bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- affetmenin gücü6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- sırrı süreyya önder28
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- en sevdiğiniz sayı3
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sarapci koala58
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- 30 yaşına girmek4
- hristiyanlık7
- dün gece ne oldu13
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- ellerim bos gonlum hos28
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tutmayan başlık açma rehberi7
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
entry'ler (12)
Kendime bir garaj yapardım.Motorsiklet koleksiyonu maksadı ile.Geriye kalan para ile ekipman ve benzin alırdım, senelerce dünyanın en mutlu insanı olarak yaşardım ohh ! .
Türkiye'de kesinlikle, içinde biber gazı olması gereken çantadir.
Ben yeniyim, hepinizi sevebilirim.
Hayatımın ortağı.
Yine Türkiye Cumhuriyeti, neden denirse Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderin, öncüsü olduğu. 15 yaşında toprağa düşen çocuklar ve ülkedeki tüm öğretmenlerin çoğunluğunun, kurtuluşumuzun savaşında can verdiği başka bir ülke yoktur.
Eğer bu gerçek oluyorsa, bir de aynı bedende, aynı akıl ile 10 sene öncesine dönüp bu ülke için faydalı şeyler yapıp bir yerlere gelip söz sahibi olmak isterdim.
Eğer bu gerçek oluyorsa, bir de aynı bedende, aynı akıl ile 10 sene öncesine dönüp bu ülke için faydalı şeyler yapıp bir yerlere gelip söz sahibi olmak isterdim.
Daha çekeceği vardır bu yezidin.
Alkolün fiyatını %140 arttırıp, gençleri kimyasala teşvik eden politika yasaklanmalıdır.
Mersin sahilinde 10 kişiden 7 si Suriyeli'dir.
bana göre insanların sokaklarda daha az görünmesi, sahilde kulağımda kulaklıklarım en sevdiğim şarkım ve yürürken rüzgar ile denizden yüzüme nem savrulması neticesi saçlarımın eve geldiğimde tuz kokması... şimşek sesleriyle konuşuyormuşçasına içten huzur veren sohbetim ve bu neticede kışın büyük kısmında her zaman menfaatsiz ve sınırsız bir dostluk hissetmem. aslında şöyle bir bakınca kış yaşamımı güzel kılan bir detayın tam ortalarında diyebilirim.
Ege kızı özgürdür, yalnız görünür. Korunaksız ama vurdumduymaz olduğu için gizli bir sertliğı vardır.
Karadeniz kızı serttir mesafesini belli eder ve sorumluluklarını önemser kendinden çok çevresini önemser çalışkan ve sadıktır. Hangisi derseniz ikiside diyemem çünkü gereksiz bir genelleme yaptım benim gördüğüm 3 5 kız ile bölge genellemesi. ne kadar tutarlı olur bilinmez.
Karadeniz kızı serttir mesafesini belli eder ve sorumluluklarını önemser kendinden çok çevresini önemser çalışkan ve sadıktır. Hangisi derseniz ikiside diyemem çünkü gereksiz bir genelleme yaptım benim gördüğüm 3 5 kız ile bölge genellemesi. ne kadar tutarlı olur bilinmez.
Yaşayacağım seneler içinde, bir şekilde ölümsüzlük bulunur ise, merak ettiğim her şeyi öğrenme ümidim var. Ayrıca babam ve annem sağ onlara bencillik edemem.
Benim düşüncem, çevrenin baskısıyla oluşan homojen kişilikten farklı olarak, hür irade ile oluşturabildiğimiz, farklı ve yaşadığımız çevreden bağımsız yanlarımızdır.