8
8ekiz9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
8
8ekiz9 yıl önce
anın görüntüsü
8
8ekiz9 yıl önce
etnoğrafya olması ama tavuknoğrafya olmaması
(img:#1157824)
8
8ekiz9 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
vecihi hürkuş
ilk türk pilotlardan. kurtuluş savaşına katılmış kahramanlıklar göstermiştir. daha sonra `türk hava kurumu`na katılmış bu kurumun gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. bir uçak fabrikası kurmuş ilk türk uçağını imal etmiştir. ilk türk hava nakliye… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
vecihi hürkuş
ilk türk pilotlardan. kurtuluş savaşına katılmış kahramanlıklar göstermiştir. daha sonra `türk hava kurumu`na katılmış bu kurumun gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. bir uçak fabrikası kurmuş ilk türk uçağını imal etmiştir. ilk türk hava nakliye… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
neden atatürk isimli cami yok
Cani isimli atatğrk olmadığındandır. Farklı bakış açıları iyidir. Çokta şaapmamak lazım.
8
8ekiz9 yıl önce
bahçelievler
[bkz]ankara[/bkz]'nın hem en güzel hem de en [bkz]tiki[/bkz] mekanlarından birisidir.
8
8ekiz9 yıl önce
jan olde riekerink
gs nin yeni teknik direktörüymüş. http://spor.mynet.com/galatasaray/93100-jan-olde-riekerink-tribunde.html?utm_content=buffercec74&utm_medium=referral&utm_source=twitter&utm_campaign=wallpost
8
8ekiz9 yıl önce
yazarların seks yaptığı en garip mekanlar
nasıl anlatsam nerden başlasam bedroom bedroom. gerçekten insan nasıl başlayacağını bilemiyor sevgili seks sever kardeşlerim. ankarada ergenlik yıllarında seks konusunda oldukça bereketli günler geçirmiş ama boş ev bulmakta zorlanan biri olarak şunu… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
her şey çok güzel olacak
1 den fazla izlediğim herhalde tek filmdir. bir türk filmi bu kadar mı güzel olabilir, o bitik türk sineması nasıl böyle bir film çıkartabilir anlamıyorum.. izlenmesi gereken film..
8
8ekiz9 yıl önce
anadol
türk otomobil markası şimdi hepsi kamyonet oldu
8
8ekiz9 yıl önce
ironi
ironi; daha uzun bir ya$am icin spor yapılmasını tavsiye eden doktorun spor yaparken ölmesi. günümüzde cok kulanılan ama iqsu düşük ya da yasları küçük insanların anlamayıp hemen atladıkları durum.
8
8ekiz9 yıl önce
claudio andrea taffarel
galatasarayin uefa finalinde henry nin kafasını iman gücüyle çıkaran deli kalecisi.boyle adam bir daha zor gelir.ayrıca brezilyanında uzun yıllar kalesini korumuştur.yanılmıyorsam parmada bıraktı.
8
8ekiz9 yıl önce
aurelien chedjou
20.06.1985 doğumlu kamerunlu defans oyuncusu. `franck beria` ile beraber lillee defansını evirip çeviren oyuncu. fenerbahçe nin yobo nun transferi ile uğraştığı dönemde ismi nasıl fenere geliyor diye haber olmadı şaşırdım doğrusu. gelecek senelerde k… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
essy
nesildaş yazar, özgüveniyle gelmiştir (#17795521) hoş da gemiş tabii.
8
8ekiz9 yıl önce
filmlerdeki en güzel sigara içme sahnesi
Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş. Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
anın görüntüsü
8
8ekiz9 yıl önce
insanın içini acıtan fotoğraflar
insanin icini parcalayan fotograflar `yaran fotoğraflar`'ın aksine, bakınca insanda bir hüzünlenmeye sebep olan fotoğraflardır. buna aşağıdaki fotoğraflar örnek verilebilir: ufak, annesi ve babasının vefat ettiğini düşündüğüm bir kız çocuğu mağa… devamını gör
8
8ekiz9 yıl önce
en tatlı hayvanlar
(bkz:koala)
8
8ekiz9 yıl önce
esrar içmek günah mı sorunsalı
insan beynini ve vücudunu uyuşturan bilinçli tüketilen her maddenin haram olduğunu var sayarsak... bilemedim. olsa da kodum olmasa da kodum dedirten durum.
8
8ekiz9 yıl önce
en duygusal film sahnesi
(img:#1116836) en çok etkileyen duygusal sahnelerdir. özellikle bundan etkilenmemek mümkün değil.
8
8ekiz9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
8
8ekiz9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
© copyright 2005 - 2026