Y
yokistemiyorum6 yıl önce
memlekete sol gerek
`tkh`nin memleketin dört bir yanında düzenlenlediği buluşmaların genel ismidir. memleketin sorunlarının tartışıldığı ve çözüm için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinin konuşulacağı toplantı yarın yani 29 aralık 2019 saat 15.00'da ankara'da düzenleni… devamını gör
Y
yokistemiyorum6 yıl önce
ankara sosyalist düşünce toplulukları
(img:#1947926) Yarın saat 16.30 itibariyle ilk toplantısını gerçekleştirecek topluluktur, açıkçası nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. bakalım yarını bekleyip göreceğim. gitmeyi planlayanlar bana ulaşırsa beraber gidebiliriz.
Y
yokistemiyorum7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yokistemiyorum7 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yokistemiyorum7 yıl önce
bira fiyatları
ingiliz 'the sun' gazetesinin yaptıgı arastırmaya göre bira göbek yapmamakla birlikte günlük 1 bardak tüketilmesiyle vucuda bir cok yarar saglayan içecekmiş fiyatlarına gelince çeşitlerine göre degişim gösterir ve kıbrıs fiyatı turkiye fiyatından bir… devamını gör
Y
yokistemiyorum8 yıl önce
memleket sohbetleri antalya
siyasi içerikli ve nitelikli bir sohbet dinlemek,sohbete katılmak yada memleket ve sol hakkında merak edilen soruların cevabını almak isteyen herkesi bekleriz.
Y
yokistemiyorum8 yıl önce
galerideki en anlamlı fotoğraf
belki de öyle olan fotoğraftır. herkese göre değişir. mesela bana göre budur https://galeri.uludagsozluk.com/g/volkswagen-type-2/
Y
yokistemiyorum8 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
Y
yokistemiyorum9 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
Y
yokistemiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yokistemiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yokistemiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü