bugün

entry'ler (1)

macfit

Tek kelimeyle rezil bir şirket. Resmen nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar. Bize aylık üyelik sattılar. Çok açık olarak bir ay sonunda devam edeceksek yıllık üyelik yapacağımızı söyledik. Bir ay sona ermeden oraya gitmekten vaz geçtik. Bize aylık üyeliğin sönlandırılması ile ilgili tek kelime söylenmemişti. Mart 2018 ayına ait kredi kartımın ekstresine bakarken aktif. com diye bir şirket adıyla 130 TL para çekildiğini gördüm. Geriye doğru ekstreleri incelediğimde kredi kartımdan izin alınmadan 6 aydır 130 TL çekilmiş olduğunu gördüm. Konuyla ilgili şirkete telefonla ulaşamadım. Hi bir telefona bakmıyorlar. Sitelerine mesaj yazmıştım. Telefonla geri dönüş yaptılar. Durumu ifade edince aylık üyeliğin iptal edilmemesi durumunda sonsuza dek sürebileceğini ve sonsuza dek her ay para çekeceklerini öğrendim. Derhal kredi kartımı iptal ettim. Karakola gidip nitelikli dolandırıcılık suçlamasında nbulunacağım. Tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. Kredi kartımın bankasına da bu konuda başvuruda bulundum. işin özü bu ahlaksız dolandırıcılara asla bulaşmayın.