bugün
Y
yoldas komiser10 yıl önce
kapooo
yeni bir yazar.
Y
biri intihar ediyorsa allah hatayı kendinde arasın
sen allahın verdiği imtihandan geçemediysen eğer burda allahi suçlamak (haşa) acizliktir . allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez .
Y
kuran ve ehlibeyt
peygamber efendimizin bize emanet ettiği Iki paha biçilmez emanettir. Kimileri kuran ve sünnetim diye değiştirmiştir fakat aslı kuran ve ehlibeyttir. “Ben sizin aranızda iki değerli emanet bırakıyorum; onlara sarıldığınız sürece benden sonra asla… devamını gör
Y
yoldas komiser12 yıl önce
sivas ta 30 erkeğin grup seks yaparken yakalanması
akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay, işin en ironik kısmı da 14 şubatta olması. http://www.haber24.com/haber_sivas-ta-erkek-gurup-seks-yaparken_71571.htm edit : ne vuruyonuz lan, gidip şikayet eden ben değilim.
Y
zall ın burun deliği
ahanda burda net bir şekilde görülüyor. (img:#598011) sanki burun deliği değil de, doğalgaz çalışması yapılan kaldırımdaki kazılmış alan.
Y
kılıçdaroğlu artist olsa hangi rolü alır
muhtemelen pamuk prenses ve yedi cüceler filminde rol alırdı. kendisine de cücelerden `uykucu`nun rolü verilirdi.
Y
yoldas komiser13 yıl önce
yumurta topuk sivri burun
arka mahalle kırolarında görülebilecek olan, genellikle arkası basılmış, siyah ayakkabıdır. `pezevenk ayakkabısı` diye de isimlendirilir bazı çevrelerde.
Y
hugo chavez in beyin ölümüne içerlenen yoldaş
devrime ve liderlere sadık yoldaştır. kilometreler mesafeler sorun değildir onlar için, içerlenirler. takdir ettim şahsen, buyrun; (img:#401707)
Y
hugo chavez in beyin ölümüne içerlenen yoldaş
devrime ve liderlere sadık yoldaştır. kilometreler mesafeler sorun değildir onlar için, içerlenirler. takdir ettim şahsen, buyrun; (img:#401707)
Y
uludağ sözlük ün kapatılması gerektiği
toplumun değer yargıları açısından aciliyet gerektiren gerekliliktir. zirvelerden sonra sevişen, özel mesajla sanal seksin dibine vuran, buradan tanışıp birbirlerine ulaşarak hunharca sevişen; kızlı erkekli olarak türlü sapıklığa meyleden, hatta ve … devamını gör
© copyright 2005 - 2026