bugün
V
vhagar14 yıl önce
ideal burun
ne çok büyük ne de çok küçük burundur. kazma burun olmamakla birlikte, dışa kıvrım da aşırı olmamalıdır. üstten basık yana doğru geniş olmaması lazımdır. zırt pırt akmayan, sümük tutmayan, delik boyutu normal olan burundur. ha bi de iyi koku alması… devamını gör
V
vhagar14 yıl önce
white walkers
`game of thrones` dizisindeki efsane olduklarına inanılan hilkat garibesi halktır. insan eti yemeyi çok sever haylazlar ve Skroth adlı bir dil kullanmaktalardır. kuzeyin buzlardan oluşan dev surlarının ardına sürülmüşlerdir binlerce yıl önce, ve röva… devamını gör
V
vhagar14 yıl önce
atatürk ün müslüman olduğunu sanan cahil kemalist
tarihten bihaber olan` kemalist`tir. arkadaş hadi inançlı birisiydi `allah`ın varlığına inanıyordu de. yok bizim bu kemocan tutturmuş müslüman. bilemiyorum neden böyle bişeyi savunuyor bu kemalist anlamıyorum sevebilirsin ama bana gelip müslümandı di… devamını gör
V
vhagar14 yıl önce
atatürk ün müslüman olduğunu sanan cahil kemalist
tarihten bihaber olan` kemalist`tir. arkadaş hadi inançlı birisiydi `allah`ın varlığına inanıyordu de. yok bizim bu kemocan tutturmuş müslüman. bilemiyorum neden böyle bişeyi savunuyor bu kemalist anlamıyorum sevebilirsin ama bana gelip müslümandı di… devamını gör
V
vhagar14 yıl önce
h2o2
oksijenli su. antiseptiktir.
V
vhagar14 yıl önce
2012 2013 sezonu galatasaray formaları
pembe veya mor olması yüksektir.
V
vhagar14 yıl önce
adın bahardı
`yılmaz erdogan` ın en sevilesi siirlerinden bir tanesi.~benim adıma~ Kente yanlızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı Eteğini koştururdun sok… devamını gör
© copyright 2005 - 2026