bugün
Y
yasalyollar12 yıl önce
taksim gezi parkı
bir zamanlar g.tçü mekanı olarak nitelendirilen, son zamanlarda takılan insan portföyünün oldukça değiştiğini gözlemlediğim mekan.. yıllar sonra gelen edit: kimin aklına gelirdi ki 7 sene önce, taksim gezi parkının türkiye topraklarındaki en faşist … devamını gör
Y
yasalyollar13 yıl önce
cem yılmaz vs ricky gervais
ikisi de mükemmel, komedyen ve oyuncudur ancak bunun dışında, Türk olduğum ve ingiltere'de biraz kaldığım ve kültürleriyle haşır neşir olabildiğim için ikisi de benim için komiktir. Ancak, Ricky Gervais, komedisinde ingiliz kültürüne ait unsurlar… devamını gör
Y
yasalyollar13 yıl önce
cem yılmaz vs ricky gervais
ikisi de mükemmel, komedyen ve oyuncudur ancak bunun dışında, Türk olduğum ve ingiltere'de biraz kaldığım ve kültürleriyle haşır neşir olabildiğim için ikisi de benim için komiktir. Ancak, Ricky Gervais, komedisinde ingiliz kültürüne ait unsurlar… devamını gör
Y
yasalyollar13 yıl önce
türkiye nin iç savaşa yaklaştığı gerçeği
son zamanlarda beliren çok öncelerden öngörülen yadsınamaz bir gerçektir. kardeşi kardeşe kırdırmaya çalıştılar. sonunda başarılı da oldular. ekinlerinin meyvesini topladığını görenler seviniyor yine ne yazıkki. türkiye için iç savaşın çıkması an mes… devamını gör
Y
yasalyollar13 yıl önce
hayat
[bkz]mor ve ötesi[/bkz]'nin bir şarkısı. [bkz]gül kendine[/bkz] albümünden. ayrıca [bkz]mustafa hakkında hersey[/bkz] filminin başında çalıyor bu şarkı. sözleri: Uğraş didin farklı şeyler yapmak için Üç kişi ya da beş kişi anlar Ve zaman, ve zam… devamını gör
Y
yasalyollar13 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
Y
yasalyollar14 yıl önce
23 nisan
tam ismi 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami'dir. bu tarihte turkiye buyuk millet meclisi acilmistir. ~ankara ulus 1920~
Y
yasalyollar14 yıl önce
bir daha sikseler uçağa binmem
edit: başlık fena halde başıma kalmıştır. burada okunması mümkün olmayan bir roman yazılıydı arkadaşlar. `beni sikseler bu yazıyı okumam` zihniyetinde olan bir bünye olan benim gözlemlediğim kadarıyla uçak seyahatinden memnun kalmamış kişinin isyanı… devamını gör
Y
yasalyollar14 yıl önce
illuminati
kurtlar vadisinde baronu öldüren topluluk.bu cinayeti dizide aynı `üzeyir garih` cinayetine benzetmişlerdir.
Y
yasalyollar14 yıl önce
michael sikkofield
bir inci sözlük yazarı. nickine kurban. (bkz:prison break) (bkz:michael scofield)
Y
yasalyollar15 yıl önce
oyunculuğun yetenekle alakasının olmaması
ortamlarda sıkça duyduğumuz "yeaaaa jack nicholson efsanevi oyuncudur", "yeaaa al pacino yardırmış" efsanevi falan bunları, bu deyişleri bırakın lan. bırakın bir amına koyim. (img:#171187) bu adamın tipi zaten böyle. ortamda görseniz "sinsi oros… devamını gör
© copyright 2005 - 2026