bugün
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri11
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- anın görüntüsü15
- türkiye laiktir laik kalacak14
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- ak parti anketlerde önde10
- diploma iptaline ilişkin tebligat31
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması8
- en son ne içtiniz32
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz54
- vatan haini nasıl olur12
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- v a m p i r o v16
- küresel12
- aktrolleri engellemek22
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması39
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı12
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- pkk12
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede15
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8

entry'ler (7)
pratik bir yol arayanlar için:
https://goo.gl/OQgbEL
https://goo.gl/OQgbEL
level 23'üm,1000 altı pokemonları profesöre yolluyorum, 100bin+ XP istiyor artık level atlamak için
diğer oyuncularla savaşma çıkmayacaksa, baymaya başladı, yakında tarafımdan kaldırılacak oyun olacak.
diğer oyuncularla savaşma çıkmayacaksa, baymaya başladı, yakında tarafımdan kaldırılacak oyun olacak.
en sonunda filozof yapar adamı. peki ya kadın mı? orası meçhul...
(bkz: bedelliyi bekleyeceğim diye prof olan erkekler)
(bkz: bedelliyi bekleyeceğim diye prof olan erkekler)
milletin dırdırını, vırvırını çekip, organizasyon ayarlamak için herkesin boş gününü beklemeyen insandır. sinemaya gitmek istediğinde gider, tek başıma sinemaya gidersem biri de görürse çok ezik durur muyum, kimsen yok mu demezler mi adama diye düşünmez, yüksek özgüven sahibidir.
sosyoloji ve psikoloji de işbu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verilmektedir...
sosyoloji ve psikoloji de işbu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verilmektedir...
yapanlara helal olsun dedirtir. az buz, öyle kolay şey değildir takva sebebiyle bir çok şüphenin bile yanından geçen şeyden elini eteğini çekmek.
ha bu arada insanlar arasındaki ayırt edici özelliktir, benim takvam çok şukela, ben en takvalı olanım diye dolananlar takva yaptığını sanıyorsa bıraksın, sıradan insan mütevaziliğine sahip olarak baştan başlasın, tam puan alacağım diye soruyu başka yoldan çözüp sıfır alıp oturmasınlar...
ha bu arada insanlar arasındaki ayırt edici özelliktir, benim takvam çok şukela, ben en takvalı olanım diye dolananlar takva yaptığını sanıyorsa bıraksın, sıradan insan mütevaziliğine sahip olarak baştan başlasın, tam puan alacağım diye soruyu başka yoldan çözüp sıfır alıp oturmasınlar...
mesajlaşıyormuşsun
görüntü gönderiyormuşsun
video gönderiyormuşsun
bunların hepsini zaten whatsapp te, onu da geçtim facebook messenger da bile yapıyorsun. snapchat altı üstü bir trend çocuğum çok abartmayın.
90 altı nesilde kullanan zar zor bulursunuz, trend olduğu için yeni nesil kullanıyor, hali hazırda whatsapp varken ne diye tuttuğunu anlamış değilim. (eklenti, ıvır zıvır sonradan çıktı, onlar yokken de tutmuştu..)
görüntü gönderiyormuşsun
video gönderiyormuşsun
bunların hepsini zaten whatsapp te, onu da geçtim facebook messenger da bile yapıyorsun. snapchat altı üstü bir trend çocuğum çok abartmayın.
90 altı nesilde kullanan zar zor bulursunuz, trend olduğu için yeni nesil kullanıyor, hali hazırda whatsapp varken ne diye tuttuğunu anlamış değilim. (eklenti, ıvır zıvır sonradan çıktı, onlar yokken de tutmuştu..)
melih gökçek'in yarın bir gazeteci çıkıp, o da sorabilirse tabi, bir kaç sene evvel neden destek veriyordunuz diye sorulduğunda izah edebilmek için yolunu yapmaya başladığını gösterir.