bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak17
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti4
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- camlar açık çıplak yatmak5
- yeni parti50
- uykuya doyamamak3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- seni onaracağım diyen kadın4
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- kemal kılıçdaroğlu16
- hikayeyi devam ettir54
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- cemil tugay3
- atatürke başkaldıran şehirler2
- diamond bosphorus25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- japon2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- g o k u2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- nickten isim tahmini yapmak72
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- dansör3
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- ekonomi5
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- milliyetçi hareket partisi3
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- sokakta kavga teknikleri15
- salat nedir2
- cheeseburger2
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
entry'ler (422)
Hala kesinleşmiş olmasa da yenimedyadüzeni'nin sitesinde "tırların geldiği ve kapıdan alınmadığı sonrasında Samsung'tan gelen telefon ile içeriye yanaştırıldığı" şeklinde haberi bile vardır.
Sonuç olarak ben ceo olsam tırları aynen geri gönderir, al sana aldığım malların karşılığında ödeme der tam bir "benim babam senin babanı döver" durumuna bağlardım.*
Sonuç olarak ben ceo olsam tırları aynen geri gönderir, al sana aldığım malların karşılığında ödeme der tam bir "benim babam senin babanı döver" durumuna bağlardım.*
gerçek bir haber olup olmadığı belli değildir ve apple'ın samsung'a parayı "senden mal almıştım ya, nah işte parası" diyerek tırları geri göndermesi ile oluşabilecek kontra ayarı da kimse düşünmemiştir.
savaş sonunda dünya üstünde en fazla birkaç yüz milyon insanın canlı kalacağı savaştır.
Evrimden bihaber olan insanların başka görüşleri aşağılamaya çalıştığı ayrı bir konudur. ilginçtir ki bu yorumu yapanlar aynı zamanda yüzmeyi öğrenmektedir.
(bkz: yüzmenin bir mutasyon olması)
(bkz: yüzmenin bir mutasyon olması)
emre'nin maçın sonlarında gayet güzel tanımladığı grubun da içende olduğu taraftarlardır.
Genel olarak gs'li sığırların yaptığı harekettir. Kuyruk acıları o kadar fazla olunca doğal olarak milli maçlara da bunu yansıtmaktadırlar.
Şükrüsaraçoğlundaki ilk maçta tff ve diğerlerine giydirildikten sonra en çok bağırılacak tezahürattır.
Fenerbahçe rezil ederken, acaba dünya bazında kulüp olarak türkiyede alınan ilk ve tek kupanın fenerbahçe'de olduğunu bilir mi bu yazarlar.
onurlu duruşçular kupayı iade ettiği halde, şike soruşturması sürdüğü halde bazıları avrupa kupalarına katılırken nasıl oluyorda sadece Fenerbahçe men ediliyor; bu sorunun cevabını kanırta kanırta zamanla alacağı gerçeği ortadadır. iddianname bile kabul edilmeden yapılan bu artistlik, dönüp dolaşıp hem uefa hem de tff'ye ağır tazminat davaları olarak yol,su,elektrik olarak dönecektir.
onurlu duruşçular kupayı iade ettiği halde, şike soruşturması sürdüğü halde bazıları avrupa kupalarına katılırken nasıl oluyorda sadece Fenerbahçe men ediliyor; bu sorunun cevabını kanırta kanırta zamanla alacağı gerçeği ortadadır. iddianname bile kabul edilmeden yapılan bu artistlik, dönüp dolaşıp hem uefa hem de tff'ye ağır tazminat davaları olarak yol,su,elektrik olarak dönecektir.
olması gerekendir, hemen alınması gereken karardır.
bazı ileri zeka ürünü yazarlar, bal gibi olur vs. demiş ve diyecektirde. Onlar için bal gibi olan tuttukları takım için korkulan rüyadır. Havuzun bozulması durumunda ve fenerbahçe taraftarlarının ,bizzat benimde dahil olduğum yayıncı kuruluş decoderına sahip en büyük güruhtur, decoderları geri vermesinden sonra oluşacak yayıncı kuruluşun paraları geri çekmesi ile alınan bazı melonlar ujfasafisoların ellerinde patlaması durumudur.
bazı ileri zeka ürünü yazarlar, bal gibi olur vs. demiş ve diyecektirde. Onlar için bal gibi olan tuttukları takım için korkulan rüyadır. Havuzun bozulması durumunda ve fenerbahçe taraftarlarının ,bizzat benimde dahil olduğum yayıncı kuruluş decoderına sahip en büyük güruhtur, decoderları geri vermesinden sonra oluşacak yayıncı kuruluşun paraları geri çekmesi ile alınan bazı melonlar ujfasafisoların ellerinde patlaması durumudur.
An itibari ile tüm branşlara gelene kadar futboldan çekildiğini ve bu pislig tff temizlenene kadar fransız liseli mandalardan kurtulana kadar dönmeyeceğini açıklaması gereken, açıkladığı takdirde de hepimizin onayını alacak yönetimdir.
HSYK'ya yapılan başvurunun kabul edilmesi dolayısı ile yakın tarihte hapisten çıkıp, tutuksuz yargılanma sürecine girecek olan büyük başkandır.
tatlı hayat'tır kendisi, başka da kaliteli dizi göremedik daha.
kurtuluş savaşı zamanlarını anlatan bütün kitaplar ve metal fırtına kesinlikle.
doğal olarakta ortalama ve üstünde ise özel bir yere gidilen günler dışında da makyaj yapmasa oluru olan kızdır. doğal güzellik en iyisi vesselam.
Maçı izlerken "abi nasıl koyduysak milli maçta bile kuyruk acısı çekiyor dangalaklar" denmesine sebebiyet verenlerin yaptığı eylemdir.
edit: dangalaklar burada da varmış, demekki olayı normal görenlerde var.
edit: dangalaklar burada da varmış, demekki olayı normal görenlerde var.
ekmek yoksa pasta yesinler sözünü benimsemiştir.