bugün
W
winter flower6 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
W
winter flower6 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali
Ruh halim neşet ertaş. Evet tam olarak bu.
W
winter flower7 yıl önce
doğru insanı beklemek
bekleniyorsa umut vardır. umut varsa hayat vardır. hayat varsa yaşıyorsundur. tıpkı çocuğu olmayan bir annenin çocuğunun olacağı günü beklemesi gibi.
W
winter flower7 yıl önce
profilini öptüm de yattım
Entryleri okudukça doldu gözlerim Fareyi aradı bomboş ellerim gönlümü avutmak için sevgilim dün gece profilini öptüm de yattım.
W
winter flower7 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
W
winter flower7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
W
winter flower7 yıl önce
aşk hayatınızın bir fotoğrafla özeti
(img:#1312259)
W
winter flower7 yıl önce
hayal kurmak
yaş, sosyo/ekonomik durum, dış görünüş vb. ne olursa olsun, bir insanın vazgeçilmezi. hayatta hiçbir şey kendi hayallerimiz kadar güzel olamaz. bu nedenle hemen akabinde "hayal kırıklıkları" kaçınılmaz olur. edit: bu nası bi entry lan mal..
W
winter flower7 yıl önce
ucuz et ve ucuz sebzeyle bizi erdoğan tanıştırdı
(img:#1810178)
W
winter flower7 yıl önce
siyasi görüşünü tek görselle özetle
(img:#1792829)
W
winter flower7 yıl önce
kadınların hayvanları erkeklerden daha çok sevmesi
oysa ki gel deyince gelecek, yat deyince yatacak bir sürü fino meriç var piyasada.
W
winter flower7 yıl önce
yaprak sarma yapabilen erkek
hamarattır arkadaş, yapmadım ama yaparsam yiyecek kişinin yanlışlıkla parmaklarını elini hatta kolunu yeme ihtimali var. sarma iyidir. canım çekrti la. akşam yapsammı. boş ver dönerdicen döner alayım.
W
winter flower7 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
W
winter flower7 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
W
winter flower7 yıl önce
gamzeye sahip çık
tecavüze uğramış. Ailesi de kızı döverek kaçırmış. Hepsi ayrı orospu çocuğu. (img:#1773310)
W
winter flower7 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
W
winter flower7 yıl önce
anime izleyen insan iticiliği
var olan bir realite.
W
winter flower7 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
W
winter flower7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
W
winter flower7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
W
winter flower7 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
W
winter flower7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
W
winter flower7 yıl önce
ilk kez eve gelen kızı yatağa atma rehberi
Yatağı gösterip şöyle yapın (img:#1751899)
W
winter flower7 yıl önce
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
© copyright 2005 - 2026