bugün
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği9
- gocu29
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin5
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler5
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- ekrem imamoğlu4
- sözlükte herkesin birbirini tehdit etmesi3
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek3
- recep tayyip erdoğan4
- tai'nin mutfağına konuk olmak2
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- penisiyle entry giren yazar2
- başkent istanbul olsun5
- sözlükteki karanlık kişiler4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- bir ilişkinin bitmesi2
- teröristleri güçlendirmek2
- pırlanta sevinç2
- yağmurlu havaları seven insan6
- mora katliamı4
- asrın soygunu11
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- özel sektörün acımasız olması3
- günün sözü13
- iş yerindeki orospu çocukları6
- büyüye inanmayan kadın2
- claudian clouds44
- cimere şikayet eden yazar tipi3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- true nickli yazar22
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- selam verilen kızın siklememesi4
- cinsel organla evlenen insanlar2
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması4
- tai lung vs gocu22
- karton toplarken cin musallat olması2
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- s'i l v'e r m'i s t3
- tai gocu kardeştir zall bizi birleştir2
- düşmanın sizi övmesi2
- bahar feyzan3
- purgatory2
- manisada okul saldırısı18
- yazılımcıların flört edememesi6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- aşk5
- kendinden büyük bir kadınla evlenmek4
- habire1227
- çocuk yetiştirmek2
entry'ler (75)
aslında nicknameler kullandigimiz halde, bi yere biseyler yazdigimizda ya da baslik actigimizda begenilip begenilmedigine bakiyoruz. kendimizi kime kanitlamaya calistigimizi anlamadim. fakat sunun icin olabilir; aklimiza gelen guzel bi fikri buradan cok kisiye duyurabilmek icin, zaman gecirmek icin, guncel bi olay hakkinda uludagdaki insanlar neler dusunuyor bakmak icin, eksisozlukte actigimiz uyeligimiz onaylanincaya kadar uludagda zaman gecirmek icin, can sikintisindan olabilir.
satılmış galiba. olmayan defter.
izlemedigim ama yorunlardan anladigim kadariyla ayri bi program degilmis. iyi ki degilmis.
adam zirveboxın sahibi beyler.
1.74 boyumla çürüttüğüm önerme. günlük hayatta karşima ciksa zingir zingir ayaklari titreyecek liseli bebelerin one surdugu durum.
çok izlemek istememe rağmen sadece bi bölümünü izleyebildiğim, ama onda da hayran kaldığım dizi. bugün yine yeni bölümü var fakat aralardaki bölümleri kaçırdığım için bilerek izlemiyorum. çünkü internet üzerinden baştan başlayıp bu solukta yakalamak istiyorum. bundan sonra kaçırmam ben bu diziyi.
bence değeri analasılmayan dizi bu. tv de o kadar yarrak kürek dizi var ve bu diziye sikindirik diziler kadar deger verilmiyor. bence su an yayindaki en iyi iki diziden biri. digeri (bkz: kardeş payı)
bence değeri analasılmayan dizi bu. tv de o kadar yarrak kürek dizi var ve bu diziye sikindirik diziler kadar deger verilmiyor. bence su an yayindaki en iyi iki diziden biri. digeri (bkz: kardeş payı)
torrent siteleri icinde benim bildigim en iyi site. daha iyisini bilen mesajlandirsin.
türkiye'de erkekler için 28-30, bayanlar için 24-25'tir. avrupa'da özellikle ingilterde kiz erkek farketmez 15'ten başlıyor. ben degil okudugumuz haberler ve istatistikler oyle diyor.
obsesif komposif bozukluğu olan hijyen takıntılı kişileri çok iğrendirir.
bazen dudakları kuruduğu için ıslatırlar ancak kezbanlar bunu dudaklarını ısırdığına yorup "ay ksn bni skck" derler.
kendimi mecbur hissettigim. bazen tam sollarken sola geciyor, saglayayim bari diyorum tam saga geciyorum yine onume geciyor. hay amk bu durum daha da boka sardiriyor. ben de komple karsi kaldirima geciyorum.
ali ağaoğlunun akrabası olduğunu duyduğunda şaşırdığım ts başganı. teyzeoğlumuymuş, halaoğlumuymuş neymiş amk.
abd'li bilim adamlarının* putin'de bulunduğunu iddia ettikleri hastalık.
ayrıntılı olarak inceleyip gerçekliğine karar verirsem oyum anap'a.
yarraklara yan basan banka.
(bkz: yarraklara yan basmak)
(bkz: yarraklara yan basmak)
yazar olumunun kolay olduğu en tutmuş sözlük olması.
doğruya doğru şimdi. dobra olacan aga.
doğruya doğru şimdi. dobra olacan aga.
daha önce kim bilir kimin kucağında zıplamış kızı kabul eden geniş erkektir. bi de namus'u bacak arasında aramaz, hatta hiç aramaz. namus ne ki la. dün başkasının kucağında zıplamış, bugün benim, yarın bir başkasının umrunda değildir.
kişinin vatan haini olması bu nedenlerin başında gelir.