bugün
- pandela38
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- velvet ile revani yemek6
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması6
- alttaki yazara aşık ol10
- deniz göktaş17
- amerika israil arası kızışma6
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- üstteki yazar kimle evlensin4
- dikkat dikkat tai lung kız11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- sözlüğün kahve olması12
- gerdek namazı9
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- bu iktidar yıllarca sadece tek bir gülen'i sevdi2
- çırılçıplak uyumak4
- 2026 dünya kupası36
- amedspor3
- futbol31
- dünya16
- intihar eden adama ne denir3
- genç ve kalbi temiz gençlerden dua beklemek2
- anal istanbul4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- şu sıcakta sucuk ekmek yemek2
- zalican yine ne diyor3
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- ahıska türkleri sürgünü3
- velvet41
- seni seri favlayan yazara aitsin2
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- sert ve küfürlü seks2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- erkek yazar entrysi4
- arkadaşlar kahveye geldim hep memurlar2
- türk olmakla övünmek2
- suca suruklenen cocuk3
- kıraç ı sevme nedenleri4
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- bugün ne yaptınız11
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı3
- diamond bosphorus5
- mtv nakit ödeniyor mu4
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- karadenizlilerin akp aşkı4
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı2
- kezodan kurtulma yolları4
- profili şikayet et butonu3

twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir.
* Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı;
* Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör

ilk türk pilotlardan. kurtuluş savaşına katılmış kahramanlıklar göstermiştir. daha sonra `türk hava kurumu`na katılmış bu kurumun gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. bir uçak fabrikası kurmuş ilk türk uçağını imal etmiştir. ilk türk hava nakliye… devamını gör

ilk türk pilotlardan. kurtuluş savaşına katılmış kahramanlıklar göstermiştir. daha sonra `türk hava kurumu`na katılmış bu kurumun gelişmesinde önemli roller üstlenmiştir. bir uçak fabrikası kurmuş ilk türk uçağını imal etmiştir. ilk türk hava nakliye… devamını gör

gs nin yeni teknik direktörüymüş.
http://spor.mynet.com/galatasaray/93100-jan-olde-riekerink-tribunde.html?utm_content=buffercec74&utm_medium=referral&utm_source=twitter&utm_campaign=wallpost

nasıl anlatsam nerden başlasam bedroom bedroom.
gerçekten insan nasıl başlayacağını bilemiyor sevgili seks sever kardeşlerim. ankarada ergenlik yıllarında seks konusunda oldukça bereketli günler geçirmiş ama boş ev bulmakta zorlanan biri olarak şunu… devamını gör

1 den fazla izlediğim herhalde tek filmdir. bir türk filmi bu kadar mı güzel olabilir, o bitik türk sineması nasıl böyle bir film çıkartabilir anlamıyorum..
izlenmesi gereken film..

ironi; daha uzun bir ya$am icin spor yapılmasını tavsiye eden doktorun spor yaparken ölmesi.
günümüzde cok kulanılan ama iqsu düşük ya da yasları küçük insanların anlamayıp hemen atladıkları durum.

galatasarayin uefa finalinde henry nin kafasını iman gücüyle çıkaran deli kalecisi.boyle adam bir daha zor gelir.ayrıca brezilyanında uzun yıllar kalesini korumuştur.yanılmıyorsam parmada bıraktı.

20.06.1985 doğumlu kamerunlu defans oyuncusu. `franck beria` ile beraber lillee defansını evirip çeviren oyuncu. fenerbahçe nin yobo nun transferi ile uğraştığı dönemde ismi nasıl fenere geliyor diye haber olmadı şaşırdım doğrusu. gelecek senelerde k… devamını gör

Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş.
Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör

insanin icini parcalayan fotograflar
`yaran fotoğraflar`'ın aksine, bakınca insanda bir hüzünlenmeye sebep olan fotoğraflardır.
buna aşağıdaki fotoğraflar örnek verilebilir:
ufak, annesi ve babasının vefat ettiğini düşündüğüm bir kız çocuğu mağa… devamını gör

insan beynini ve vücudunu uyuşturan bilinçli tüketilen her maddenin haram olduğunu var sayarsak...
bilemedim.
olsa da kodum olmasa da kodum dedirten durum.