Y
yigitheart15 yıl önce
sevgiliyi gta san andreas daki gibi dövmek
vıcık vıcık hareketlerde bulunan sevgiliyi `gta san andreas`'daki gibi dövmektir. yere yatırarak ölümüne tekmeleyerek ve sonra parası alarak: (img:#145583) laz usulü pıçaklayarak: (img:#145584)
Y
yigitheart15 yıl önce
sevgiliyi gta san andreas daki gibi dövmek
vıcık vıcık hareketlerde bulunan sevgiliyi `gta san andreas`'daki gibi dövmektir. yere yatırarak ölümüne tekmeleyerek ve sonra parası alarak: (img:#145583) laz usulü pıçaklayarak: (img:#145584)
Y
yigitheart15 yıl önce
yazılan mesaja 33 gün sonra cevap veren arkadaş
(bkz: kara murat benim) otuz üç gün kadar uzun bir süre olmasa da iki gün, üç gün, bir hafta süren aralıklarla cevap vermişliğim vardır. asla önemsememekten ileri gelen bir durum değildir. tamamen telefona odaklanmama, telefonu unutma, bir hafta şarj… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
ygs 2011 şampiyonları
şifre skandalından sonra eşgalleri az-çok belli olan kişilerdir. bkz: (img:#127937)
Y
yigitheart15 yıl önce
yağ çöz
yağları çıkarmaya yarayan kimyasaldır.ocak demirleri, tencere, tava vs için birebirdir.~eldiven takmadan kullanmayın elleriniz tahriş olabilir~
Y
yigitheart15 yıl önce
kızları yatağa atma yolları
uzmanları tarafından açıklanan yollardır. Onu güldürün: Hoşlandığınız kıza "Saçına bayıldım" gibi gözleme dayalı yorumlar yapın. Böyle bir cümle karşısında gülümseyecek ve açılacaktır. Numarasını isterken: Numarasını almak için ona sizi araması… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
kızları yatağa atma yolları
uzmanları tarafından açıklanan yollardır. Onu güldürün: Hoşlandığınız kıza "Saçına bayıldım" gibi gözleme dayalı yorumlar yapın. Böyle bir cümle karşısında gülümseyecek ve açılacaktır. Numarasını isterken: Numarasını almak için ona sizi araması… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
canım sıkılıyor dendiğinde alınan cevaplar
Aslında Türk zihninde kalıplamış bu tavsiyeleri hepimiz yakından biliyoruzdur. Dünden bugüne duyduğum tavsiyeleri şöyle bir gözden geçirmek istiyorum. Haa şunu hatırlamakta fayda görüyorum; bu can sıkıntısı olayı öyle basit birşey değildir. Özellikl… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
neverland
olmayan ülke. `peter pan`'ın ülkesinin adı. (bkz:tinkerbell)
Y
yigitheart15 yıl önce
neverland
Y
yigitheart15 yıl önce
neverland
Y
yigitheart15 yıl önce
silivri
genellikle yazlıkçıların tercih ettiği,şahane yer.yaz mevsiminde her gün dopdolu,kışları ise sakindir.yazlık yerlerde kimi bölgeler dışında denizi de güzeldir..deprem söylentisi çıktığından beri çoğu kişi yazlığını satılığa çıkarmıştır bu bölgedeki.~… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
silivri
genellikle yazlıkçıların tercih ettiği,şahane yer.yaz mevsiminde her gün dopdolu,kışları ise sakindir.yazlık yerlerde kimi bölgeler dışında denizi de güzeldir..deprem söylentisi çıktığından beri çoğu kişi yazlığını satılığa çıkarmıştır bu bölgedeki.~… devamını gör
Y
yigitheart15 yıl önce
silivri
Y
yigitheart15 yıl önce
lise dö sen benuğa vs cengizhan lisesi
çeliktepe cengizhan lisesin şahsi oynamayarak ve ''kıran kırana'' taktiğiyle 3-1 alabileceği maçtır. (img:#95999)
Y
yigitheart15 yıl önce
brunei
dünyanın en küçük ülkelerinden biri olmasına rağmen günde 215 bin varil petrol çıkarması sebebiyle sultanını dünyanın en zengin adamı ünvanına kavuşturan ülke. (bkz:hassanal bolkiah)
Y
yigitheart15 yıl önce
zemzem cola
zemzem ile yapıldığı izlenimi oluşturan, fakat yapılmayan kola.
© copyright 2005 - 2026