bugün
- beyler gammazlandım3
- düşünürken tavana bakmak4
- herbokolog4
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi5
- göğüs dekoltesi olan erkek4
- iş flörtü4
- kalamar ızgara2
- falıma bakmak isteyen var mı11
- paraya ip bağlayıp komşu fakir ülkeye atıp çekmek2
- chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü3
- pelin gümüşdağ2
- yastığın soğuk tarafı2
- kemal kılıçdaroğlu9
- bu saatte teyzesinde olduğunu söyleyen kız4
- erkek erkeğe açık oylaşmak9
- müşriklerin esasında putlara tapmaması6
- arkadaş kafayı mı yedin sen2
- chp den akp'ye jet geçiş5
- tembellik hakkı4
- yaz aşkı bulamamak4
- sokak köpekleri sorununun çözümü2
- iran la ilgili endişe ortaya çıktı2
- ayrılığın 7 aşaması4
- midenin tencere olması3
- bir şeyler söyle3
- ibrahim hacıosmanoğlu'nun dünya kupası açıklaması3
- çita leopar jaguar farkı2
- meme mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı15
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat2
- gece 23'ten sonra sözlüğe giren erkek10
- para mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı16
- kadınlar neden aldatır17
- her entryde artılama ve kalp isaretleme2
- erkek aldatabilir ama kadın aldatamaz14
- su içmekten göbeğin çıkması3
- vivaldi'ye gıygıy diyen kezo3
- 23 haziran 2026 portekiz özbekistan maçı12
- klimasız arabayla uzun yol gitmek7
- çifte memiş2
- 1 euro 52 93 tl3
- eski uludağ sözlük ortamı7
- sedat pekmez18
- rize de zincirleme kaza 3 ölü 5 yaralı2
- devşirmelik makamı13
- online yazarlar8
- manipülasyon nasil önlenir5
- sözlükteki üstü kapalı erkek nefreti11
- lip balm kullanan erkek6
- dating app kültürü ve değişen cinsellik algısı6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
entry'ler (75)
aslında nicknameler kullandigimiz halde, bi yere biseyler yazdigimizda ya da baslik actigimizda begenilip begenilmedigine bakiyoruz. kendimizi kime kanitlamaya calistigimizi anlamadim. fakat sunun icin olabilir; aklimiza gelen guzel bi fikri buradan cok kisiye duyurabilmek icin, zaman gecirmek icin, guncel bi olay hakkinda uludagdaki insanlar neler dusunuyor bakmak icin, eksisozlukte actigimiz uyeligimiz onaylanincaya kadar uludagda zaman gecirmek icin, can sikintisindan olabilir.
satılmış galiba. olmayan defter.
izlemedigim ama yorunlardan anladigim kadariyla ayri bi program degilmis. iyi ki degilmis.
adam zirveboxın sahibi beyler.
1.74 boyumla çürüttüğüm önerme. günlük hayatta karşima ciksa zingir zingir ayaklari titreyecek liseli bebelerin one surdugu durum.
çok izlemek istememe rağmen sadece bi bölümünü izleyebildiğim, ama onda da hayran kaldığım dizi. bugün yine yeni bölümü var fakat aralardaki bölümleri kaçırdığım için bilerek izlemiyorum. çünkü internet üzerinden baştan başlayıp bu solukta yakalamak istiyorum. bundan sonra kaçırmam ben bu diziyi.
bence değeri analasılmayan dizi bu. tv de o kadar yarrak kürek dizi var ve bu diziye sikindirik diziler kadar deger verilmiyor. bence su an yayindaki en iyi iki diziden biri. digeri (bkz: kardeş payı)
bence değeri analasılmayan dizi bu. tv de o kadar yarrak kürek dizi var ve bu diziye sikindirik diziler kadar deger verilmiyor. bence su an yayindaki en iyi iki diziden biri. digeri (bkz: kardeş payı)
torrent siteleri icinde benim bildigim en iyi site. daha iyisini bilen mesajlandirsin.
türkiye'de erkekler için 28-30, bayanlar için 24-25'tir. avrupa'da özellikle ingilterde kiz erkek farketmez 15'ten başlıyor. ben degil okudugumuz haberler ve istatistikler oyle diyor.
obsesif komposif bozukluğu olan hijyen takıntılı kişileri çok iğrendirir.
bazen dudakları kuruduğu için ıslatırlar ancak kezbanlar bunu dudaklarını ısırdığına yorup "ay ksn bni skck" derler.
kendimi mecbur hissettigim. bazen tam sollarken sola geciyor, saglayayim bari diyorum tam saga geciyorum yine onume geciyor. hay amk bu durum daha da boka sardiriyor. ben de komple karsi kaldirima geciyorum.
ali ağaoğlunun akrabası olduğunu duyduğunda şaşırdığım ts başganı. teyzeoğlumuymuş, halaoğlumuymuş neymiş amk.
abd'li bilim adamlarının* putin'de bulunduğunu iddia ettikleri hastalık.
ayrıntılı olarak inceleyip gerçekliğine karar verirsem oyum anap'a.
yarraklara yan basan banka.
(bkz: yarraklara yan basmak)
(bkz: yarraklara yan basmak)
yazar olumunun kolay olduğu en tutmuş sözlük olması.
doğruya doğru şimdi. dobra olacan aga.
doğruya doğru şimdi. dobra olacan aga.
daha önce kim bilir kimin kucağında zıplamış kızı kabul eden geniş erkektir. bi de namus'u bacak arasında aramaz, hatta hiç aramaz. namus ne ki la. dün başkasının kucağında zıplamış, bugün benim, yarın bir başkasının umrunda değildir.
kişinin vatan haini olması bu nedenlerin başında gelir.