sevdiği entry'ler

mutluluktan domatese dönmek

öyle mutlu olmak, öyle mutlu olmaktır ki yuh o kadar da olur mu derecesinden sonra, emsalsiz bir kıymet olan domatese dönüşmektir.

yazarken bile öyle duygulandım ki mutluluktan ağliyiciğim...

mutluluktan marula dönmek

Bir mutluluktan domatese dönmek değildir. insan mutluyken yeşerir mi ulan, ne o öyle kusacakmış gibi? Öğk.

Halbuki domat öyle mi?
Lezzetini bir kenara bırakıyorum, utangaçlıktan kızaran bir kadın bile mutluluktur zaten başlıbaşına.

return to innocence

https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08

sözlük yazarlarının itirafları

kalabalığın arasında yalnızlık işte böyle herkesin hikayesi. herkes sevilmek istiyor vefa istiyor. peki sevilmek isteyenler neden sevmeyi istemiyor? çünkü sevmek, sevilmek kadar kolay degildir. belki de insanlar sevmekten korkuyorlar. yüreği olmayan insana sevmek çok ağır bir yük. sevmek sabır işidir sevmek kolay degildir dikenli yoldur sevmek bütün zorluklara ragmen bir direniştir. sevmek ruhun amonyağıdır yakar ama içini de bi o kadar temizler. insanlar dogru sevmeyi bile beceremiyorlar. ayrılığın hüznü yok olmuş. beklemek nedir bilinmez olunmuş sözde seven insanlar başka çehrelerde yüz tutmuş 21.yy aşkı ancak bu olabirdi. sevgi bir facele,takipleşmeyle veya başka bir sosyal ağla başlar ve biter ve yeni birisine meraba diyene kadar sürer. herkes romeo ve juliet, bir ferhat bir şirin gibi birisinin karşısına çıkmasını ister ama nedense kimse öyle olmaya yaşamaya cesaret edemez kısacası buralar yalan!

sevilen kişiden duyulmak istenen cümle

güçlü olduğunu biliyorum, yine de merak edeceğim.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

şiwan perver virali. açmayın.

beşiktaş taraftarı

Elenmek icin dogdular. ya elenecekler, ya da olecekler. korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yaslilar bunu defalarca yasadi. gencler mitrovici oynatmama geregini biliyorlar. buyuk tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yollarina devam etmeliler. Taraftar fisildadi.. harekete gec. harekete gec ve yasa