıl önce
A
abot15 yıl önce
abot
abileri tarafından kolonya ve şekerle karşılanan 6. nesil yazar.
A
abot15 yıl önce
20 şubat 2011 de hoplatılacak siyah beyazlı takım
o tarihte beşiktaş ın feneri hoplatmakla meşgul olacağından başka bir siyah beyazlı takımdır. edit: genç fenerliler hoplatılmaktan rahatsız. kaçış yoksa zevk almaya bakın dostlar.
A
abot15 yıl önce
galatasaray taraftarlarının tipsiz olması
onları da allah yarattı muhabbetine girmeden söyleyeyim beşiktaşlıyım.şimdi fenerliler zeki oluyor beşiktaşlılar hem yakışıklı hem zeki bu galatasarylılar hep tipsiz.girin bi ortama yani takımları tahmin etmeye çalışın hemen bulursunuz galatasaraylıl… devamını gör
A
abot15 yıl önce
uludağ sözlük haxball çılgınlığı
az önce iyiden iyiye şahit olduğum çılgınlık arkadaş.. capsler az sonra..
A
abot15 yıl önce
beşiktaş taraftarının tinerci olması
© copyright 2005 - 2026