bugün
Y
yahyaharun9 yıl önce
anadolu üni açıköğretim de açık uçlu sınav dönemi
18/01/2017 tarihli 29952 sayılı resmi gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, Ara sınav; çoktan seçmeli, açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip sorular içerebilir. açıköğretim sınav yönetmeliği ilgili madde; (img:#1310697… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
asil çelik
türkiye'nin en büyük kaliteli çelik üreticisidir. Döküm ve haddehane bölümleri vardır. Bursadadır.
Y
yahyaharun9 yıl önce
18/01/2017 tarihli 29952 sayılı resmi gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, Ara sınav; çoktan seçmeli, açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip sorular içerebilir. açıköğretim sınav yönetmeliği ilgili madde; (img:#1310697… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
Y
yahyaharun9 yıl önce
dolar tl paritesi
30.01.2016 itibariyle 2,95534474 Türk Lirası olan zippo.
Y
yahyaharun9 yıl önce
türk halkı zamları niye protesto etmiyor
bunun cevabını Aziz Nesin'in yıllar önce verdiğini söylemeden geçemeyeceğim.
Y
yahyaharun9 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
kün fe yekün kızları
laz olması muhtemeldir.
Y
yahyaharun9 yıl önce
kabenin putlaştırıldığı gerçeği
Fitnecilerin yeni uyduruk tespitlerinden sadece biridir.
Y
yahyaharun9 yıl önce
rabia işareti
hakiki devrimci mücadelesi insanların işareti... orta ve yüzük parmağını alt tarafa çekince metalcilerin şeytan boynuzu işareti oluyor. bu yönüyle de iyi bir karizmaya sahiptir... ayrıca gezi'ye gidip kim olduğunu bilmediğim piçlerin arasında iki pa… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
kuzey kore ile türkiye arasındaki farklar
Herkesin bildiği gibi giderek benzemektedirler. Türkiye'de atom bombası yok bir tek.
Y
yahyaharun9 yıl önce
kürt güçleri
Özellikle trt haber'de duymaya alışık olduğumuz eli kanlı Bölücülere verilen isim.
Y
yahyaharun9 yıl önce
doğanın en güzel varlıklarının travestiler olması
göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim. (img:#1292092)
Y
yahyaharun9 yıl önce
başkanlık sistemi
türkiye'ye gelmesi durumunda memlekette iç savaş çıkmasına sebebiyet verecek sistem...(bkz:padişahlık sistemi)~mağrur olma rte senden büyük allah var~
Y
yahyaharun9 yıl önce
mekke nin fethi kutlamaları
bu yılbaşında da şakirt kesimin alternatif aktivitesi olacaktır. (bkz:mekke nin fethi yalanı/#10373490) her önemli güne bir islami alternatif kutlama politikası hız kesmeden devam ediyor. bir başka örnek için; (bkz:kutlu doğum haftası) (bkz:… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
17674 lira
daha önce milletvekilliği yapmamış aktif milletvekili maaşı. bugün %8 zam yapılan asgari ücretliler bu maaşı (her yıl yüzde 8 zam üzerinden hesaplarsak) 33 yıl sonra yani 2050 yılında bu maaşı alabilecek.
Y
yahyaharun9 yıl önce
doc dr akil hocaoglu
ulu sözlükte düşen seviyeyi muasır çizginin de üzerine çıkaracak bir bilen, genel kültürü ve engin imla bilgisiyle çevresine ışık saçacak, adı üstünde akil adam, akademik ünvanıyla doçent doktor akil hocaoğlu olarak naçizane hoş geldim efendim.
Y
yahyaharun9 yıl önce
şehitlerin bıraktığı toprakta dinsizlik yapmak
De sixtirin lo içerden zayıf düşürerek Fetoya ülkeyi veriyorsunuz az kaldı.
Y
yahyaharun9 yıl önce
asgari ücret
bu ücret neyin "asgari"sidir anlamış değilim... doymak için?(tek başına bi insan için belki mümkün olabilir) barınmak için?(2göz odalı bi ev için belki) sağlık giderleri için?(duruma göre değişsede belki mümkün olabilir?) eğitim masrafları içi… devamını gör
Y
yahyaharun9 yıl önce
çarşaflı kadınlara karşı çıkan laik kemalist
Yüzsüz kemalisttir. Siz hakaret ede durun kıçınızı onlar kurtarır. (img:#1287485)
Y
yahyaharun9 yıl önce
çomar
çoban köpeği.
Y
yahyaharun9 yıl önce
mevlüt mert altıntaş
Hemen itelerler fetöye.
Y
yahyaharun9 yıl önce
selam ben psycho
minareden atlarım gelişini kutlarım olm kız mı lan siz böyle yazmazsınız.
Y
yahyaharun9 yıl önce
rita ora
`rihanna` özentisi olduğu belli olan genç bir şarkıcı. `jay-z`'nin keşfettiği şarkıcılardan birisidir. `tinie tempah` ile birlikte söylediği `r.i.p.` şarkısı ise gayet hoştur ama şarkıyı aslında `drake` yazmıştır ve rihanna ile söylemek istemiştir o … devamını gör
© copyright 2005 - 2026