bugün
W
wanpaku15 yıl önce
marvel vs capcom 3 fate of two worlds
`phoenix` in sesinin gerçeğiyle pek uyum sağlamadığı ancak super kombolarının gayet güzel olduğu oyun.
W
wanpaku15 yıl önce
world of warcraft
sınav günü gelir sorarsın warcaft manyağı arkadaşına,nasıl lan çalıştın mı sınava.Elemanın cevap şu olur. Abi bizim goldshiri orglar basmıştı onları öldürmeden zaman bulamadım :) sonuç? sıfır.........
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
bu kapıdan çıkarsan geri gelme
kızgın anne, baba, sevgili deyimi.
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
W
wanpaku15 yıl önce
behzat ç
W
wanpaku15 yıl önce
al hadji
kürt olduğunu düşündüğüm yazar. hoş gelmiş...
W
wanpaku15 yıl önce
abbey lee kershaw
1987 Avustralya doğumlu manken. çene gamzesi vardır. 2010 `victoria's secret` defilesinde boy göstermiştir.
W
wanpaku15 yıl önce
ezel
gunde kac kez adını andıgımı bilmedigim bir kız ismi. edit: adam yerine koymamak lazım
W
wanpaku15 yıl önce
sonic the hedgehog 4
16 yıl önce başladı, şimdi ise devam ediyor. bu müthiş efsanenin konsollara çıkan yeni oyunu tüm herkesi hayran bırakmıştır. 4 zone, her birinde 3 act ve 1 boss mekanı olmak üzere tasarlanmıştır. (bkz: sonic the hedgehog) Did "Spin Dash" until your… devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
sonic the hedgehog 4
16 yıl önce başladı, şimdi ise devam ediyor. bu müthiş efsanenin konsollara çıkan yeni oyunu tüm herkesi hayran bırakmıştır. 4 zone, her birinde 3 act ve 1 boss mekanı olmak üzere tasarlanmıştır. (bkz: sonic the hedgehog) Did "Spin Dash" until your… devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
sonic the hedgehog 4
W
wanpaku15 yıl önce
eline sigara yakışan ünlüler
kadın olsun erkek olsun parmaklarının arasında tuttuğu sigara ile gözlere daha da bir güzel, isyankar, hüzünlü, başarılı, umarsız ya da havalı gelen ünlülerdir bunlar. `atatürk`'ünden `johnny depp`'ine kadar birkaç görsel ile açıklayacak olursak; h… devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
justin bieber
1994 doğumlu kanada'lı pop şarkıcısı. youtube sayesinde meşhur olmuş.
W
wanpaku15 yıl önce
monkey d luffy
haksız olduğu durumlarda tartışırken asla ve asla güç kullanmayan hatta güçlü olduğunu bile belli etmeyen bir karakterdir. yanlışlıkla birinin herhangi bir malına zarar verse karşılığında verilen bedeli -ne kadar ağır olursa olsun- ödemeye her zaman … devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
iki kaşının ortasına 12 yazıp yolda gezmek
açık hedefe davetiye çıkarmanın kısa yollarındandır. Takk! diye bir ses duyulursa iki kaşının ortasında 12 yazan vatandaş öldü demektir.
W
wanpaku15 yıl önce
mustafa kemal atatürk heykeli olmayan şehir
türkiye cumhuriyetinin var oluşu mustafa kemal'den ibaret değildir. onun heykelinin olmasının veya olmamasının bir önemi yoktur. olması gereken bir heykel varsa o günkü milli birlik ve beraberlik şuurunu ortaya koyan heykel olmalıdır. en çıplak ve sö… devamını gör
W
wanpaku15 yıl önce
ezel
gunde kac kez adını andıgımı bilmedigim bir kız ismi. edit: adam yerine koymamak lazım
© copyright 2005 - 2026