Z
zmr869 yıl önce
karakalem
siirle alakasi olmayan kisilierin bile severek takip ettigi kose
Z
zmr869 yıl önce
hayaller
badem in şarkısı. sözleri: duslerimde yalnız kalmak cok zordu hayallerim benim icin oyundu hayaller birer birer kapimi calip girdiler sonra da terk edip gittiler gozlerimden bir damla yas suzuldu umutlarim hayallere donustu hayaller birer … devamını gör
Z
zmr8610 yıl önce
susma
susmak fiilinin `olumsuzluk` eki almış hali gibi görünse de aslında `aşkın nur yengi`'nin eski dönemlerinden bir şarkısıdır.`sezen aksu` tarafından yazılmıştır. sözleri de şöyledir: anladım gidiyorsun daha öncekiler gibi hiç olmassa son bir defa … devamını gör
Z
zmr8610 yıl önce
karne
öğrenciler için not,devamsızlık vs. raporu.bir de "sağlık karnesi" benzeri karneler vardır.
Z
zmr8610 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
Z
zmr8610 yıl önce
ponçik
Manyakçasına bir hitap şekli. Bir nevi şapşik. Aynı zamanda bir tatlı.
Z
zmr8610 yıl önce
en güzel gezi direnişi fotosu
kırmızılı kadın.
Z
zmr8610 yıl önce
gezinin en güzel duvar yazıları
Bilinçsizler. (img:#1070580)
Z
zmr8610 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zmr8610 yıl önce
un kurabiyesi
bir paket margarin, un bi de pudra şekerinden yapılan kurabiye çeşididir.çaydır, koladır vb gibi içeceklerin yanına da pek yakışır. annenin altın günleri için yaptıgı bu şey mümkünse misafir gelmeden önce tüketilmeli akabinde yere düşen parçaları … devamını gör
Z
zmr8610 yıl önce
son
bir şeylerin bittiğini açıklayan kelime. ha "her son bi başlangıçtır" onu da ikinci bölümde tartışıcaz.
Z
zmr8610 yıl önce
deniz koyunu
(img:#1046484) Tipe gel allah aşkına yaaaa. Böyle sevimli bir hayvan görmedim ben hiç. Birde fotosentez yapıyormuş. Şaka gibi. insan bunun ürettiği oksijeni kullanmaya kıyamaz.
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zmr8610 yıl önce
sadakat
baglilik, samimiyet, vefa anlaminda kullnilan kelimedir.
Z
zmr8610 yıl önce
günün görüntüsü
günün biten ve devam etmekte olan olaylarının kafalarda oluşturduğu resimlerdir. bugün: patlama 32 yaralı, teröre lanet ve terör üzerinden siyaset.
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zmr8610 yıl önce
sevgi
insanın yaşama amacı olan tarifsiz duygu. bir başka versiyonu için; (bkz)aşk(/bkz)
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zmr8610 yıl önce
özlemek
Denizi Özleyenler İçin Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pullu gemiler, damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret, Bakar ağlarım. Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı, Bir midye kabuğunun aralığından: Suların yeşili, g… devamını gör
Z
zmr8610 yıl önce
bir gün
`ege çubukcu` sarkisidir. çaktırmadan dinletir kendini ve aliskanlik yapar. sozleri ; "esrarli bir gece vakti yada yagmurlu bir aksam ustu belki de gunesli bir ogle vakti bakarsin bir gun donumu bir gun ama bir gun burada olmadigim bir gun m… devamını gör
Z
zmr8610 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026