bugün

entry'ler (5)

günde 12 kez mastürbasyon yapmak

aletin kabuk bağlayıp sürekli ağrı girecek olmasına nedendir. zaten bence kimse 12 kere yapamaz aq yapabilen varsa helal olsun ne diyim

gösteriş meraklısı olmayan insan

benim gibi olan insandır. örneğin pahalı bir eşya veya herhangi bir şey ile topluma karışmaya çekinirim , utanırım görgüsüzlük olarak görürüm bunu zaten pahalı bir eşyam yok olmasını da istemem zaten benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek seviyede olsun bu bana yeter.

ülkü ocakları

ülkede ne kadar hırsız , barzo , mafya , yobaz , garibanı ezmeyi marifet sanan çakal varsa içinde bulunduğu yasal terör örgütü.

allah yoktur çünkü göremiyoruz diyenler

allahın cenneti yaratıp sonra insanoğlunu yaratıp , bir elmayı yemeyi yasaklayıp , o elmayı yarattığı insanoğlu yedikten sonra ceza olarak dünyayı yaratıp , dünyaya gönderip sınava sokup , şeytanı yaratıp , şeytan ile iddiaya girdiğine inanacak kadar geri zekalılardan daha akıllı olduğu kesindir.

birde bu adem ile havvayı yarattıktan sonra bunlar nasıl çoğalmışlar islam da ensest yasak değil miydi ya ?

sigara sağlığa faydalıdır

günde 3 dal içersen aslında faydalı oluyor içtiğinde bir rahatlama geliyor stresi azaltıyor yada bende böyle oluyor bilmiyorum psikolojik belkide günde 3 dal falan içerim canım sıkıldığında ekonomik olarak ta pek zararı olmuyor. abartanlar için zararlıdır