bugün
Z
zenci penguen13 yıl önce
wesley sneijder
ajax takımının genç amc sidir. duran topları kullanmakta usta bir topcudur,bilimum korner,frikik organizasyonunu basarıyla gerceklestirir.ilerleyen yıllarda baska bir avrupa devine transfer olması işten degildir.menajerlik oyunlarının vazgecilmez ge… devamını gör
Z
zenci penguen14 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları
http://twitter.com/ULTraCAN `follow me`
Z
zenci penguen15 yıl önce
2011 2012 beşiktaş formaları
adidas'ın bu sezon için yarattığı onlarca güzel tasarımdan umarım yine en dandik olanını seçmezler dediğimiz formalar. ne baklava istiyoruz ne de uçurtma; bakın tek istediğimiz sade ve düz renkte formalar. bu beyaz olan: (img:#166616) bu siyah ola… devamını gör
Z
zenci penguen15 yıl önce
2011 2012 beşiktaş formaları
adidas'ın bu sezon için yarattığı onlarca güzel tasarımdan umarım yine en dandik olanını seçmezler dediğimiz formalar. ne baklava istiyoruz ne de uçurtma; bakın tek istediğimiz sade ve düz renkte formalar. bu beyaz olan: (img:#166616) bu siyah ola… devamını gör
Z
zenci penguen15 yıl önce
büşra ayaydın
şu sıralar, fox tv'de yayınlanan `canan` adlı dizide oynayan genç oyuncu. 1994 doğumludur. muhtemelen, -daha çocukken- oyunculuk adına hiç bir sıfatı yokken, ajansların "mavi gözlüeeüeüeüe" politikası ile televizyonlara kazandırdığı bir isim.
Z
zenci penguen15 yıl önce
stada rakı şişesi atmak
bildiğiniz yeni rakı. amaç nedir, anlayabilene aşk olsun.
Z
zenci penguen15 yıl önce
18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı
derbi için son açıklanan tarihtir.
Z
zenci penguen15 yıl önce
131 76 desibel
galatasarayımızın rekorudur. bok atmak yerine alkışlamak gerekir. siz daha iyisini yapın biz sizi alkışlayalım. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
Z
zenci penguen15 yıl önce
uludağ sözlük moderasyonu
görünüşe bakılırsa, henüz [bkz]implement[/bkz] edilmemiş özelliktir.
Z
zenci penguen15 yıl önce
kuduz hastasi
7. nesil yeni yazar. (bkz:hoş gelmiş)
Z
zenci penguen15 yıl önce
2010 2011 beşiktaş formaları
`hakan aksoy` tarafından beyaz, siyah ve çubuklu olarak çıkacağı açıklanan formalardır. eğer adidas 4.yü kabul ederse bu da devre arasında gri veya kırmızı olarak çıkacak deniliyor. forma tanıtımı 23-26 haziran tarihleri arasında olacak, beyaz forma… devamını gör
Z
zenci penguen15 yıl önce
matias emilio delgado
beşiktaş'ın orta sahanın ortasına almayı düşündüğü isviçre'nin basel takımında oynayan arjantin'li 26 yaşındaki yıldız futbolcu...
Z
zenci penguen15 yıl önce
24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı
şükrü saraçoğlu stadında oynanacak , spor toto süper ligin 9.hafta maçı. karşılaşmayı bülent yıldırım ve saz arkadaşları yönetecek.
Z
zenci penguen15 yıl önce
mother fucker
(bkz:kernel amadeus )
Z
zenci penguen15 yıl önce
19 eylül 2010 fenerbahçe beşiktaş maçı
2010-2011 sezonunun ilk derbisidir. 5.hafta mücadelesidir.
Z
zenci penguen15 yıl önce
19 eylül 2010 fenerbahçe beşiktaş maçı
2010-2011 sezonunun ilk derbisidir. 5.hafta mücadelesidir.
Z
zenci penguen15 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonları
sözlük yazarlarının kullanmış oldukları telefonlardır efendim... ben bu zımpırtıyı kullanıyorum... alo diyorum. mesaj atabiliyorum. whatsapp ı var. youtube filan... akıllı telefonlar çok ağır ve çok büyük geliyor bana. cebimde taşıyamıyorum.. sık… devamını gör
Z
zenci penguen15 yıl önce
yedinci nesil
nicklerine başlıklar açıp hoşgeldinler çekecegimiz yazar nesilidir. (bkz:içimdeki başlık parselleme aşkı bambaşka)
Z
zenci penguen15 yıl önce
haluk bilginer
hayranı olduğum `usta` oyuncu. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra Devlet Tiyatrosunda çalıştı. İngiltere'de LAMDA bünyesinde 1 yıllık çalışmanın ardından 1980 - 1993 yılları arasında İngiltere'de TV dizilerinde ve tiyatrolarda … devamını gör
Z
zenci penguen15 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
Z
zenci penguen15 yıl önce
ezel vs behlül
`13 eylül 2010` tarihi itibariyle daha sağlıklı yapılabilecek karşılaştırma. başlık başa kalmış. hakem oyuna müdahele ediyor: (bkz:ezel vs sekiz)
Z
zenci penguen15 yıl önce
ezel
gunde kac kez adını andıgımı bilmedigim bir kız ismi. edit: adam yerine koymamak lazım
Z
zenci penguen16 yıl önce
inci sözlük yerine uludağ sözlük e başlık açmak
sözlükten uçurulma nedeni olabilir. eş zamanlı olarak iki sözlüğü de takip ederken dikkatli olmak gerekir. ~tamam lan yanlışlıkla az kalsın açıyordum swh~
Z
zenci penguen16 yıl önce
beşir
arapca kökenli bir erkek ismi. müjdeleyici anlami tasimaktadir.
© copyright 2005 - 2026