bugün
Z
zagordesouza8 yıl önce
içine çekerek öpen kardeş
(img:#1566515) ikiyüzlülüğün zirveye ulaştığı, çıkar ilişkilerinin altın çağı olan günümüzde ihtiyaç duyduğumuz kardeş modelidir, sayıları gün geçtikçe artsa da hala piyasadaki talebi karşılayamamaktadır ve yeterli sayıda içine çekerek öpen kardeş … devamını gör
Z
zagordesouza8 yıl önce
porto galibiyeti uefa kupasindan daha degerlidir
Az tiner çekin be kardeşim bünyenize yazık la.
Z
zagordesouza8 yıl önce
en karizmatik çizgi film karakterleri
`andy larkin`--what s with andy `louie anderson`--life with louie `bugs bunny`
Z
zagordesouza8 yıl önce
solcu olmanın karizması
solcuların çoğu kasıntı aptaldır1. bugün bitanesiyle karşılaştım. kadınlaşmış erkek kıvamında hareketler, kasıntı aptallıklar ve küpe güzeli bi erkek düşünün. karşısındaki kıza aslında silik bir aptal olduğunu belli etmemek için yaptığı hareketler k… devamını gör
Z
zagordesouza8 yıl önce
solcu olmanın karizması
solcuların çoğu kasıntı aptaldır1. bugün bitanesiyle karşılaştım. kadınlaşmış erkek kıvamında hareketler, kasıntı aptallıklar ve küpe güzeli bi erkek düşünün. karşısındaki kıza aslında silik bir aptal olduğunu belli etmemek için yaptığı hareketler k… devamını gör
Z
zagordesouza8 yıl önce
aşırı gizli istanbul zirvesi
Bayram öncesi toplanmış aşırı gizli zirvedir. (img:#1521939)
Z
zagordesouza8 yıl önce
yalancı çobanın masum olduğu gerçeği
Dostlar romalılar vatandaşlar beni dinleyin ben buraya çobanı ölüme terk eden köylüyü övmeye değil gömmeye geldim. Malum hikayeyi elbet duyup dinlemişsinizdir çoban akşama kadar hep yek dağ başında telefon yok internet yok ne olmuş bir iki trollük ya… devamını gör
Z
zagordesouza8 yıl önce
yalancı çobanın masum olduğu gerçeği
Dostlar romalılar vatandaşlar beni dinleyin ben buraya çobanı ölüme terk eden köylüyü övmeye değil gömmeye geldim. Malum hikayeyi elbet duyup dinlemişsinizdir çoban akşama kadar hep yek dağ başında telefon yok internet yok ne olmuş bir iki trollük ya… devamını gör
Z
zagordesouza8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zagordesouza8 yıl önce
bluetooth fiş
(img:#1502746) Var mıdır yok mudur bilmem ama hemen hemen görüntüsü böyledir çok kullanışlı olur genç mucitler bir el atsın sevaptır.
Z
zagordesouza8 yıl önce
y ile başlayan en güzel şeyler
çok komikmiş.
Z
zagordesouza9 yıl önce
bu sıcakta denize gidemeyen insan
(img:#1478285) Puhaha ben değilim. Edit:Viski ismarliyim diyen arkadaş PP ye vesikalığını koysaydın daha fazla kız düşüyor diyorlar.
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zagordesouza9 yıl önce
suriyeliyim adalet mitingine katıldım
olsun, yinede siktir ol git ülkene dedirtir.
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zagordesouza9 yıl önce
başörtüsüne karşı olma sebepleri
hala cevabını aradığım soru, herhangi bir açıklaması da olduğunu düşünmüyorum, çünkü bir insan başını örtebilir, bunda karşı çıkacak ne var ? senin başın açık diye kimse sana bir şey demiyor ama, biliyorum biraz basit oldu, ancak başka açıklaması yok… devamını gör
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü
Z
zagordesouza9 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
Z
zagordesouza9 yıl önce
anın görüntüsü