bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri21
- sevdiğiniz yazarlar7
- claudian clouds16
- islamda namaz yoktur32
- ağzı kokan insan5
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan10
- şemsiyeli lavuk4
- nervio15
- günün sözü16
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- bildiğiniz sure sayısı3
- dantelli sütyen takan erkek12
- anın görüntüsü24
- lahmacun3
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- tanrı nazarında insan nedir3
- peynir helvası5
- yesene beni diyen kız9
- dindarların çoğunun fakir olması7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- mülk suresi 30 ayet2
- 19 eylül 20264
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- neme lazım diyen erkek6
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ölümsüzlük var4
- sözlükten kız kaçırmak3
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- yazılımcıların flört edememesi2
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- türk açılımı5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- kefir patlaması3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
entry'ler (28)
Memlekette ne kadar faşist varsa üye olduğu "merkez". Lan bana inanmıyorsanız Morrison Süleyman'a bakın : kendisi açıktan destek verirken sağ kolu Cindoruk da başkanı, daha ne bekliyorsunuz?
Ramiz ilker'in sivil versiyonu. Tip olarak olmasa da beyin olarak Neanderthal çağından kalma.
jorge borge, girdiğim entry üzerine "dezenformasyon", "latent sürüsü", "müslüman", "mümin" kelimelerinden bohça dikip ortaya serivermiş.
1- Ben ne müslümanım, ne hristiyan, ne de şaman... Kendimi bildim bileli ateistim.
2- Yazdıklarımdan hangisi yalan, bir zahmet açıklayıver : irem Çiçek (Dursun Çiçek), Zeynep Küçük (Veli Küçük), Nazlı Çubuklu (Hıfzı Çubuklu), Elif Özüer (Sedat Özüer), Selin Güler (Ziya Güler)... Unuttuklarım varsa sen tamamlarsın artık.
1- Ben ne müslümanım, ne hristiyan, ne de şaman... Kendimi bildim bileli ateistim.
2- Yazdıklarımdan hangisi yalan, bir zahmet açıklayıver : irem Çiçek (Dursun Çiçek), Zeynep Küçük (Veli Küçük), Nazlı Çubuklu (Hıfzı Çubuklu), Elif Özüer (Sedat Özüer), Selin Güler (Ziya Güler)... Unuttuklarım varsa sen tamamlarsın artık.
Ergenekon-Balyoz davalarından tutuklu kişilerin çoğunun avukatının kendi oğlu veya kızı olması sizce de garip değil mi? insanın aklına iki şey geliyor : ya kendi çocukları dışında kendilerine inanan avukat bulamıyorlar, ya da hala eskiden beri yapmayı pek sevdikleri psikolojik savaşa devam ediyorlar duygu sömürüsü yöntemiyle.
Böylesine tarihi, ahşap bir binaya yangın algılama-söndürme sistemi kurmazsan böyle komplo teorileri kurarsın.
Alt takımlarım...
Dünyanın ilk metalden yapılmış gemisinin adıdır aynı zamanda (Britanya donanması).
Nefis bir sigaradır (özellikle cappuccino ve chocolate aromalı olanlar), Türkiye'de zordur bulması maalesef.
Bu çağda hala burçlara inananlar var amk!
Soner Yalçın hakkında düşündüklerimi, Yıldırım Türker çok güzel yazmıştı zamanında : http://www.radikal.com.tr...zar&ArticleID=1040665
Vay amk gazetesi sayın okuyucular! Toptan Stockholm sendromuna yakalanmış bu millet... Her şey mal gibi ortadayken hala darbecisini can siperane savunmaya çalışan böyle bir güruh ya aklını kaybetmiştir, ya da gerçekten kötü niyetlidir.
Edit : istediğiniz kadar kötüleyebilirsiniz, umurumda değil gerizekalılar.
Edit : istediğiniz kadar kötüleyebilirsiniz, umurumda değil gerizekalılar.
Anahtar kelime araması doğru çalışmayan site. Defalarca destek hattına bildirmeme, onların da "sorunu düzeltmek için çalışıyoruz" cevaplarına rağmen hala düzeltemedikleri bir kocaman sorunları var : Örneğin terası olan, ama dublex olmayan bir daire arıyorsunuz. Sitedeki açıklamaya bakarsanız, detaylı arama sayfasında anahtar kelimeler olarak "teras -dublex" yazmanız gerekiyor. Detaylı arama sayfasında bunu yazdığınız zaman beklediğiniz, dublex olmayan ve terası olan dairelerin listelenmesi. Bu basit ve kendi yardım sayflarında çalıştığını iddia ettikleri işlem hala çalışmıyor. Bir de utanmadan otomatik mail gönderiyorlar bu tür şikayet/talep isteklerine : "48 saat içinde sizden geri dönüş alamadığımız için talebiniz kapatılmıştır" şeklinde. Be adam, 48 saat içinde sorunu çözüp geri dönmesi gereken sensin, ben değil. Kaynak kodu bana açsalar yarım saatte sorunu hallederim, o kadar basit. Destek hattıyla bu konu üzerine bütün yazışmaları saklıyorum, isteyene gönderebilirim.
i
i
Bu ülkede gencecik bir insanın, kimbilir nasıl bir ruh haliyle intihar edip ölmesi karşısında zil takıp oynayan, tanımadığı halde arkasından küfür eden ne kadar o.ç. olduğunu göstermiştir. Bunların hepsinin acilen bir psikoloğa görünmesini öneririm, çünkü çok ama çok hastalar.
Youtube'da trailer'ını izlediğim şey sahiden bu filmse, insanları böyle galeyana getirmek için bilerek yapıldığı; hiç bir estetik, edebi, artistik tarafının olmadığı besbelli. Yazık!
Ulan Adnan Oktar, ne şanslı adamsın len! *
An itibarıyla TRT Belgesel kanalında gösterilmektedir. Mutlaka izlenmeli.
Kimseyi hor gördüğüm yok, yanlış anlaşılmasın. Sonuç olarak ben de mesela bir tıb doktoruna muhtemelen ne ebleh sorular sormuşumdur. Söylemek istediğim şu : yardım isteyenlere yardımcı olmak hiç sorun değil de, bazan öyle bir şey soruyorlar ki, konu hakkında hiç bir şey bilmediklerini anlıyorsun. En zorlandığım zamanlar bu tür durumlar : cevap vermesen adam sana "ukala" diyecek, cevap versen anlamayacak, sohbet uzadıkça uzayacak.
izmir'in sadece kızları güzeldir.