bugün

entry'ler (23)

ateşin var mı sorusuna alternatif cevaplar

+ateşin var mı?
-doktor musun sen?

kalpler kırılınca çıkan ses

her şeyin sustuğu andır sadece kalp atışı duyulur.

gelmiş geçmiş en iyi bilgisayar oyunu

age of empires, klasikleri unutmayalım.

giderken gidiyorum demeyen insan

kimsenin bilmesini istemediği yere giden kişidir. gizliden kaçma durumu da olabilir.

bekar olup küçük bir bebeği severken hissedilenler

ilk önce hoşuna gider seversin sonra kendinde düşünüp sıkıntısı masrafları vb. şeyleri hatırlayınca kucağından indirirsin.

winamp çalma listesinde sadece bir şarkı olması

listeye hiç şarkı eklemediğin durumdur. Yada en son açtığın tek şarkıyı gösterir.

kasap dükkanı civarındaki kediler

karnı aç kokuyu almış kedilerdir, resmen melül melül bakarlar ilk fırsatta kasabın içine girmeye çalışırlar.

kulaga kacan deniz suyu

bütün günü zehir eder. Ağrı yapar hatta arada sırada kendi kendine durduk yere kulaktan akıp rezil etme durumu vardır. en iyisi kulakta pamukla tıkamaktır.

bmw si olduğu halde sevgilisi olmayan insan

ağzı laf yapmayan yada tipten kaybeden insandır. gerçi bu zamanda bmw'si olupta sevgilisi olamayan pek insan görmedim, gizli playboy da olabilir.

gecenin tek cümlelik özeti

işten gelmişsin, bütün gün anam ağlamış yorgun argın yine bilgisayar başında vakit geçirmeye uğraşmaya uğraşmak.

çocuk yapmak yerine hayvan beslemek

çocuğu olmayan insanların evlatlık çocuk almak istemeyen kişilerin o duyguyu bastırmak için yada yalnızlık çekmemesi için yaptığı durumdur. yada aşırı hayvan sevgisi de olabilir.

180 tl lik kot

giydiğinde havalara girmeni sağlayan kendine karşı cins konularında fazlaca öz güven veren ama cüzdana zulüm ettiren kottur.

sevgiliyle planlanan ama yapılamayan şeyler

tartıştıktan sonra kavga ettikten sonra ve ayrıldıktan sonra yapılamayacak şeylerdir.

iğrenç espriler

ne kadar iğrenç olursa olsun yinede güldürür bazı insanlara çokça sempatikte gelebilebilir.

sözlük formatı

kesinlikle bilinmesi gereken kuralların toplu adıdır. bilinmezse yazık olabilir hatta yazık olur.

parmak arası terliği çorap ile giymek

değişik bir fantazidir. Dışarda görüldüğünde kafayı çevirme sebeplerinden biridir. komik duruma düşmemek için yapılmaması gerekir.

kadınlara en fazla değer veren din islamdır

cennetteki hurileri düşünecek olursak pek adil olduğu söylenemez gibi geliyor bana.

her ramazan ayında gündeme gelen sorular

denize girdim su yutmuş olabilirim orucum bozulur mu tarzında sorulardır. geceyı bekleyip sahur programlarını arayıp sormak gerekebilir.

diş fırçalamak orucu bozar mı sorunsalı

sadece ağızda kalıp gırtlaktan aşağı gitmediği sürece bozmaz.

yemek başlığı görünce karnı acıkan mal

karnı gerçekten açsa baş harfini görse acıkır sonuçta hepimiz insanız abi.
© copyright 2005 - 2026