bugün
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak11
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri5
- yeni parti55
- tekne turu9
- ekranda görülünce kanal değiştirdiğimiz kişiler3
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur7
- sapık olduğu için çaylak olan insan7
- çikolata soslu ıslak kek4
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek3
- imam maaşları3
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek2
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- muz yiyen erkek4
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin7
- yeni parti için isim önerisi5
- ordu merkez3
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- tiramisu yiyen erkek3
- 2002 yılını özlemek3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- hayden panettiere2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- kel erkeklerin karizması3
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- gürsel tekin7
- atm den para yollayanlar3
- eski kitaplar3
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- yeni partinin amblemi2
- mehdinin pforzheim da olması3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- kova dolunayı4
- şeriatsız dünya2
- bir erkeğin aşko demesi5
- islam medeniyetinin varlığı2
- çağımızın hastalığı8
- hangi yazar hangi başlığa ait5

Arapperest kişilik bozukluğuna karşı tavır almış, akla ve bilime gönül vermiş vatansever türklerin kalbinden geçen üç kelimelik tümcedir.

normal yolda değil de sanki yarış pistindeymiş gibi araba kullanan insanların arabasıyla kediye/köpeğe çarptığı zaman harbiden psikolojim bozuluyor.

(bkz: nardugan)
Her yıl 21 aralık'tan sonra ilk `dolunay`'da kutlanan türk bayramı. 21 aralık gecenin yenilmeye başladığı gündür ve bu günden sonraki ilk dolunayda da yıl başlar eski Türklerde.
Kelime olarak 'nara', moğolcada güneş anlamına geli… devamını gör

sabah saat 5 sularında terör örgütü tarafından açılan ateş sonucunda 7 şehidimizin ve yararılarımızın olduğu gelen bilgiler arasında.
Detaylar için biraz vakit geçmeli ancak daha çok vakit kaybedersek 7'lerle kalmayacağız...
Allah rahmet eylesin.
… devamını gör

milliyetciligin turklere has cesididir. ama tabi, gundelik hayatta kullanildiginda, milliyetci muhafazakar cizgiden ziyade turanci cizgiye yakin bir seyden bahsediliyormus tadi verir.
alti bos, retorikten ibaret, kitlelere gaz vermekten daha faydali… devamını gör

Muhteşem beşli. Kanımca bu terimlerin anlamını bilenler belli bir düzey de edebiyat bilgisi sahibidirler. Bilmeyenlerin de canı sağolsun lan, sanki herkes `yahya kemal`.
Şiirlerin konularına göre sınıflandırılışıdır.
`Epik` dedikten sonra gelen "Ha… devamını gör

cumhuriyetin ilk yıllarında kırsal kesimdeki eğitim sorununu halletmek amacı ile ismail hakkı tonguç tarafından hazırlanan ve uygulanan projeydi. genç cumhuriyetimiz açısından zamanında gayet değerli bir projedir. hedefi kırsal kesimde bulunan vatand… devamını gör

insanlar ne kadar kaba olmuşlar da ben farketmemişim. Nedir yahu bu? Hiç mi nezaket eğitimi almadınız? Sizinle kibar konuşan biriyle hiç mi tanışmadınız?
Sosyal medyadan çok uzak biriyim, ancak birini aradığımdan swarm üzerinden o olduğunu tahmin et… devamını gör

Lise defteri anılarım arkadaşım, güçlüydüler kalabalıktır aynı yerde buluştular. Yaa çok severdim ben bu diziyi.

cumhuriyetin ilk yıllarında kırsal kesimdeki eğitim sorununu halletmek amacı ile ismail hakkı tonguç tarafından hazırlanan ve uygulanan projeydi. genç cumhuriyetimiz açısından zamanında gayet değerli bir projedir. hedefi kırsal kesimde bulunan vatand… devamını gör

fransız jean pierre sauvage, iskoçyalı james fraser stoddart ve hollandali bernard feringa kazandi.
2015 de gururumuz aziz sancar da bu listedeydi.

(img:#1183889)
Sıranın üzerine konulup üzerine de beslenme kutusunun açıldığı örtüdür.
Tek bir görüntü insanı nerelere götürüyor; beslenmeye konulan şeyler, sınıfa yayılan yemek kokuları, haftada en az bi çocuğun yere döktüğü su veya meyve suyu..… devamını gör

(img:#1169508)
(Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen Özel Harekat polisi Atilla Güneş'in cenaze töreninde 10 yaşındaki oğlu Doğan..)
3 eylül 2012'de beytüşebbap'ta terör saldırısı olmuş 10 askerimiz şehit düşmüştü. Ardından manşetler şu şekild… devamını gör