bugün
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9

entry'ler (14)
benim... 8 aylık çalışma sonucu başlangıç ağırlığını her hafta arttırarak geldim bu seviyeye. öyle 46 cm falan kolumda yok ayrıca. (40 cm)
20'şer kg ile biceps
20 kg ile overhead triceps
40 kg ile bench press
45 kg ile bent over
30 kg ile head lying triceps
40 kg ile front squat
20'şer kg ile barbell hummer
25 kg ile front raise
20 kg ile arnold press
çalışıyorum. 187 cm boyunda ve 94 kg ağırlığındayım. yağ oranı %16.5-17 arası... 14 e düşürme niyetindeyim.
Edit: 20 kg triceps girip 40 kg bench yapmak demiş bir arkadaş. Belirteyim dedim. sol kolda yanlış kaynamış bir kırık var. bench ağırlığı artınca sızı yapıyor. o sebeple bench ağırlığını istediğim düzeye getiremedim. yavaş yavaş artırıyorum...
Edit-2: Tarih 22.07.2017 itibari ile Son ağırlık durumları:
24'er kg ile biceps
30 kg ile overhead triceps
50 kg ile Bench Press
60 kg ile Bent Over Row
35 kg ile Head Lying Triceps
20'şer kg ile biceps
20 kg ile overhead triceps
40 kg ile bench press
45 kg ile bent over
30 kg ile head lying triceps
40 kg ile front squat
20'şer kg ile barbell hummer
25 kg ile front raise
20 kg ile arnold press
çalışıyorum. 187 cm boyunda ve 94 kg ağırlığındayım. yağ oranı %16.5-17 arası... 14 e düşürme niyetindeyim.
Edit: 20 kg triceps girip 40 kg bench yapmak demiş bir arkadaş. Belirteyim dedim. sol kolda yanlış kaynamış bir kırık var. bench ağırlığı artınca sızı yapıyor. o sebeple bench ağırlığını istediğim düzeye getiremedim. yavaş yavaş artırıyorum...
Edit-2: Tarih 22.07.2017 itibari ile Son ağırlık durumları:
24'er kg ile biceps
30 kg ile overhead triceps
50 kg ile Bench Press
60 kg ile Bent Over Row
35 kg ile Head Lying Triceps
https://www.penimaster.co...nitlar/penisi-oelcme.html şurada gösterildiği gibi ölçtüm biçtim... boy 16,5 cm kalınlık 15 cm... *
edit: çap şöyle hesaplanıyormuş.. penis çevresini 3.14 e bölüyorsunuz. yani çevre 15 cm madem... 15 bölü 3.14 dediğimizde 4.77cm çapında bir penisim varmış. meraktan nerelere gittim sevgili sözlük :)
edit iki: ne muhalif insanlarsınız yahu. bak sitede nasıl ölçüleceği yazıyor... bacağım 15 cm değil diyor adam. yahu nasıl ölçülüyor bak işte. sonra bacağınıda ölçersin. haaa ben yanlış anlamışım dersin. okusana güzel kardeşim...
edit: çap şöyle hesaplanıyormuş.. penis çevresini 3.14 e bölüyorsunuz. yani çevre 15 cm madem... 15 bölü 3.14 dediğimizde 4.77cm çapında bir penisim varmış. meraktan nerelere gittim sevgili sözlük :)
edit iki: ne muhalif insanlarsınız yahu. bak sitede nasıl ölçüleceği yazıyor... bacağım 15 cm değil diyor adam. yahu nasıl ölçülüyor bak işte. sonra bacağınıda ölçersin. haaa ben yanlış anlamışım dersin. okusana güzel kardeşim...
içinden geliyorsa her yerde sevişilir.. sevginizi göstermekten utanmayın...
Üniversitedeyken ses kaydı yapar hocanın dediklerini kelime kelime kağıda aktarırdım... Bütün bölüm peşimdeydi.. Her sınav dönemi aynı şeyi yapınca alt sınıflar, alttan ders alanlar vs benim notları kullanırdı... 1. si fotokopiciyi zengin ettim.. 2. not kasıp derece peşinde koşan ve kimseye ders notu vermeyen tipleri gıcık ettim... 3. sü gördüm ki hala o notları kullanan çocuklar var... bildiğin kaç kişiyi mezun ettim sayın sözlük :D
Sakarya savaşından silahlarıyla kaçan %46'nın çocuğudur...
pembe incili kaftan... ömer seyfettin üç ok... hala etkisi vardır valla *
böyle bir sorunsalın saçmalığı üzerine konuşmak bile gereksiz... biri çıkar Hıristiyanın yaşamaya hakkı var mı der öbürü çıkar müslümanın yaşamaya hakkı var mı der... ayrıca sen kimsin ki birinin ya da bir kitlenin yaşamaya hakkı olup olmayacağına karar veriyorsun ya da tartışma konusu yapıyorsun...
koynunda uyurken izlemek en keyiflisi...
yavrum götürsende işlevsel olmaz. nasıl ki evdeki modemin 2,5 ghz yi tüm odalara yayabilirken 5ghz yi yan odaya zor taşıyor bu da aynı mantık... engebeli alan sinyali bozar ;)
Kırmızı kadife olup kenarları altın varaklı olacağına (saray gibi) çiçekli böcekli olsun bizden olsun... 1000 TL lik bardak ile şerbet içmiyoruz biz...
Esnaf aynı esnaf... Ali ismail Korkmaz irlandalı değildi... Boksör hiç değildi... ÖLDÜ(rüldü)!!!
Kapısından içeri girip yemek yemediğin restoranın garsonu hakkında şikayette bulunmak gibi bir şey...
AÖF bitirip Doktora yapmış insana "sen bilmiyon ya" diyenini gördü bu gözler...