bugün
Y
yesilbiberr9 yıl önce
aybüke yalçın
boğazım düğümlendi. allah ailesine sevdiklerine sabır versin kendisine rahmet eylesin. küfür etmek istemiyorum ama başka türlü içimdekini nasıl çıkarabilirim bilemiyorum. ayrıca, öğretmenlerin aldığı maaş fazla diyenleri de küfürle anıyorum.
Y
yesilbiberr9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yesilbiberr9 yıl önce
babet çorap giyen erkek
Gördüğümde iğrendiğim durumdur. Heleki o parmak sınırlarından dönen çorap . Zaten bitek istanbul izmir bebelerinde gördüğüm durumdur. ibnemsi bir davranış.
Y
yesilbiberr10 yıl önce
sözlük yazarlarının genel kıl yüzdesi
Sözlük yazarlarının genel olarak kıl yüzdelerini sorgulayan durum.
Y
yesilbiberr10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
Y
yesilbiberr10 yıl önce
sözlük yazarlarının bilmem neleri
Her gün karşımıza çıkan sözlük yazarlarının yok bilmem saat markaları, ayakları, burunları ... vb. başlıklara görmekten bıkan yazar söylemi. Alın size sözlük yazarlarının çöpünün içi.fantazi sevenlere gelsin. (img:#920823)
Y
yesilbiberr10 yıl önce
uludağ sözlük zalımlar birliği
(bkz:oytunkaran) ın başkanlığını yaptığı birliktir. Resimde olup nickini yazmadığım varsa mesaj atabilir. (bkz:Atechso) (bkz:Gecmis zaman olur ki) (bkz:Kafakoparanus) (bkz:Kan kokusu aliyorumm) (bkz:Jeune) (bkz:Anadoludaki ilk insan) (bkz:Sica… devamını gör
Y
yesilbiberr10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yesilbiberr10 yıl önce
baldo mu osmancık mı
Ev hanımlarının her alışveriş öncesinde yaşadığı sorunsal. Baldo mu osmancık mi daha iyi Tüm sözlük filozoflarına çağrımdır Ev hanımlarını bu girdaptan kurtarın.
Y
yesilbiberr10 yıl önce
sözlük yazarlarının kol saatleri
yazarların kolunda bulunan saatlerdir. (img:#837660)
Y
yesilbiberr10 yıl önce
ya kahhar ya kahhar ya kahhar
ölen sensin, ölen benim, ölen biziz ama duyan kimse yok.
Y
yesilbiberr10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
© copyright 2005 - 2026