bugün

entry'ler (75)

neden sözlük yazarıyız

aslında nicknameler kullandigimiz halde, bi yere biseyler yazdigimizda ya da baslik actigimizda begenilip begenilmedigine bakiyoruz. kendimizi kime kanitlamaya calistigimizi anlamadim. fakat sunun icin olabilir; aklimiza gelen guzel bi fikri buradan cok kisiye duyurabilmek icin, zaman gecirmek icin, guncel bi olay hakkinda uludagdaki insanlar neler dusunuyor bakmak icin, eksisozlukte actigimiz uyeligimiz onaylanincaya kadar uludagda zaman gecirmek icin, can sikintisindan olabilir.

sahibinden com da 12 milyon euro ya satılan defter

satılmış galiba. olmayan defter.

bu tarz benim erkekler

izlemedigim ama yorunlardan anladigim kadariyla ayri bi program degilmis. iyi ki degilmis.

15 mart 15 x beyler de buradalar antalya zirvesi

adam zirveboxın sahibi beyler.

180 den kısa erkekler fasulye erkektir

1.74 boyumla çürüttüğüm önerme. günlük hayatta karşima ciksa zingir zingir ayaklari titreyecek liseli bebelerin one surdugu durum.

filinta

çok izlemek istememe rağmen sadece bi bölümünü izleyebildiğim, ama onda da hayran kaldığım dizi. bugün yine yeni bölümü var fakat aralardaki bölümleri kaçırdığım için bilerek izlemiyorum. çünkü internet üzerinden baştan başlayıp bu solukta yakalamak istiyorum. bundan sonra kaçırmam ben bu diziyi.

bence değeri analasılmayan dizi bu. tv de o kadar yarrak kürek dizi var ve bu diziye sikindirik diziler kadar deger verilmiyor. bence su an yayindaki en iyi iki diziden biri. digeri (bkz: kardeş payı)

sevişirken bacakları titreyen erkek

(bkz: kişi kendinden bilir işi)

kickass so

torrent siteleri icinde benim bildigim en iyi site. daha iyisini bilen mesajlandirsin.

sevişmek için en ideal yaş

türkiye'de erkekler için 28-30, bayanlar için 24-25'tir. avrupa'da özellikle ingilterde kiz erkek farketmez 15'ten başlıyor. ben degil okudugumuz haberler ve istatistikler oyle diyor.

aynı bardakla su ikram eden ev sahibi

obsesif komposif bozukluğu olan hijyen takıntılı kişileri çok iğrendirir.

bir erkeğin size bakıp dudaklarını ısırması

bazen dudakları kuruduğu için ıslatırlar ancak kezbanlar bunu dudaklarını ısırdığına yorup "ay ksn bni skck" derler.

önde yürüyen kadını tedirgin etmemek için sollamak

kendimi mecbur hissettigim. bazen tam sollarken sola geciyor, saglayayim bari diyorum tam saga geciyorum yine onume geciyor. hay amk bu durum daha da boka sardiriyor. ben de komple karsi kaldirima geciyorum.

ibrahim ethem hacıosmanoğlu

ali ağaoğlunun akrabası olduğunu duyduğunda şaşırdığım ts başganı. teyzeoğlumuymuş, halaoğlumuymuş neymiş amk.

asperger sendromu

abd'li bilim adamlarının* putin'de bulunduğunu iddia ettikleri hastalık.

6 şubat 2015 kapitülasyonların geri gelmesi

ayrıntılı olarak inceleyip gerçekliğine karar verirsem oyum anap'a.

bank asya

yarraklara yan basan banka.
(bkz: yarraklara yan basmak)

en aşağılık hayvan insanoğludur

(bkz: kendi kendine hakaret eden mal)

sözlüğün en sevilen özelliği

yazar olumunun kolay olduğu en tutmuş sözlük olması.
doğruya doğru şimdi. dobra olacan aga.

patlamış kızla ciddi ciddi çıkan erkek

daha önce kim bilir kimin kucağında zıplamış kızı kabul eden geniş erkektir. bi de namus'u bacak arasında aramaz, hatta hiç aramaz. namus ne ki la. dün başkasının kucağında zıplamış, bugün benim, yarın bir başkasının umrunda değildir.

sağcılardan nefret etme nedenleri

kişinin vatan haini olması bu nedenlerin başında gelir.
© copyright 2005 - 2026