Z
zirve tek6 yıl önce
duştaydım mesajına alternatifler
iyiyim, sen. Duştaydım açamadım bu arada Mesajına alternatifler (img:#1932430) (img:#1932431)
Z
zirve tek6 yıl önce
duştaydım mesajına alternatifler
iyiyim, sen. Duştaydım açamadım bu arada Mesajına alternatifler (img:#1932430) (img:#1932431)
Z
zirve tek6 yıl önce
güzel kızlarla sadece kliplerde göz göze gelmek
Yeter artık bıktım Bende SEVMEK ve SEViLMEK iSTiYORUM Hemde layıkıyla GÜZEL biri tarafından Hakedilen hayatı yaşayamıyorum GÜZEL KIZLARLA BiRLiKTE OLMAK VAKiT GEÇiRMEK ÖZEL ANLAR YAŞAMAK TAKILMAK iÇMEK DANS ETMEK EĞLENMEK iSTiYORUM MUTLULUK… devamını gör
Z
zirve tek6 yıl önce
Yeter artık bıktım Bende SEVMEK ve SEViLMEK iSTiYORUM Hemde layıkıyla GÜZEL biri tarafından Hakedilen hayatı yaşayamıyorum GÜZEL KIZLARLA BiRLiKTE OLMAK VAKiT GEÇiRMEK ÖZEL ANLAR YAŞAMAK TAKILMAK iÇMEK DANS ETMEK EĞLENMEK iSTiYORUM MUTLULUK… devamını gör
Z
zirve tek6 yıl önce
Z
zirve tek6 yıl önce
evlilik için tereddütlerim var
Z
zirve tek6 yıl önce
evlilik için tereddütlerim var
Z
zirve tek7 yıl önce
acil gelin dertleşicez ne yapmalıyım
5. Sınıfla başladı her şey Sınıfımdan birini beğendim muhabbetim vardı Sonra açıldım ve hayatımda ki ilk RED imi aldım Suç işlemiş gibi benden nefret etmeye başladı kız sırf hoslandığımı söylüyorum diye 6. Sınıfta iken bir kız uzaktan akraba … devamını gör
Z
zirve tek7 yıl önce
neden hiç sevilmedim
Öncelikle yaş 21 ve Elde var 0 Şuana kadar ilkokul , lise , üni de kızlarla tanıştım muhabbet ettim , ve sonunda açıldım Sonuç hüsran Ulan biri de aşkıma sevgime karşılık verseydi de mutlu olsaydım. Ya hep bir bahane buldular veya geçiştirdile… devamını gör
Z
zirve tek7 yıl önce
aşk her zaman engel mi
Benim aşk hayatım da çoğunlukta hayal kırıklığı reddedilme ve bunların sonucunda hissizleşme durumum var. Şuana kadar sevgilim olmadı, teklif ettim söyledim belli ettim ya sevdiğim var dediler ( hadi olur dedim ama üst üste duymak can sıkıcı) unutmad… devamını gör
Z
zirve tek8 yıl önce
fenerli kız bakire değildir
Hepsi için demiyorum ama olanlar çoğunlukta Örneğin : Esra Ceyda kardeşler.
Z
zirve tek9 yıl önce
nyakim gatwech
Tabuları yıkan olağan güzelliğin dışında bir çekiciliğe sahip bitter çikolata kadar tatlı bir model olmaya aday kişi yeni yeni keşfediliyor. Moda dünyası büyük ilgi gördü gözler onun önünde.
Z
zirve tek9 yıl önce
nyakim gatwech
Tabuları yıkan olağan güzelliğin dışında bir çekiciliğe sahip bitter çikolata kadar tatlı bir model olmaya aday kişi yeni yeni keşfediliyor. Moda dünyası büyük ilgi gördü gözler onun önünde.
Z
zirve tek9 yıl önce
stadyum altındaki gizli üs
(img:#1429405) ABD - Rusya - Çin - AB stadyum larının dikkat çekmesin diye altında askeri üs veya sığınak yapılma ihtimali olabilir mi ya da bir gizli geçit de olabilir.
Z
zirve tek9 yıl önce
tipsiz olmak yerine güzel kız olmak ister miydiniz
Tipsizlik le yeterince ilgi ve sevgi ihtiyacınızı karşılamayadığınız taktirde güzel kız olarak etraftan iltifatlar bakışlara maruz kalmasını tercih eder misiniz.
Z
zirve tek9 yıl önce
müslüman olup davud yıldızı dövme yaptırmak
(img:#1356540) Bu Tarz işareti kola dövme yaptırmanın müslüman olup bir sakıncası var mıdır.
Z
zirve tek9 yıl önce
dedem barbara palvini sevgilim sandı
(img:#1351851) Arkadaşlar bu olay az önce oldu. Evde masada kitap okuyordum, bir an mesaj geldi bakayım derken o ara dedem baş ucuma gelmiş ( benim de telefon wallpaper ım da Barbara palvin'in fotoğrafı var, bana sordu: "o kim diye" Ben de dedim k… devamını gör
Z
zirve tek9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
Z
zirve tek9 yıl önce
içeride dizisi
(img:#1184765) Çağatay Ulusoy Ay Yapım imzalı yeni bir diziyle daha ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu son olarak Delibal filmiyle izleyici karşısına çıkan Ulusoy'un uzun zamandır yeni projesi merak ediliyordu. Köstebek isimli filminden esinleniler… devamını gör
Z
zirve tek9 yıl önce
bensu soral
ablasinin basligini ben acmistim bununkini de ben acayim bari hehe. `murat dalkilic`'in `kader` klibinde oynayan kiz. `hande soral`'in kiz kardesidir ve kesinlikle ondan daha guzeldir.
Z
zirve tek9 yıl önce
ogame
Hemen her dilde oyunu bulunan,tarayıcı üzerinden oynanan,oyuna başladınmı bırakamadığın,uğrunda bi ton dersten kaldığın,alman yapımı oyun. [link]www.ogame.com.tr[/link]
Z
zirve tek10 yıl önce
tolga çevik
`yılmaz erdoğan`ın daha az iyi rol yapan, daha kel olan versiyonu.
© copyright 2005 - 2026