bugün
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam3
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi5
- iş verenlerin aç gözlü olması4
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile3
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu2
- aşırı sinirli olmak3
- sedat pekmez4
- şu anda ne yapıyorsun13
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 30 lu yaşlar11
- sözlükte altın günü yapmak11
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- takıntılı biri olmak4
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- eşek sucuğu16
- insanların gözlem yapmaması7
- insanın bu hayattaki amacı17
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- yaşamak üzerine2
- kimseyi memnun edememek12
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- aşık yorguni10
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- şirinevler8
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- maldivler6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- kızartma yağından sabun yapmak8
- sigara içen erkek karizması3
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- insanların gözleme yapmaması4
- dünyanın en güzel omleti5
- tuborg kırmızı seven kız4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- yarın iş olması4
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- üstteki yazar ne yapıyor5
- karılara kösnül bakışlar atmak3
- allah6
- ankastre bozukluğu4
entry'ler (115)
amk: amin mümin kardeşim.
beni (#11489351) entrysi ile futboldan anlamadıgı kaanatine getiren yazar.
ercan tanerin taraflı yorumları ile sanki barcelonanın türk takımı oldugunu düşündürten maçtır. dakika 40larda messi pepe mücadelesinde messinin kafası pepenin bildigin kalçasına degdigi pozisyonda 2 kere yakın çekim izledikten sonra bile hakem bunudamı görmedi gibi absurd yorum yapıyor kendisi. genel anlamda barca oyuna hakim ama madridin kazanacagını düşündügim karşılaşma.
fake and gay.
1 bardak suyla hayatta zengin olamam ama 1 bardak elmasla olabilirim. susuzluktan ölmek üzere olsam bile şansımı dener elması alırım.
arkadaslar gelin radyoya birazdan the killers- read my mind calacak gerci dj nin haberi yok ama.
Greg Baumont - The blue star.
amma sapık,ruh hastası,insanlıktan nasibine alamamış üyeleri olan igrenç site. lan kuran ekmek siklirmi.
1 zeytin mi olabilir. başka bişey yemiyor demiyorki.
nedenini bilmiyorum ama aynen kelimesi. birisine bişeyler sordugunda aynen diye cevap vermesi.
keske Phoenix -1901 calsa dedigim radyodur. dikkat galiba istek var
keske istek calsa dedigim ama yinede chat room in da on numara sohbet donen radyo.
leş kokusu. ayrıca insan ölüsü bekletilirse o kadar pis kokar ki yeminle 3 gün bişey yemedim 2 ayda et yiyemedim.
eger misafir sayisı 10'u bulursa dj Justin Bieber calicam dedi. Hadi justin Bieber severler kahramanizi yalniz birakmayin.
evet aynen cok super zaman geciyor yalniz baska gelmezlerse kapatcam diyor 10 dakkikaliginaugrasaniz.rica etsem hee?
radyo uludag a gelin eminim konusacak cok kisi var.
izlemeye deger filmlerdendir.
--spoiler--
Şimdi gelelim filme. eger kahramanimız John(Russel Crowe)sirf karısının kendisini arabadan atmaya kalkışmasıyla yakalansaydı dunyanın en kötü filmi olurdu. Karısı zaten sırf kendini düşünüyor. Kocan senin için hapisi ölümü göze alsın sende ise tak intihar et oglunu yetim bırak nasıl olsa ben göremiycem beni de sevmiyor zaten gebersin pezevenk düşüncesi. ikinci can sıkıcı mesele ise dügme olayı. tamam buldu diyelim kadın suçsuz mu olurdu bu mu yanı kanıt. 3 yıl onceki olaydan sonra bi tane dügme mi bulup bütün suçlamalarımı kaldıracaktı.
film sıkıcı klişe diyenler olmuş. dogrudur bende uyaya kalmıştım izlerken. ama ben zaten son zamanlar District 9 ve inception i izlerken uyumamiştım. ne yapayım yorgun oluyorum film izlemek için en fazla 1 saat ayırabiliyorum. ayrıca film biraz ırkçılık koktugunu düşünüyorum. artık Hollywoodun bir zencinin başarız olma filmin yapmasına ihtimal vermiyorum.
--spoiler--
--spoiler--
Şimdi gelelim filme. eger kahramanimız John(Russel Crowe)sirf karısının kendisini arabadan atmaya kalkışmasıyla yakalansaydı dunyanın en kötü filmi olurdu. Karısı zaten sırf kendini düşünüyor. Kocan senin için hapisi ölümü göze alsın sende ise tak intihar et oglunu yetim bırak nasıl olsa ben göremiycem beni de sevmiyor zaten gebersin pezevenk düşüncesi. ikinci can sıkıcı mesele ise dügme olayı. tamam buldu diyelim kadın suçsuz mu olurdu bu mu yanı kanıt. 3 yıl onceki olaydan sonra bi tane dügme mi bulup bütün suçlamalarımı kaldıracaktı.
film sıkıcı klişe diyenler olmuş. dogrudur bende uyaya kalmıştım izlerken. ama ben zaten son zamanlar District 9 ve inception i izlerken uyumamiştım. ne yapayım yorgun oluyorum film izlemek için en fazla 1 saat ayırabiliyorum. ayrıca film biraz ırkçılık koktugunu düşünüyorum. artık Hollywoodun bir zencinin başarız olma filmin yapmasına ihtimal vermiyorum.
--spoiler--
dinamo kiev penalti ile skoru 4-1 yaptı.
aha 3-1 oldu.
senaryonun bi boka yaramadıgı artık iyice boku çıkmış testere film serisinin (inşallah) sonuncusu. kahramanımızın sevgilisini niye öldürdügüni anlamadıgım filmidir. kız suçsuzdu onu öldürmeye gerek yoktu. filmin tek zevki kancaya geçirmesi sahnesi için arkadaşlarla onlarca kurtuluş yolu düşünmüş olmamızdır. ben şahsen pantolonunu çıkartıp gögüs hizasından baglayıp uçlarını da kancaya geçirmesini teklif etdim nasıl olsa zenginim kaliteli mal giyiyorum yırtılmaz dayanır diye düşünmüştüm bir başkası ise zinciri kendine baglaman yeterli kancayi kendine geçirmeye gerek yok dedi hatda birisi odada masa çok üst üste koyar çıkarım takarım diyen olmuştu. en sonunda elamanımızın ise testere abi beni izliyordur yapmazsak kızacak psikolijisindedir diye karar kıldık. her neysede ilk sahnesini anlamadım ben niye gösterdirdiler ki bize filmle ne alakasi var hala anlayabilmiş degilim.