bugün
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık7
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri3
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- başarılı sigara bırakma teknikleri7
- chp'nin hali ne olacak33
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- en sevdiğiniz müzik türü10
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- başbiraderin profilinin halen gizli olması3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- uysaljakoben buraya bak aslanım5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- m r e r e c t o20
- quantum bilgisayarlar3
- mobbingi meşrulaştıran felsefi argümanlar2
- ilgi manyağı olmak3
- true nun çaylak olması4
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- taciz ve tecavüzde kadın beyanı esastır2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- başkalarının söyledikleri2
- 5 mart 19982
- satrançtaki en güçsüz taş2
- hitlerin akciğerleri2
- arapça bilen yazarlar3
- uludağ sözlük kolektif kafalar birliği2
- üç dil bilen alman kurdu2
- satranç haram yasaklansın18
- bu memeler kimin2
- ağız boşluğu sirk sahnesine benzeyen kezo3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- sedat pekmez24
- ödünç alınan dil2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- melahat ileri2
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez karakteri3
- mhp li yazarlar5
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- arda güler7
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- mecnun bir am için çöllere düşmesi3
entry'ler (124)
saat farkından dolayı uykusuz kalmaya bedeldir.
benim sevgili rahmetli dedemin son zamanlarında ettiği bir laftı hiç unutmam.''Türk silahlı kuvvetleri eskiden peygamber ocağıydı ama şimdi ne ocağı bilmiyorum bunları'' demişti.
ergenlik çağının vermiş olduğu etkiyle ortaya çıkan garipsenecek düzeydeki olaylardır. Mesela lisedeyken biz en işlek caddede uzun eşşek oynamıştık.
hasta pskilojisinin olumsuz etkiledir. Plasebo etkisiyle ortadan kaldırılabilir.
yasanın abartılı uygulanmasıdır. zira beyaz show'un ilk programında konuk olan okan bayülgende oturduğu koltukta sahnede sigara içmiştir. o zamanın şartlarındanmıdır bilinmez televizyonda olan bu hadiseye hiç bir yaptırım uygulanmamıştır.
rap müzik dinleyenlerin tarzına yapılan aşağılamadır.
aslında hiç o duyguyu tatmamak ya da hep aynı duygula yaşamaktır. yalnızlığı eğer belirli bir mekan içinde yalnız senin olduğun olarak tanımlarsan hataya düşersin. çünkü gözle fark edemiceğin mikroorganizmalarda olabilir seninle aynı mekanda hatta başka boyutta canlılarda. yalnızlık konum itibariyle ele alınabilir mesela bir insan yanında binlerce kişiyleyken bile yalnız olabilir. sizin düşüncelerinizdir yalnızlık. çaresizliğiniz ya da paylaşamadıklarınız.
garipsenicek dükkan isimleridir. cafe bahane
cem yılmaz'ın G.O.R.A. filmindeki uzay gemisinin adı. KF1500
entry yazarken yazarların hissettikleridir. cesaret olabilir bunların arasında mesela.dobralık.
hırsıza yardımcı olan köpektir. köpeği, köpek yapan sadakatidir. hırsızın içeri soktukları adamı olabilir ajan falan.
kesin miktarı belirtilmek istenmeyen paradır.
anlam kargaşasında olmak. nicel ve nitel birimleri ayrıt edememek. konun çözümü nicel sayılabilir. nitel sayılmaz. sevgide nitel gruptadır şeklinde olmalıdır.
tersinir bir eylemdir. öğrencide öğretmeni dövebilir. 2 türlüsüde toplumdaki saygı ve sevgi bağlarının ne boyutta olduğunun göstergesi durumdur.
nuri abinin en çok kullandığı gazlı içecek.
meslekten ihraç edilmesi gereken erkek öğretmenlerin içinde bulunduğu davranışlardan biridir.
erkeğin aşık olduğu zaman normal bir insana göre garipsenicek davranışlarıdır. bağlanma olayı yaşanır. ayrıldığında aradan uzun bir süre geçmesine rağmen hala ona karşı ilgi duymaktadır.
içkinin, sigaranın eksik olmadığı evdir.
çağımızın hatunlara getirdiği avantajlardır. ''19. yüzyıla kadar toplumdaki konumu hep üstün olan ekeklerle 20. yüzyıllarda eşitliği yakalmışken hadi öne geçiyim kapsamıdır.'' burdan eşitliğe karşıt olduğum anlaşılamsın vurgulamak istediğim nokta herkesin kendi doğasında güzel olduğudur. bir iskoçun etek giyip ben erkeğim diye bağırması ne kadar sert olabilirse vücut geliştiren bir bayanında ben dişiyim diye bağırması o kadar ince olabilir. ama doğal gözükmez.
michael jordan'nın o güzelim yıllarının en verimli çağının farkında olmamaktır.