bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
entry'ler (161)
hava olsun diye enrty girilen değil bir amaç uğruna entry girilen başlık.elalemin orasını burasını konuşmaktan ziyade bir şeye hizmet etmek için açılan başlık.
video haber videosudur izlenip paylaşılanasıdır.
utanıp sıkılmadan gidebileceğin yegane yerlerdendir.zira çalışanlardan bugüne kadar sadece tuvalete gelmiş bişey almıyor bakışı görmedim.
tek sebebi Başbakan bence O da fenerli diye korktular düşüremediler.Acaba TFF ye söyledi mi düşürmeyin küme diye bence söylemiştir.Ne de olsa taş düşse ondan biliniyor.
café dé café.
bunlar olaylar hala mı prim yapıyor? yüzyıl değişti bunlar değişmedi.
kuru ekmek üzerine bir miktar şeker atılır ve ekmekler su ile ıslatılır.Afiyet olsun
bir çağrı merkezi reklamı var evden 80i ara cepten sekseni ara diyor.Diyor demesine de bu en çok 1 yaşındaki yiğenimin hoşuna gidiyor her çıktığında oynuyor.Şimdi bu reklamın hedef kitlesi nedir?
Türkiye'de sol partilerin çok fazla iktidar olabilme ihtimali yoktur.Şans demiyorum çünkü iktidar olabilmek sadece şansa indirgenemez.Ya iktidarda olan sağ parti hata yapar diğer partiler tepki oyu alır ya da daha önce de yapıldığı ve yapılmak istendiği gibi.1960 vs
bir kaç yıl sonra sanat için giyinir misiniz ?olarak değişecek olan röportaj kalıbı.
2 adet antiem tutma hapı ile yolculuğa başladığınız yerde uyur çişiniz geldiğinde uyanıp yapar sonra geri uyursunuz,yolculuğun bittiği yerde uyanırsınız.
bkz:bebek.
üzerinde çarpı yoksa sorun yok muhtemelen sevgili hala yaşıyordur.ama çok uzağa gitmiş olamaz.
diş hekimliğinde okuyan bir kişinin ağdacıya gitmesiyle başlayan sohbette ağdacının mesleğiniz nedir sorusuna malum kişinin diş hekimliği demesiyle kopma noktasına gelen" sizin meslekte zor valla herkesin ağzı ile uğraşıyorsun" cevabıyla kopan olayı her duyduğumda aklıma getiren meslek.
fenerbahçe küme düşürülmüştür.Henüz kamuoyuna açıklanmayan bu veri yakında basın aracılığı ile duyurulacaktır.
real madrid ile a.madrid arasında geçecek olan maç.
hilal turan boşver üstad insanı çipli gibi dolaşmasına sebep olan şarkı.
zamanında çok yordum kendimi küçük insanların savaşlarında aslında bir tutam bile olmayan yürekleri öylesine büyük görünmüştü ki dev aynasında,her galibiyetimde bir kayıp verdi kalbim duygularından,şimdi takat kalmadı kalbimde senin için savaşacak,üzgün bile değilim artık