W
wecihii7 yıl önce
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
W
wecihii8 yıl önce
pinc
oguzhan ugur un sununculugunu yaptigi komiklerle sakalarla dolu haftalik olarak yayinlanan bir onedio programidir. tavsiye ederim.
W
wecihii10 yıl önce
osmanlıca öğrenmek isteyen 2 ögrenci
kendilerinin değil belki babasının son okuduğu kitap ökkeş otoparkta olup ceddini merak eden bir şey bilmeyen farkında olmayan sadece bunu yapmanın bir bok olduğunu sanan öğrenciler hatta küçük çocuklardır. sinirimi bozmuşlardır.
W
wecihii10 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
W
wecihii10 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
avrupa da asgari ücret 200 euro
15-16 kasım 2015 g-20 antalya zirvesinde cumhurbaskani tarafindan sarfedilen zırva. "bana verilen rakamlar yanlış değilse su anda avrupa’da asgari ücret 200 euro.” seklinde konusmus. http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/g-20de-asgari-ucret-gafi-98… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
avrupa da asgari ücret 200 euro
15-16 kasım 2015 g-20 antalya zirvesinde cumhurbaskani tarafindan sarfedilen zırva. "bana verilen rakamlar yanlış değilse su anda avrupa’da asgari ücret 200 euro.” seklinde konusmus. http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/g-20de-asgari-ucret-gafi-98… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
semt bizim ev kira
(img:#893551) yurdum hali.
W
wecihii10 yıl önce
pte academic
pearson test of english academic. `Toefl ibt` sınavı formatında ingilizce seviyesini ölçen ve türkiye'de artık daha yaygın yapılmaya başlanan ösym'den denkliği verilen sınav. `ielts` denkliği kalktığından bu yana pamukkale üniversitesi' nde de yapı… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
pte academic
pearson test of english academic. `Toefl ibt` sınavı formatında ingilizce seviyesini ölçen ve türkiye'de artık daha yaygın yapılmaya başlanan ösym'den denkliği verilen sınav. `ielts` denkliği kalktığından bu yana pamukkale üniversitesi' nde de yapı… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
şarkı söylemenin haram olması
ilk şarkı söyleyenin şeytan olmasından mütevellit haram olmasıdır.
W
wecihii10 yıl önce
cehenneme gidenin söyleyeceği ilk sözler
elim kırılsaydı da o entryleri yazmasaydım. (bkz:ahirette göte girecek entryler)
W
wecihii10 yıl önce
arabayla avrupa turu
tur şirketlerine 1 haftalık hızlı bir tatil için kişibaşı 1.000 euro bayılmaktansa biraz plan ve programla azıcık sinir stresle ve cesaretle kişibaşı 500 euro'ya 16 gün tatil yapmak mümkün efenim. çeşme'de kuşadası'nda bodrum'da 5 yıldızlı otel diyer… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
arabayla avrupa turu
tur şirketlerine 1 haftalık hızlı bir tatil için kişibaşı 1.000 euro bayılmaktansa biraz plan ve programla azıcık sinir stresle ve cesaretle kişibaşı 500 euro'ya 16 gün tatil yapmak mümkün efenim. çeşme'de kuşadası'nda bodrum'da 5 yıldızlı otel diyer… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
arabayla avrupa turu
W
wecihii10 yıl önce
arabayla avrupa turu
W
wecihii10 yıl önce
regl
insanlarda ve bazi hayvanlarda, normalde 28 gunde bir gerceklesen kanamali bir olaydir. anatomik acidan normaldir ve olmasi gereklidir, ancak kadinlar bu durumdan pekde hosnut olmazlar. kontrolsüz bir şekilde ~kontrolsüz güç güç değildir~ vajinalarin… devamını gör
W
wecihii10 yıl önce
esrarın varoş uyuşturucusu olması
ucuz olmasından ve mallaştırmaktan bir işe yaramamasından belli olan hadise. zenginler hep kokocu.
W
wecihii10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
W
wecihii10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
W
wecihii10 yıl önce
7 nokta 4 yetmedi mi
"7.4 yetmedi mi?" Marmara üniversitesi önünde türbanlı bir kızın açtığı pankart. Marmara depreminde ölenleri kasteden bir yazı... Edit: Bu korkunç olayda onbinlerce insan öldü, yaralandı. Kimine sevdiği birini kaybetmek ölümden büyük acı verd… devamını gör
W
wecihii11 yıl önce
ales 2015 ilkbahar
Vize ve finallere bile daha çok çalıştım dediğim son iki gün kala şu gün çalıştığım sınav.
W
wecihii11 yıl önce
d hondt sistemi
d'hondt sistemi, belçikalı hukukçu ve matematikçi victor d'hondt tarafından 1878'de tasarlanmış bir seçim sistemi. arjantin, avusturya, belçika, bulgaristan, çek cumhuriyeti, doğu timor, ekvador, finlandiya, galler, hırvatistan, hollanda, i̇sko… devamını gör
W
wecihii11 yıl önce
slovenya
doğu avrupanın en güzel ülkelerinden biri..doğal zenginlikleriyle ünlü,avrupanın en uzun ve büyük mağarasına sahip[*]lord of the rings orada çekildi[/*] yaşanası ülke..
© copyright 2005 - 2026