bugün
Y
yok herif3 yıl önce
allah yoksa beni kim yarattı
Bu gezegende, şahit olduğu olaylara göre şekillenen ve gelişen insan beyni bunu kavrayamaz, Kavrayamadığımız şeyleri doğa üstü ilan etmek yerine, bilinmeze ışık tutan tek gerçek olan bilim ile uğraşmamız gerek, Ayrıca allah tanrı ile görüştüğünü ön… devamını gör
Y
yok herif5 yıl önce
türkiye cumhuriyeti devleti vip uçak filosu
üzerinde 78 milyonun ahı olan, bedduası olan uçaklardır. bizim paralarımızla alınmış olup bizim seçtiğimiz insanların lüks ihtiyacını ve ihtiraslarını karşılamak üzere kullanılmaktadırlar. depolarına konan yakıtlar da bizim paralarımızla konmaktadı… devamını gör
Y
yok herif5 yıl önce
siyasi görüşünü tek görselle özetle
(img:#1792829)
Y
yok herif5 yıl önce
kemalistleri çıldırtacak resim bırak
(img:#2164789)
Y
yok herif5 yıl önce
kamalizm dini
Mehmed Şeref Aykut’un 1936 yılında yayınlanan “Kamalizm” adındaki kitabı nın prensipleri. işte kitaptan bölümler : -------------- “Kamalizm, bir dindir ki, onun en büyük ve ana sıfatlarından birisi de devrimci olmasıdır.”[1] “Kamalizm Dini’nin dev… devamını gör
Y
yok herif5 yıl önce
rte nin yanında bacak bacak üzerine atan kadın
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdoganin-karsisinda-bacak-bacak-ustune-atan-kadina-uyari-1842571 https://eksisozluk.com/rtenin-yaninda-bacak-bacak-ustune-atamamak--6941509?a=popular Eksi sozlukteki yorumlara bakar misiniz ? Yok akp kadına de… devamını gör
Y
yok herif5 yıl önce
alevilerin cemevinde mustafa kemal e secde etmesi
ibretliktir ve şirktir. (vid:#130923)
Y
yok herif5 yıl önce
14 nisan 2021 covid 19 vaka sayısı 62 bin olması
https://covid19.saglik.gov.tr Açıklanandır. Vaka sayısı 62 bin 797 vefatsa 279. Bu salgın başladığı günden beri en yüksek sayılar. Evet.
Y
yok herif5 yıl önce
kemalistleri çıldırtacak bir şey bırak
kadehimi Tanrı Atatürk'e kaldırıyorum!
Y
yok herif5 yıl önce
seksten zevk alan kadın
zaten kadınlar insan değil. onlar hiç bişiden zevk almıyo. zaten kadınlar sıçmıyolar da
Y
yok herif5 yıl önce
şeyh saidin kemalistlerce şehid edilmesi
(bkz: suçu ve suçluyu övmek) (bkz: terörist seviciliği) edit: şehit değildir o, olsa olsa leştir. örneğin pkk'lılar için öldürdük ifadesini kullanmayız bunun yerine "leşini aldık" yahut "itlaf ettik" deriz. şeyh sait de itlaf edilmiş bir terörist… devamını gör
Y
yok herif5 yıl önce
hayata dair iç burkan fotoğraflar
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=549985265034042&set=a.198893696809869.50463.198881663477739&type=1
Y
yok herif5 yıl önce
kripto para
kriptoloji bilimini kullanan, matematik temelli, dijital ve sanal para birimi. tanım yapmak çok sıkıcı lan. ben siteyi forum olarak kullanmak istiyorum.
Y
yok herif6 yıl önce
chpnin kürdistan bayrağı sevgisi
(img:#2074504) Biyrin efenim.
Y
yok herif6 yıl önce
osmanlı yı yeniden kurmak isteyenlere tavsiyeler
bilgilerimizi fikirlerimizi yazalım sentez olsun. hastaym şu an aklıma bişi gelmedi. (tağam la ekşi den çaldım başlığı)
Y
yok herif6 yıl önce
joe biden ın rte hakkındaki skandal sözleri
imamsonların arkasında kimin olduğunu gösteren açıklama.
Y
yok herif6 yıl önce
akp nin terörist partisine destek çıkması
efendim hayırlı akşamlar. müslüman kesim çok fazla okumayı sevmediği için ya da "işine gelmeyen şeyleri" çok fazla okumadığı için kısa tutacağım. 1) parti kapatılmasını zorlaştıran kanunu akp meclisten geçirmiştir. bu kanunu değiştirecek siyasi güç… devamını gör
Y
yok herif6 yıl önce
sinop ta atatürk büstünün örtüyle kapatılması
Grup insanın cami yerine okul bahçesine gelerek namaz kılması ve bu esnada büstün üstünün kapatılması durumu. heykel ve resim olan yerlerde namaz kılınmaması gerektiğinin ardına sığınarak atatürk'ü aşağılamak amacı güden bir davranış. sakalınızı si… devamını gör
Y
yok herif6 yıl önce
sevişmeyeceğini bile bile seksi çamaşır giyen kız
(img:#2059031) Not: bu sevişecekmiş gibi duruyor ama emin olamadım.
Y
yok herif6 yıl önce
chp olmasaydı ülke daha güzel bir yer olabilirdi
(img:#2058648) Conilere sakso çekebilirdin mesela. Şeyh yalamaktan bıktın heralde aktrollcüm.
Y
yok herif6 yıl önce
erkek kalçası
normal bir insani gay yapabilecek kadar guzel olan kalcadir.. kadinin kalcasina gore daha sert ve buyuktur.
Y
yok herif6 yıl önce
boxer bakarken bile teşhirciliğe maruz kalmak
Erkek olmak zor azizim. (img:#2056845) Oğlum sakin ol dur kıpırdama.
Y
yok herif6 yıl önce
evden durağa gidene kadar 20 çift bacak görmek
(img:#2055973) Bu da can güzel kardeşlerim.
Y
yok herif6 yıl önce
alman devlet kanalının ekrem imamoğlu haberi
rte bu alman televizyon kanalına imamoğlu nu kötüleyecek şekilde yalan pravakatör haber yapması için ne kadar para verdi o kanala nereden para aktardı acaba. cumhur başkanı rte hakkında koskoca almanyada haber yapan kanal yok bilmem ne boktan kanalı … devamını gör
© copyright 2005 - 2026