bugün
- en güzel sevişme11
- namazında niyazında erkek10
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- ioçk'nın müziği5
- yeni parti33
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true'yi yedirmeyiz7
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- vermio11
- true çaylak olsun kampanyası9
- bu koyden olsam ne olacak18
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- nervio35
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- şeytan6
- meriç nehrinin yönü3
- erecto birader del kopar4
- ahmet sezer bey15
- kürt feodalizmi4
- gel böyle gel2
- arkadaşlar sıkıldım4
- rizeli kızlar2
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar3
- beni kim artılıyor amk5
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- anne3
- sözlükte kavga6
- güne bir şarkı bırak8
- ak parti ve dem parti'nin terörsüz türkiye görüşme3
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- geceleri ne yapılır3
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- tüdanya2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar10
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır2
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu6
- seri gizli artı oy veren melek14
- kasaba 7 bin tl vermek3
- nervio'nun 1 50 boyunda olması3
- karpuzun kilosunun 20 tl olması2
- sözlükteki huzur ve refah ortamı2
- yedi ölümcül günah2
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9

Arapperest kişilik bozukluğuna karşı tavır almış, akla ve bilime gönül vermiş vatansever türklerin kalbinden geçen üç kelimelik tümcedir.

normal yolda değil de sanki yarış pistindeymiş gibi araba kullanan insanların arabasıyla kediye/köpeğe çarptığı zaman harbiden psikolojim bozuluyor.

(bkz: nardugan)
Her yıl 21 aralık'tan sonra ilk `dolunay`'da kutlanan türk bayramı. 21 aralık gecenin yenilmeye başladığı gündür ve bu günden sonraki ilk dolunayda da yıl başlar eski Türklerde.
Kelime olarak 'nara', moğolcada güneş anlamına geli… devamını gör

sabah saat 5 sularında terör örgütü tarafından açılan ateş sonucunda 7 şehidimizin ve yararılarımızın olduğu gelen bilgiler arasında.
Detaylar için biraz vakit geçmeli ancak daha çok vakit kaybedersek 7'lerle kalmayacağız...
Allah rahmet eylesin.
… devamını gör

milliyetciligin turklere has cesididir. ama tabi, gundelik hayatta kullanildiginda, milliyetci muhafazakar cizgiden ziyade turanci cizgiye yakin bir seyden bahsediliyormus tadi verir.
alti bos, retorikten ibaret, kitlelere gaz vermekten daha faydali… devamını gör

Muhteşem beşli. Kanımca bu terimlerin anlamını bilenler belli bir düzey de edebiyat bilgisi sahibidirler. Bilmeyenlerin de canı sağolsun lan, sanki herkes `yahya kemal`.
Şiirlerin konularına göre sınıflandırılışıdır.
`Epik` dedikten sonra gelen "Ha… devamını gör

cumhuriyetin ilk yıllarında kırsal kesimdeki eğitim sorununu halletmek amacı ile ismail hakkı tonguç tarafından hazırlanan ve uygulanan projeydi. genç cumhuriyetimiz açısından zamanında gayet değerli bir projedir. hedefi kırsal kesimde bulunan vatand… devamını gör

insanlar ne kadar kaba olmuşlar da ben farketmemişim. Nedir yahu bu? Hiç mi nezaket eğitimi almadınız? Sizinle kibar konuşan biriyle hiç mi tanışmadınız?
Sosyal medyadan çok uzak biriyim, ancak birini aradığımdan swarm üzerinden o olduğunu tahmin et… devamını gör

Lise defteri anılarım arkadaşım, güçlüydüler kalabalıktır aynı yerde buluştular. Yaa çok severdim ben bu diziyi.

cumhuriyetin ilk yıllarında kırsal kesimdeki eğitim sorununu halletmek amacı ile ismail hakkı tonguç tarafından hazırlanan ve uygulanan projeydi. genç cumhuriyetimiz açısından zamanında gayet değerli bir projedir. hedefi kırsal kesimde bulunan vatand… devamını gör

fransız jean pierre sauvage, iskoçyalı james fraser stoddart ve hollandali bernard feringa kazandi.
2015 de gururumuz aziz sancar da bu listedeydi.

(img:#1183889)
Sıranın üzerine konulup üzerine de beslenme kutusunun açıldığı örtüdür.
Tek bir görüntü insanı nerelere götürüyor; beslenmeye konulan şeyler, sınıfa yayılan yemek kokuları, haftada en az bi çocuğun yere döktüğü su veya meyve suyu..… devamını gör

(img:#1169508)
(Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen Özel Harekat polisi Atilla Güneş'in cenaze töreninde 10 yaşındaki oğlu Doğan..)
3 eylül 2012'de beytüşebbap'ta terör saldırısı olmuş 10 askerimiz şehit düşmüştü. Ardından manşetler şu şekild… devamını gör