bugün
- samsunspor11
- depresyon aktiviteleri9
- karton topladığı halde ali koç'a tapan mal8
- filistin'in gerçek yüzü14
- çocuklarının yanında darp edilen baba32
- türkiye nin az gelişmiş bir ülke olması18
- sokakta rastgele bir kıza çıkma teklifi etmek15
- anın görüntüsü16
- sudekiray'a sarılmak istemek9
- kemalizm11
- teke tekte ağzını kırabileceğiniz sözlük yazları20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak28
- şiir seven erkek11
- 31 mayıs 2025 psg inter maçı18
- çok su içmek15
- karl marx ın sakalsız hali9
- dünyanın dümdüz olduğu gerçeği14
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler15
- haribo13
- 1 84 boyundaki erkek15
- en son ne yediniz21
- 17 yıl önce bugün sözlük yazarları ne yapıyordu11
- en iyi nemlendirici11
- 31 mayıs günesteki patlama12
- gecenin şiiri8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları10
- karton toplayan çocuk9
- yavuz bingöl13
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi20
- true'nun terbiyesizleşmesi8
- 19 yıllık karısı erkek çıktı12
- ellerim bos gonlum hos11
- denizin içerisinde cinsel ilişki16
- nestor fernando muslera micol8
- aldatan erkek10
- burçlara inanan erkek12
- azeri kızları9
- sözlüğün gey yazarları10
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı13
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16

entry'ler (17)
kaymakamı meşurdur.
kapandı, kapanacak... olan sitedir. güziteli supirli monteler uzayın derinliklerine yol almak üzere. artık instagramda hasret giderilesi ...
daha demin yutubdan osman cavcıyı izledim. hey gidi.o da böyle palavra sıkardı filmlerde.
bu aralar. facebook gruplarında en çok tartışılan geyik.
denizde aniden panikleyip gereksiz yere nefes alıp verme (hiperventilasyon) sonucunda bitkin düşme ve boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalma hali.
kaşlarını alsın, üniversiteye de gidebilsinler.
kadınlara güvenilmez. e kadınlar da erkeklere güvenmez tabii.
iyilikten maraz doğar lafıyla çürüyen tez.
en karizmatik türk yazar. sade yazar demek haksızlık, o bir filozof.
zahmetli bir iştir.
kızın anlından öper.
müzik eşliğinde veya müziksiz, belli bir ritim anlayışı içinde, ahenkli hareketler yapan kadın veya erkek. sesin eşyanın davranışlarından kaynaklandığını göz önünde bulunursak, dansın da tersi olarak müziğin görselleşmiş hali diyebiliriz. ritim duygusu her insanda yoktur, dolayısıyla dansçılar özel insanlardır. michael jackson iyi bir dansçıya örnektir. michael jackson un yaptığı kafa karıştırıcı ilginç hareketleri tekrarlamak öyle her kesin harcı değildir. moonwalk yani ay yürüyüşü en zor taklit edilen ve taklit için çalışılan figürüdür. youtube de moonwalk ile ilgili bir çok video eğitsel bulabilirsiniz.
bir feministse ve rol icabı sakal traşı oluyorsa bu bir trolleme işidir mutlaka. şahsen ünlüler dünyasında böyle poz veren kimseler hatırlıyorum.
atom altı parçacıklarının ışık hızını aşabileceği teorik olarak biliniyor zaten. ışık hızının aşılması pek insani bir olay değil şahsen. içinde var olduğumuz koşulların dışına çıkmamız bizi yok eder. ancak bilim adına büyük bir gelişme. ayrıca einstein in o ünlü formülü, aynı zamanda atomun parçalanma formülü.
şu anda kullandığımız sözlük formatını borçlu olduğumuz evladiyelik sözlük. yeni sahibi sakallı ve iri yarı bir avukat olduğunu biliyorum. şahsen kendisine twitterdan banlanan hesabımı açtırması için mesaj göndermişliğim var, ordan biliyorum.
insan oğlu her şeye alışıyor. sakallıyken sakalsızları yadırgar, sakalsızken de sakallıları. bu böyle. yeterki sakalsız bir süre takılsın. hepsi bu.
dün orda, bu gün burda, yarın kim bilir nerelerdeyim. işte ben buyum.